Europe - Dream team
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Europe - Dream team
Ne prica se o kolektivu, nego o najboljim igracima na svojim pozicijama! Svi smo mi svjesni da 11 najboljih igraca na svojim pozicijama u jednom timu ne bi mozda(vjerovatno) bili dobar kolektiv, ali opet je glupo isostavit jednog Ronalda, Vidica, Rooneya...samo zato sto nemaju priliku igrati u Barceloni, koja je vec provjeren i oproban kolektiv...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A ko prica o kolektivu i timskoj igri ?NeToBoLa je napisao/la:Barcelonin kolektiv je najjači na svijetu, možda i svih vremena. Odbrana se savršeno uklopila u to i nema razloga da se mjenja to. Šta bi trebao Guardiola dovoditi Vidića, Terrya i slične a ima solidnu odbranu koja se oslanja na vezni red koji kontroliše sve i odlično i pametno odrađuju i jedni i drugi svoje zadatke. Na golu imaju golmana koji često kiksa tako da bi samo Casillasa ubacio i to je to mada nije ni Valdes talašika neka teška.Devil je napisao/la:Sreca pa su svaki ponaosob iz odbrane Barce najjaci na svetu.NeToBoLa je napisao/la:Barcelona sa Casillasom na golu.

Govori se o individalnim kvalitetima i ko je najbolji na svojoj poziciji.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ja, treba Ibrahimovića, Teveza i Ronalda staviti u napad i to će biti odličan Dream Team. Lijepo zvuči, ali bi taj napad najmanje ličio na ono na šta treba da liči. 
Maštu na stranu...
I btw. to je moje mišljenje. Imaš svoje i furaj ga, a mene pusti da moje.

Maštu na stranu...
Who dares, wins !
- bavaraccccc
- Kontakt:
Manuel Neur
Marcelo Vidic Kompany Lahm
Essien Gerrad
Messi Ribery
Ibrahimovic
Suarez
Apsolutno najbolji
Marcelo Vidic Kompany Lahm
Essien Gerrad
Messi Ribery
Ibrahimovic
Suarez
Apsolutno najbolji

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Pa tvoje misljenje normalno,ne d'o Bog da je moje.NeToBoLa je napisao/la:Ma ja, treba Ibrahimovića, Teveza i Ronalda staviti u napad i to će biti odličan Dream Team. Lijepo zvuči, ali bi taj napad najmanje ličio na ono na šta treba da liči.
Maštu na stranu...

Ali ovo je forum i treba da diskutujemo,sta bi trebalo svako da napise svoje i to je to.

Rodila majka pametno svoje.Devil je napisao/la:Pa tvoje misljenje normalno,ne d'o Bog da je moje.NeToBoLa je napisao/la:Ma ja, treba Ibrahimovića, Teveza i Ronalda staviti u napad i to će biti odličan Dream Team. Lijepo zvuči, ali bi taj napad najmanje ličio na ono na šta treba da liči.
Maštu na stranu...
I btw. to je moje mišljenje. Imaš svoje i furaj ga, a mene pusti da moje.![]()
Ali ovo je forum i treba da diskutujemo,sta bi trebalo svako da napise svoje i to je to.

Haj' na chat idi i drži predavanje onim srednjoškolcima matere ti.
Who dares, wins !
Sreca pa imam puno postova na chatu.
A kad vec budem tamo drzao predavanje mogao bi i ti malo svrnuti kada bude tema "Lepo ponasanje".
Aposlutno mi nikad nece biti jasno zasto neki tesko prihvataju tudja misljenja,pa meni "toplo oko srca" kad mi neko ukaze na greska,da mi savet,pruzi kvalitetnu diskusiju...

A kad vec budem tamo drzao predavanje mogao bi i ti malo svrnuti kada bude tema "Lepo ponasanje".

Aposlutno mi nikad nece biti jasno zasto neki tesko prihvataju tudja misljenja,pa meni "toplo oko srca" kad mi neko ukaze na greska,da mi savet,pruzi kvalitetnu diskusiju...

Jedina razlika između tebe i nas takvih je to što ti radiš to na malo lukaviji način. Kultura ovo, ono. 
Ali eto, nećemo o tome više, ( da ne) kvarimo temu.

