Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 21 feb 2009, 19:42

Evo ga od prve minute u timu Lyona.

http://www.justin.tv/live24_p4mdut

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 feb 2009, 20:14

Kako je Pjanic sad primio loptu na prsa u 16 i makazicama pokusao ali pored gola dobra prilika :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 21 feb 2009, 20:40

Solidnih 80 minuta odigrao.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 22 feb 2009, 05:52

Boubacar Dialiba je napisao/la:Solidnih 80 minuta odigrao.
Napokon se onaj francuski fasista od trenera "sjetio" da ga stavi od prve minute,mislim da ni u ovoj tekmi ne bi dobio sansu da onaj kloc od trenera nije odmarao par igraca pred mec sa Barselonom,prvenstveno tu mislim na onu 7 Lyona,mislim da se Ederson zove,nista posebno je taj Ederson,ako Pjanic "nije bolji od njega" onda je sigurno na istom nivou sa gore pomenutim igracem,bas me zanima hoce li Pjanic dobiti sansu protiv Barse,cinjenica je da ga je onaj kloc na tekmama LP drzao na klupi,nije mu dao ni minute,cisto sumnjam da ce mu i protiv Barse dati sansu,mozda par minuta

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2009, 09:01

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 22 feb 2009, 12:18

Pjanic je nasa buducnost a stose tice Lyona trebaobi imati vecu minutazu u svakom slucaju. :mrgreen:

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 22 feb 2009, 13:38

pjanic dobiva ponekad priliku u lionu i to za jednog 18 godisnjaka nije lose pogotovo kad pogledas konkurencijua on je i doveden kao zamjena za juninha a njegovo vrijeme vec prolazi a pjanino tek dolazi tako da cemo ga sledece sezone sve vise i vise gledati u prvoj postavi a za dvije ce biti sigurno standardni jer ce juninho do tad biti vec u penziji i nemojte zaboraviti da on igra u lionu u jednom od najboljih klubova ali druga stvar mi nije jasna kako da u reprezentaciji ne dobiva vise prilika jer mu je konkurencija ibricic igrac hajduka koji nipocem nebi trebao da dobije priliku prije pjanica

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 feb 2009, 15:55

bh fanatik je napisao/la:pjanic dobiva ponekad priliku u lionu i to za jednog 18 godisnjaka nije lose pogotovo kad pogledas konkurencijua on je i doveden kao zamjena za juninha a njegovo vrijeme vec prolazi a pjanino tek dolazi tako da cemo ga sledece sezone sve vise i vise gledati u prvoj postavi a za dvije ce biti sigurno standardni jer ce juninho do tad biti vec u penziji i nemojte zaboraviti da on igra u lionu u jednom od najboljih klubova ali druga stvar mi nije jasna kako da u reprezentaciji ne dobiva vise prilika jer mu je konkurencija ibricic igrac hajduka koji nipocem nebi trebao da dobije priliku prije pjanica
Zapitaj se jos jedan put ko je selektor nase reprezentacije pa ces razumiti! :roll:

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 22 feb 2009, 16:14

Šta vam je Ibričić skrivio :) ali rijetko će Pjanu Ćiro ubaciti u igru zajedno sa Misimovićem.

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 22 feb 2009, 17:03

pijanic je sinoc pokazao da je jedan od najboljih mladih igraca na svijetu stvarno sinoc je pokazao sa nekoliko poteza zasto ga je lyon toliko platio pijanic ce biti apsolutna zvijezda za koju godinu i glavni igrac lyona i repke puno srece i zdravlja pijanicu i da ga povrede zobiđu a jos cemo mi uzivati u njegovim potezima u buducnosti pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D :D :D :D :D :D :D

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 22 feb 2009, 17:33

-SanaFCŽ- je napisao/la:Šta vam je Ibričić skrivio :) ali rijetko će Pjanu Ćiro ubaciti u igru zajedno sa Misimovićem.
Ma nije Ibričić ništa kriv,svaka njemu čast.Ali po meni je logičnije da Miske i Ibričić nemogu zajedno igrati,jer je Pjanić puno brži i pokretljivi igrač od Ibričića i nerijetko igra na krilu,dok je Ibrina prirodna pozicija iza dva špica.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 feb 2009, 17:55

