Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

BH Patriot
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 07:28

Ima ih mnogo, a evo ljestvice;

- Giovani dos Santos
- Javier Portillo
- Jonathan Woodgate
- Alan Smith
- Pablo Aimar
- Julio Baptista
- Ricardo Oliveira
- Ricardo Quaresma
- Alvaro Recoba
Livin' La Vida Loca ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 jun 2011, 00:21

Netko reče da se ne može sjetiti velikih "nada i talenata" iz Lijepe naše. Ma, u Hajduku ih ima čitav šleper. :lol:

Zvonimir Deranja, Popaj :lol: , nekadašnji napadač Hajduka kojemu su proricali veliku karijeru, ali je negdje očito došlo do zastoja u razvoju. Igrao u nekom francuskom drugoligašu, prije toga u Le Mansu, a danas ne igra nigdje. Ovu sezonu je započeo u Splitu, ali je nestao na pola sezone.
Mario Carević, Car :lol: , vezni igrač, odlično igra laktovima, a glava konstantno ide prema dole. isto najavljivan kao velika nada hrvatsko nogometa, kako u Hajduku tako i u mladoj repki. Džaba. Sad je u belgijskom Lokerenu. Bio je jos u Al - Itihadu i kratko u Sttutgartu.
Mario Grgurović, Grga. Vezni igrač. "Najbolja lijeva noga nakon Aljoše Asanovića", tako su mu tepali. On je mogao imati odličnu karijeru, samo ne znam što je krenulo naopako. Svi su govorili da je fantazija od igrača. Jos je igrao u reprezentaciji od juniorskih dana, U17, 19, 21. Nakon sto ga je Dinamo uzeo tavori po posudbama od Čakovca, Pule, do danas Inkera.

Bilo je tu jos kamara Hajdukovaca, al se sad ne mogu sjetiti. A i bila su dvojica malo starijih igrača koji su bili predodređeni za velike utakmice, veliki talenti, ali su im se ozljede ispriječile.
Ivan Gudelj, naprasno prekinuo karijeru u 26 godini zbog Hepatitisa B. Proglašen najboljim juniorom tadašnje Juge, bio medu najboljom jedanaestorkom SP 1982.g., u euro utakmicama Hajduka zabijao odlučujuće golove. Imao na stolu ugovor od Reala, a onda paf, bolest..
Goran Vučević, vezni. Velika, nada, veliki talent Hajduka. 92. prelazi u Barcelonu (ugovor na 7godina), u drustvu sa Stoickovim, Romariom itd itd. Ali, nije imao sreće. Ozljede su ga spriječile pa je presjedio vecinu tekmi ili bio na posudbama..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 jun 2011, 00:37

BH Patriot je napisao/la:Ima ih mnogo, a evo ljestvice;

- Giovani dos Santos
- Javier Portillo
- Jonathan Woodgate
- Alan Smith
- Pablo Aimar
- Julio Baptista
- Ricardo Oliveira
- Ricardo Quaresma
- Alvaro Recoba
Njemu je tek 22 god i karijera je pred njim .

Ne znam jel ko spomenuo Davida Odonkora :o iz Borussie gdje je bio odlican i proglasen za najbrzeg igraca Bundes lige ,presao u Betis kao veliko pojacanje ali povrede su ga sprijecile da napravi nesto vise . Relativno je mlad ima 27 god i kako sam citao vraca se u Njemacku...mnogo je obecavao .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jun 2011, 12:46

[youtube][/youtube]

:ugeek:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 jun 2011, 12:50

Znam da je riječ o fudbalerima ali morao sam pomenuti Rubia iz KK Barcelona. Ja stvarno ne znam kako je on najveći talenat pa ja imam bolji šut od njega iako nikad košarku nisam trenirao.Znam sad će reći dobar je u odbrani i ima njuh za asistenciju ali po meni sve je to tanko.
FEDERER= KLOC

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 20 jun 2011, 21:37

amerinho88 je napisao/la:A zapamtite ljudi isto ce se desiti i sa ovog decka sto ga liverpul kupuje za 20 miliona funti - Jordan Hendersona iz sunderlenda :D
kao i andy caroll ja neznam koje mogo bit toliko lud i dat preko 30mil funti za tog lika