Ali eto, nećemo o tome više, ( da ne) kvarimo temu.
Who dares, wins !
Nesto mi previse RealovihBernabéu je napisao/la:
^Na slici je sve objašnjeno.

ONtopic:
Casillas,Alves,Pique,T.Silva,Bale,X.Alonso,Xavi,Iniesta,Messi,C.Ronaldo,K.Aguero

pogledaj koju tekmu,nemoj sve zakljucivat prema wikipediji i googl-u.Bernabéu je napisao/la:^Bale odbrana? Bravo momak.
- Bernabéu
- Kontakt:
^Gareth po "potrebi" može igrati u odbrani, ali njegova prava pozicija jeste krilo. U početku je u Tottenhamu igrao bočnog igrača, ali nakon što je Harry shvatio da je Bale igrač sa bezbroj mogućnošću poslao ga je više prema napadu.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Bernabéu je napisao/la:^Gareth po "potrebi" može igrati u odbrani, ali njegova prava pozicija jeste krilo. U početku je u Tottenhamu igrao bočnog igrača, ali nakon što je Harry shvatio da je Bale igrač sa bezbroj mogućnošću poslao ga je više prema napadu.
Sam si sebi odgovorio na prijasnji post.
Da li moze igrati beka?-Moze!
- Bernabéu
- Kontakt:
^Može igrati, ali je korisniji prema naprijed. Marcelo je mnogo bolji u defanzivi od Garetha.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Dakle pola sezone je gotovo i ovo je 11 najboljih u tom periodu(moje mišljenje):
Iker
Richards Kompany Pique Lahm
Busquets Kroos
Cesc
Messi Di Maria
Ronaldo
Ramos je lako mogao upasti umjesto Piquea i Kroos je tu jer ni Xabi ni Xavi nisu na nivou na kojem trebaju biti,a Schweini nije igrao jedan period
Iker
Richards Kompany Pique Lahm
Busquets Kroos
Cesc
Messi Di Maria
Ronaldo
Ramos je lako mogao upasti umjesto Piquea i Kroos je tu jer ni Xabi ni Xavi nisu na nivou na kojem trebaju biti,a Schweini nije igrao jedan period

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- IlPrincipe
- Kontakt:
_________________Neuer
__Dani Alves__Chiellini__Thiago Silva__Marcelo
________________Xabi Alosno
____________Xavi__________Iniesta
_____Messi_____________________C.Ronaldo
_______________Ibrahimović
Trener: Jose Mourinho
Klupa: Casillas,Lahm,Pepe,Macherano,Ozil,Ribery,Rooney
__Dani Alves__Chiellini__Thiago Silva__Marcelo
________________Xabi Alosno
____________Xavi__________Iniesta
_____Messi_____________________C.Ronaldo
_______________Ibrahimović
Trener: Jose Mourinho
Klupa: Casillas,Lahm,Pepe,Macherano,Ozil,Ribery,Rooney
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
De Gea
Jones-Rio-Vidić-Evra
Valencia-Carrick-Scholes-Nani
Rooney-Welbeck
Klupa: Lindegaard, Evans,Smailling,Rafael,Fabio, Cleverley,Anderson, Giggs,Park, Hernandez, Berbatov
Jones-Rio-Vidić-Evra
Valencia-Carrick-Scholes-Nani
Rooney-Welbeck
Klupa: Lindegaard, Evans,Smailling,Rafael,Fabio, Cleverley,Anderson, Giggs,Park, Hernandez, Berbatov
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Blue_He4rt
- Kontakt:
@SirAlexFerugon
Oh,tako srdacno od tebe
Prvih 11 trenutno po meni : Hart-Lahm-Thiago Silva-Kompany-Dani Alves-Yaya Toure-Xavi-Iniesta-Messi-Ronaldo-Van Persie
Nema mjesta za Ibrahimovica i jos neke igrace.
Oh,tako srdacno od tebe

Prvih 11 trenutno po meni : Hart-Lahm-Thiago Silva-Kompany-Dani Alves-Yaya Toure-Xavi-Iniesta-Messi-Ronaldo-Van Persie
Chelsea F.C.
Hart ispred IkeraBlue_He4rt je napisao/la:@SirAlexFerugon
Oh,tako srdacno od tebe

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.