Ja bi uvijek prije stavio Ibricica u prvi tim reprezentacije nego Pjanica, Ibricic igra standardno a Pjanic neigra i to je jedini razlog, ja nebi nikada igraca stavljao u prvi tim ako je klupa u klubu, nemoze se igrati za reprezentaciju a biti klupa u klubu, nije reprezentacija za ucenje nego je to klub. Svaka cast Pjanicu, ali kad podje igrati za prvi tim Liona neka bude i u reprezentaciji medju prvih 11
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 22 feb 2009, 18:02

amir je napisao/la:Ja bi uvijek prije stavio Ibricica u prvi tim reprezentacije nego Pjanica, Ibricic igra standardno a Pjanic neigra i to je jedini razlog, ja nebi nikada igraca stavljao u prvi tim ako je klupa u klubu, nemoze se igrati za reprezentaciju a biti klupa u klubu, nije reprezentacija za ucenje nego je to klub. Svaka cast Pjanicu, ali kad podje igrati za prvi tim Liona neka bude i u reprezentaciji medju prvih 11
jesil to ti ciro,nisam te odma prepozno,to su cirine rijeci da nemoze igrac igrati za reprezentaciju ako neigra za svoj klub a posle toga smo vidjeli da moze.ako je tako onda mozemo napraviti dobru reprezentaciju od standardnih igraca a njih je kolko hoces u premier ligi

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 feb 2009, 18:16

bh fanatik je napisao/la:
amir je napisao/la:Ja bi uvijek prije stavio Ibricica u prvi tim reprezentacije nego Pjanica, Ibricic igra standardno a Pjanic neigra i to je jedini razlog, ja nebi nikada igraca stavljao u prvi tim ako je klupa u klubu, nemoze se igrati za reprezentaciju a biti klupa u klubu, nije reprezentacija za ucenje nego je to klub. Svaka cast Pjanicu, ali kad podje igrati za prvi tim Liona neka bude i u reprezentaciji medju prvih 11
jesil to ti ciro,nisam te odma prepozno,to su cirine rijeci da nemoze igrac igrati za reprezentaciju ako neigra za svoj klub a posle toga smo vidjeli da moze.ako je tako onda mozemo napraviti dobru reprezentaciju od standardnih igraca a njih je kolko hoces u premier ligi
pa ja, aha, bas si dobro sijetio, stvarno si pametan
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 22 feb 2009, 18:19

Gdje si Piro Cederu! Pa stvarno si fenomenalan..prvo si usretio cijelu hrvatsku jer si ucestvovao na nekoj njihovoj emisiji da bi Bosnu ismijavali zbog poraza od Rijeke a sad nam pruzas tu cast i dopisujes se s'nama na forumu..stvarno si legenda! Od sad sam tvoj najveci navijac...takozvani vodza Piro Ceder Fanaticosa ;)

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 22 feb 2009, 22:56

za sve koji misle da ibro nije za reprezentaciju http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-13639.htm

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 feb 2009, 15:59

lopta je okrugla je napisao/la:
Boubacar Dialiba je napisao/la:Solidnih 80 minuta odigrao.
Napokon se onaj francuski fasista od trenera "sjetio" da ga stavi od prve minute,mislim da ni u ovoj tekmi ne bi dobio sansu da onaj kloc od trenera nije odmarao par igraca pred mec sa Barselonom,prvenstveno tu mislim na onu 7 Lyona,mislim da se Ederson zove,nista posebno je taj Ederson,ako Pjanic "nije bolji od njega" onda je sigurno na istom nivou sa gore pomenutim igracem,bas me zanima hoce li Pjanic dobiti sansu protiv Barse,cinjenica je da ga je onaj kloc na tekmama LP drzao na klupi,nije mu dao ni minute,cisto sumnjam da ce mu i protiv Barse dati sansu,mozda par minuta
Sad ce Pjanic dobiti jos koju sansu u slijedeci nekoliko sedmica. Mozda dobije koju minutu sad u srijedu protive barse, 20 minuta bi bilo super. A ako ne, igrace ovaj vikend jer ce se prva postava odmarati poslije Barse.Lyon opet igra protiv Barse 12tog marta, cini mi se. Taj vikend prije ne gine mu od prve minute. Sad samo da Lyon prodje dalje u ligi prvaka(tesko, al bilo bi dobro). Evo Pjanicu sanse. Jos je momak mlad, ima ogroman talent, kad napuni 20-21 bice pun snage.
Sve najbolje Pjanicu.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 feb 2009, 17:39

miraleme sretno protiv barcelone
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2009, 17:44

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 24 feb 2009, 17:53

ja mislim da bi bio uspjeh da zaigra 15 min u ovakoj utakmici

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 16 gostiju.