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2011, 21:41

Iker C je napisao/la:Znam da je riječ o fudbalerima ali morao sam pomenuti Rubia iz KK Barcelona. Ja stvarno ne znam kako je on najveći talenat pa ja imam bolji šut od njega iako nikad košarku nisam trenirao.Znam sad će reći dobar je u odbrani i ima njuh za asistenciju ali po meni sve je to tanko.
Jest propali talenat otisao u NBA. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 jun 2011, 21:44

emkic1 je napisao/la:
amerinho88 je napisao/la:A zapamtite ljudi isto ce se desiti i sa ovog decka sto ga liverpul kupuje za 20 miliona funti - Jordan Hendersona iz sunderlenda :D
kao i andy caroll ja neznam koje mogo bit toliko lud i dat preko 30mil funti za tog lika
donosis ishitreno zakljucak, kao i tvoj prethodnik da su to promaseni nogometasi. To i svi (kao i ja) mozemo suditi tek za dvije ili tri godine, do tada je svaki post slicne prirode apsurd...
Joint_fc

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jun 2011, 21:53

Iker C je napisao/la:Znam da je riječ o fudbalerima ali morao sam pomenuti Rubia iz KK Barcelona. Ja stvarno ne znam kako je on najveći talenat pa ja imam bolji šut od njega iako nikad košarku nisam trenirao.Znam sad će reći dobar je u odbrani i ima njuh za asistenciju ali po meni sve je to tanko.
Dobar je ali je previse medijski napuhan kakav Rubio ,Srbija ima boljih i talentiranijih mladica koliko oces . Sto se tice nogometasa nisam nikada spomenuo Juninho Paulista :o .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jun 2011, 12:46

Vratit će se on brzo iz Minnesotte.
Hayley <3

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 27 jun 2011, 16:07

Ronaldinho?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Neutral_
Kontakt:

Post Postao/la Neutral_ » 29 jun 2011, 09:23

Po čemu je Ronaldinho propali talenat ? U svojim najboljim godinama bio je najbolji igrač svijeta, tačnije harao je u Barceloni dok je danas ušao već u tridesete i polako mu se bliži kraj karijere. Tokom svoje karijere osvojio je prestižne nagrade i reći da je propao totalno je nepromišljeno.

Igrači koji su po meni danas propali Talenti su:
- Vicente
- Quaresma
- Portillo
- Smith
- Recoba
- Aimar
- Denilson (Betis)

Axl
Kontakt:

Post Postao/la Axl » 30 jun 2011, 21:35

Giovani dos Santos je bio vanserijski talenat dok je igrao u Barci, ali odlaskom u Tottenham njegova forma je polako padala. Baš sam ga pratio na ovogodišnjem Gold Cupu i mogu ipak priznati da se Gio vratio u formu i da ga ubrzo možemo očekivati da zaigra za neki veći tim jer još je mlad i suludo je reći da je on propali talenat. ;)

Moja ljestvica:
- Quaresma
- Aimar
- Baptista
- Elano
- Saviola
- Adu
- Deisler
- Ba
- Solari
- Pavon
...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 jul 2011, 15:15

Nery Castillo ,ja sam za njega mislio da ce bit jedan od najboljih na svijetu :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jul 2011, 23:00

nije sto volim Quaresmu, ali on kad je bio "talent" u Barci se nije naigrao, al kad je presoa u Porto pokazao je sta se od njega ocekuje, i onda dosao do Murinja kod kojeg nije pokazao nesto, ali ko kad niko ne prati kako igra u Besiktasu pa svi govore propali, covjek igra skoro pa ko preporodjen, no dobro, to je vase misljenje

ne pada mi napamet trenutno tko je bio veliki pa sad propao talenat

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 10 jul 2011, 23:11

jacky09 je napisao/la:
Čim je došao u Liverpool vjerovatnost da će propasti utrostručila se.
Eto ko se nasao da kaze :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 jul 2011, 23:13

Stivi_Dzi je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Čim je došao u Liverpool vjerovatnost da će propasti utrostručila se.
Eto ko se nasao da kaze :roll:
Ja sam se našao.
...što je više lome to je volim jače...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 10 jul 2011, 23:15

Ma jasta, takav strucnjak, ti ces da procjenjujes ko ima kakve sanse, trebo si bit skaut onda, kad vec imas to u sebi znas prepoznat antitalenta :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 10 jul 2011, 23:17

Vecina igraca koji su igrali u R.M CAstilla a sad u Getafeu,Osasuni ili gdje vec :(

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 10 jul 2011, 23:26

Haris Bešlija

[youtube][/youtube]

Nekada veliki talent, danas propao!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.