Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Bez_komentara
- Kontakt:
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Neprepoznatljivi su oni cijele kvalifikacije.Nema ko gol da da.
evo sa sportskenovosti.hr
link :Oko sokolovo: Jedanaesterca na Srni nije bilo, ali jest za Ukrajince!
Oko sokolovo vrlo dvojbenu situaciju u 72. minuti, kada je Srna pao u kaznenom prostoru Ukrajine, isto kao i glavni sudac Terje Hauge, smatra simuliranjem hrvatskog igrača
Glavni sudac utakmice Hrvatske i Ukrajine, Terje Hauge, poznat je kao arbitar koji često zna dosuditi jedanaesterac, ali isto tako radi se o jednom od najboljih sudaca u ovom trenutku. Iako je ova utakmica obilovala prekršajima, njih čak 50, to nije izazvalo prosvjede aktera na terenu koliko neke njegove dvojbene odluke.
Prva se dogodila u 15. minuti u našem kaznenom prostoru kada su se međusobno povlačili Šimunić i Milevskij. Prema mišljenju Oka sokolova Hrvatske televizije Matea Beusana to je bio prekršaj i čudi ga kako Hauge tu nije pokazao bijelu točku.
Sljedeća sumnjiva situacija se dogodila nekoliko trenutaka poslije kada je obrambeni igrač Ukrajine oštro startao na Danijela Pranjića. Vidljiva je bila njegova noga visoko u zraku koja ide u nogu hrvatskog reprezentativca i pravo je čudo što je Pranjić prošao neozlijeđen. Hauge nije posezao niti za žutim kartonom!?
I ona najdvojbenija odluka, mogući jedanaesterac na Srni u 72. minuti , prema mišljenju Matea Beusana bila je dobra odluka glavnog suca iako su navijači, stručni stožer, Slaven Bilić i igrači na terenu tražili najstrožu kaznu za Hrvatsku. No, na kraju je samo Srna dobio žuti karton zbog simuliranja...
MA lijepo se vidjelo na usporenom da je simulirao penal, ne treba nikakva stručna komisija. AL eto i da je bio, koji se klinac imaš pjeniti kada penal niej suđen ni za Ukrajinu.
Ukrajina me prijatno iznenadila, odigraliu su hrabro za razliku od prv eutakmice kad su igrali ko p****, i to na svom terenu. Sreća je u za Hrvate pa se Shevcenko povrijedio, one kontre bi bile mnogo,mnogo opasnije, ne može Milevky sam jbg.
Ukrajina me prijatno iznenadila, odigraliu su hrabro za razliku od prv eutakmice kad su igrali ko p****, i to na svom terenu. Sreća je u za Hrvate pa se Shevcenko povrijedio, one kontre bi bile mnogo,mnogo opasnije, ne može Milevky sam jbg.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
nakon ovog remija sad 3 repke ravnopravno ce se boriti za to 2 mjesto iako i dalje mislim da je Hrvatska najbliza istom 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
aha idu Engleskoj i Bjelorusiji u goste. To je sigurnih 6bod
ps Srna glumac, a oni komentatori zastenjaše oće penal ccc
Sad će reć kriv im golman (najbolji golman 2.francuske lige
)

ps Srna glumac, a oni komentatori zastenjaše oće penal ccc
Sad će reć kriv im golman (najbolji golman 2.francuske lige

