izgleda da je bitno samo da je suljo i odmah je fenomenalan igrac, dobro ce mu biti ako ode i u lokomotivu na pozajmicu, zali bože samo brojaloptica je napisao/la:Da care došo Suljo kod Maminja auuu ,goolijada mali je zakon iz Orašja bolje on već ovi rumunji,i klasa 'brazilska'...Idemo Suljo naprijed!
Rasturi zagreb!
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
a drugima s druge strane samo ako je suljo odmah je nikakav igrac. tako to ide buraz, navikni se...bh hrvat je napisao/la:izgleda da je bitno samo da je suljo i odmah je fenomenalan igrac, dobro ce mu biti ako ode i u lokomotivu na pozajmicu, zali bože samo brojaloptica je napisao/la:Da care došo Suljo kod Maminja auuu ,goolijada mali je zakon iz Orašja bolje on već ovi rumunji,i klasa 'brazilska'...Idemo Suljo naprijed!
Rasturi zagreb!
ne kontam ovo potpisivanje na deset godina... za klub je to odlicno, ali za igraca nevalja nikako
mozda sutra rijeka otkine ovim suljinima koji bod na maksimiru. rijeka ove godine nije odigrala nista, mozda im se sutra poklopi dan, a i sumnjiva je i kvota 1.20 nije dinamo toliko bolji
odigrace ona braca Sharbini dobro 100% mora ih Rijeka prodatibh hrvat je napisao/la:mozda sutra rijeka otkine ovim suljinima koji bod na maksimiru. rijeka ove godine nije odigrala nista, mozda im se sutra poklopi dan, a i sumnjiva je i kvota 1.20 nije dinamo toliko bolji

ako Dinamo pobjedi svaka im cast

100% sportski i krajnje opušten potpis
cini mi se da x2 u maksimiru moze biti jedino ako je to mamic u kladionici vec odigrao. danas je ce biti teze otkinuti bod dinamu u zagrebu nego velezu u mostaru
Dinamo dobio danas rasturio, Hajduk izgubio od Varteksa zanimljivo bježi Dinamo s tri nova boda ,uh šta će to bit s prvenstvom! 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- bistrikboy
- Kontakt:
BBB poslije pokazivanja parole "Ponosna akcija neka slavi nacija,Bljesak '95" pri povratku u prostorije udruge "pozdravili" navijace Rijeke
ode BB u qrac al samo tako...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta ovo pokazuju tri prsta, il' mi se cini ?bistrikboy je napisao/la:BBB poslije pokazivanja parole "Ponosna akcija neka slavi nacija,Bljesak '95" pri povratku u prostorije udruge "pozdravili" navijace Rijeke![]()

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- bistrikboy
- Kontakt:
ne cini ti se 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Baš su legende. Pozdravili navijače Rijeke i dizali tri prsta. Koji carevi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Čestitke treneru Jurčiću legenda , dobri rezultati u kratkom vremenu!
Dečki su odigrali odlično,svaka čast!Zasluženo,idemo Dinamooo.
Dečki su odigrali odlično,svaka čast!Zasluženo,idemo Dinamooo.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Sretno Dinamu u nedelju i proslavi za naslov protiv Slaven Belupo,čitam besplatne karte,majice ,ludilo!
Manžđo,Badelj,Lovren i momcima sretno!
Manžđo,Badelj,Lovren i momcima sretno!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- el-fighter
- Kontakt:
Za kratko vrijeme su svojim dobrim igrama izbacili Hajduk iz ritma. Treba im još jedna pobjeda za titulu. Iako su veće dio sezone odigrali "slabo" pri samom kraju " modri " su pokazali snagu i sada im se smješi titula.
Velež do groba života mi moga
slaven je odlicna ekipa, dosada su mnogo puta to dokazali, atmosfera moze biti samo plus za njihovo dokazivanje. prava utakmica za vrućinu koji se zeli prodati
Dinamo sinoć pobijedio koji vatromet ,ludilo,
Bravo ,čestitke treneru...kakao kažu laku noć Torcida i Splite!
Manđžo najbolji malo je fulo zicere ali čestitke još Zagreb u nedelju pa Hajduk i gotovo
Dinamo Šampion
Bravo ,čestitke treneru...kakao kažu laku noć Torcida i Splite!
Manđžo najbolji malo je fulo zicere ali čestitke još Zagreb u nedelju pa Hajduk i gotovo

Dinamo Šampion

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Čestitke Dinamo Zagrebu, suvereno vladaju Hrvatskom ligom i uvijek su siguran par na kladionici 

stas balkanski mentalitetel-fighter je napisao/la:Baš su legende. Pozdravili navijače Rijeke i dizali tri prsta. Koji carevi.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
danasnje kolo hnl-a mogao bi biti raj za kladioničare, bice namjestaljki ko u prici
kao sto napisah prije, mucka se mucka, neka samo ostane x2 u maksimiru
ovaj me post podsjeti na dobitak. koliko god mi dinamo bio mrzak klub i smatrao maminja seljacinom moram si priznati da kralj maksimira zna napraviti pare. uzeti mandžu za milion i po evra i prodati ga svabama za deset to moze samo on. cini mi se da je zecu nakon odlaska našega prudjanina otvorena vrata maksimira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.