ukrajina bolja u prvom hrvatska u drugome, stative sprijecile da se uzmu sest bodova, a ako hrvatska ne moze sa bjelorusima doci do dvije pobjede, ne treba ni ici na sp. bitno je da bilic i suradnici uvide gdje su greske napravili i da se na jesen dobro pripreme protiv istocnjaka. do tada će nam i eduardo nadam se biti spreman
evo pojavljuje se vijest da bi mladen petric mogao da predje u redove dzekinih vukova, pa sinoc se i vidjelo da on ne moze nigdje drugo igrat osim u bundesligi. gdje napadaci ne moraju toliko trcati i pokrivati svoje igrace. mandzukic je iz hnl-a vec daleko ispred njega. cini mi se da petriceva karijera nazalost vec u silaznoj putanji
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
ma hajde nemoj srati sad, petric je tito za mandzukica.bh hrvat je napisao/la:evo pojavljuje se vijest da bi mladen petric mogao da predje u redove dzekinih vukova, pa sinoc se i vidjelo da on ne moze nigdje drugo igrat osim u bundesligi. gdje napadaci ne moraju toliko trcati i pokrivati svoje igrace. mandzukic je iz hnl-a vec daleko ispred njega. cini mi se da petriceva karijera nazalost vec u silaznoj putanji
i bundesliga je jaka, care, nije mala stvar tamo igrati.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
ma ja petric, vremena šukera i darka pančeva su prosla kada centarfor ceka na gotvom ili otpadke sprema u gol i da nema pa skoro nikakvih odbrambenih zadataka. malo je se prekasno rodio. mandža je savremeni tip igrača iako je dinamovac svidja mi se i jos kada se zna da su mu korijeni iz bosne....
Zašto? Mandžukić je sinoć preokrenuo utakmicu, Hrvatska je bila jalova dok on nije ušao. Mislim da je on dao loptu Modriću kod drugog gola.Cazinski-Vitez je napisao/la: ma hajde nemoj srati sad, petric je tito za mandzukica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sinoc je bilic napravio po meni jednu veliku gresku a ta je sto je izbacio Olica!!! mislim da je trebao izbaciti Petrica, frajer kao da ne zeli da se krece dok se Olic borio kao lav al dzaba...nije mi stvarno jasna odluka Bilica...ako je Petric postigao gol to nije znak da mora ostati u igri...pozzz
jeste,odigrao strasan dupli pas sa modricem koji je prethodio golu..i za mene je mandzukic bolji od petrica..Virtu4l je napisao/la:Zašto? Mandžukić je sinoć preokrenuo utakmicu, Hrvatska je bila jalova dok on nije ušao. Mislim da je on dao loptu Modriću kod drugog gola.Cazinski-Vitez je napisao/la: ma hajde nemoj srati sad, petric je tito za mandzukica.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
greska bilica je bila sto je unutra stavio rakitića umjesto vukojevića. mislio sam da će sinoć u studiju kod drage ćosića priznati svoju grešku ali ne učini je. jedan veliki minus slavene i za tebe i za tvoje pomoćnikeedo07 je napisao/la:sinoc je bilic napravio po meni jednu veliku gresku a ta je sto je izbacio Olica!!! mislim da je trebao izbaciti Petrica, frajer kao da ne zeli da se krece dok se Olic borio kao lav al dzaba...nije mi stvarno jasna odluka Bilica...ako je Petric postigao gol to nije znak da mora ostati u igri...pozzz
Sjecam se kad su nas hrvati na Kosevu dobili 5:3, kako Bilic rece da nemamo kvaliteta..Situacija se malkice obrnula.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne znam da li je bolji,ali je sigurno moderniji igrac od Petrica,a igraci poput Madze su na cijeni danas(Dzeko,Adebayor,Berbatov,Gomez...)
Hrvatska ima sve u svojim rukama kada je drugo mjesto u pitanju ali imaju i tekmu na Wembley-u koju ne smiju izgubiti 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
za petrića dolaze vremena kada ce igrati u volsburgu, frankfurtu, kotbusu.... dok mandža iz dinama odlazi sigurno u veci evropski klub
treba malo biti i realan..gol jest sugav al tu su bile i dvije stative gdje je ukrajina imala veliku srecu...
Npr. Werder Bremenbh hrvat je napisao/la:za petrića dolaze vremena kada ce igrati u volsburgu, frankfurtu, kotbusu.... dok mandža iz dinama odlazi sigurno u veci evropski klub

Vom Jäger zum Gejagten
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jeli fakat to rekao?tanzla je napisao/la:Sjecam se kad su nas hrvati na Kosevu dobili 5:3, kako Bilic rece da nemamo kvaliteta..Situacija se malkice obrnula.

tccc pa tada je bio bojkot, igrali smo bez pola reprezentacije a ipak smo im dali 3 komada zato bolje mu je da suti i neka se brine o svojoj ekipi
Fakat je to rekao, kao fali nam igrackog kvaliteta..calcio je napisao/la:jeli fakat to rekao?tanzla je napisao/la:Sjecam se kad su nas hrvati na Kosevu dobili 5:3, kako Bilic rece da nemamo kvaliteta..Situacija se malkice obrnula.![]()
tccc pa tada je bio bojkot, igrali smo bez pola reprezentacije a ipak smo im dali 3 komada zato bolje mu je da suti i neka se brine o svojoj ekipi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.