Moto GP

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji vozač po vama osvaja titulu ove godine:

Marquez
34
43%
Rossi
20
25%
Lorenzo
3
4%
Vinales
5
6%
Pedrosa
0
Nema glasova.
Dovizioso
8
10%
Iannone
4
5%
neko drugi
6
8%

Ukupno glasova: 80

miki_92
Kontakt:

Re: Moto GP

Post Postao/la miki_92 » 31 maj 2013, 19:56

uff kakav pad Marqueza danas i to na startno-ciljnom pravcu pri brzini od skoro 340 km/h :o
sreca samo je lakse ugruvan i vozice sutra
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 jun 2013, 10:45

Tradicionalno nova kaciga otkkrivena pred 3. trening 8-) (open in new tab)
slika
slika
slika

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 jun 2013, 00:59

miki_92 je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Ovo za Marqueza je samo dokaz da je dobio dobar motor. Prije dvije godine ga je pobijedio Stefan Bradl, koji vec drugu sezonu vozi u MotoGP, ali za privatnu ekipu. U koliko slaboj ekipi vozi, dokaz je da samo on vozi u toj ekipi. Nemaju dva vozaca. A ipak ostvaruje dobre rezultate. Da je i Bradl sjeu u jednu Repsol Hondu, koja je svake godine medju najboljim ekipama i on bi ostvarivao odlicne rezultate...
ima i Pedrosa tu Hondu pa gdje mu je titula, da Bradl jeste osvojio titulu te sezone i to jedva, ako si pratio znao bi da je to bila Marquez-ova prva sezona u Moto2 klasi i da je itekako namucio svabu, da nije bilo pocetnickih greski usljed navikavanja na novu klasu i tu bi uzeo titulu, sto je dokazao vec sljedece god. kad je oduvao konkurenciju, al normalno nadje se uvijek znalac da lupa gluposti i govori kako je jedan od najvecih talenata u istoriji ovog sporta(sto i sam Rossi tvrdi) prevara od vozaca
Kakva prevara od vozaca,Markez je po meni najveci talenat kojeg sam vidio u zadnje vrijeme,pratim ga evo vec tri godine i mali fakat rastura,a to da rastura ove sezone posto je u Hondi to je fakat nidje veze,pa i Pedrosa je u Hondi pa nigdje titule i ako se nadam da ce je ove sezone uzeti
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 27 jun 2013, 17:25

Pedrosa ce biti prvak :roll:
REPORT - Injured Lorenzo ruled out of Iveco TT Assen, requiring collarbone surgery after huge crash:
slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 jun 2013, 16:05

KONACNO !!!
slika
svaka cast i Lorenzu, sa slomljenom kljucnom kosti odvesti ovako, naklon do poda, Cal-u istu

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2013, 16:52

koji kralj :lol: :lol: :lol:
slika
Yamaha treba da se stidi sto ovaj covjek ne vozi fabricku masinu :evil:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 jul 2013, 16:50

Italijanski motociklista, Andrea Antonelli poginuo je danas u Moskvi gdje je bila vožena prva utrka Supersport serije.
Vozač ekipe GoEleven je po užasno teškoj stazi prvo pao s motora, da bi potom na njega naletio vozač Honde Lorenzo Zanetti, javili su ruski mediji.

Na veliku žalost, Italijan je preminuo u bolnici. Organizatori su prekinuli trku. :(

R.I.P. Andrea.. :(

" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 jul 2013, 17:19

R.I.P. Andrea
surova realnost vjerovatno najopasnijeg sporta :(

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jul 2013, 10:15

ucenik i ucitelj 8-)
slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jul 2013, 00:31

gledam juce kako otresoše rossija ko slinu, onaj bradl i markez :roll: pošto baš nisam upucen, jel rossi baš pao u formi što se samog kvaliteta voznje tice, ili ovi drugi imaju bolje motore
nema potpisa

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 jul 2013, 01:00

Admir_Sa je napisao/la:gledam juce kako otresoše rossija ko slinu, onaj bradl i markez :roll: pošto baš nisam upucen, jel rossi baš pao u formi što se samog kvaliteta voznje tice, ili ovi drugi imaju bolje motore
Rossi daleko od svog prime-a, Laguna Seca poznata kao Hondina staza, a Marquez je talenat kakav se rijetko radja ;)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 avg 2013, 18:38

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 avg 2013, 22:42

da se prebacimo ovdje, da ne gusimo F1 temu

mozda se nisam najbolje izjasnio jer pod nesposoban nisam mislio nesposoban kao Randy de Puniet, vec nije rodjeni sampion i po meni iskreno nikad nije bio najkvalitetniji vozac u MotoGP-u.. istina da je imao losu srecu u dosta navrata, ali u zadnje 2-3 sezone ima takvu srecu da najbolji svih vremena vozi(o) za slabi Ducatti, a da Stoner zavrsi svoju karijeru, tako da dobre dvije sezone ima samo jednog konkurenta, a ne uspijeva da uzme titulu.. po meni je to razlika izmedju sampiona i dobrih vozaca..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 23 avg 2013, 22:51

Italia je napisao/la:da se prebacimo ovdje, da ne gusimo F1 temu

mozda se nisam najbolje izjasnio jer pod nesposoban nisam mislio nesposoban kao Randy de Puniet, vec nije rodjeni sampion i po meni iskreno nikad nije bio najkvalitetniji vozac u MotoGP-u.. istina da je imao losu srecu u dosta navrata, ali u zadnje 2-3 sezone ima takvu srecu da najbolji svih vremena vozi(o) za slabi Ducatti, a da Stoner zavrsi svoju karijeru, tako da dobre dvije sezone ima samo jednog konkurenta, a ne uspijeva da uzme titulu.. po meni je to razlika izmedju sampiona i dobrih vozaca..
sve je ispravno što si rekao, da je Rossi na njegovoj Hondi zadnje tri godine vjerovatno ne bi niko ništa osvojio sem njega, to bi vjerovatno tako bilo, no eto ja bih volio da uzme titulu, nekako mi je drag vozač, od odlaska Biaggia on prirastao srcu i gotivim ga...
Glory Glory Manchester United

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 avg 2013, 22:51

Italia je napisao/la:da se prebacimo ovdje, da ne gusimo F1 temu

tako brate, ovo je vec razuman odg. :mrgreen:
a ne ti navalio na covjeka kao da je nesposoban ko Karel Abraham :lol:
ja se bojim da je Pedrosi ova god. bila jedna od posljednjih sansi da osvoji naslov(1. Honda je dominantnija u odnosu na Yamahu ove sezone, 2. Lorenzo-va povreda + njegova bodovna zaliha) i on opet izvisi
ne smijem ni zamislit kako ce Marq Marquez da ga oduva iduce, barem sto se tice Honde :oops:

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 23 avg 2013, 23:01

uvijek sam kontao da nema ljudi koji su zainteresovani za Moto GP kod nas, i ova tema dokazuje da je odprilike tako, jedan post u 10 dana, bilo bi dobro da se malo aktiviramo bar za vrijeme trke da prozborimo koju, Moto GP je neuporedivno zanimljiviji od F1...
Glory Glory Manchester United

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 avg 2013, 23:14

Anon je napisao/la:uvijek sam kontao da nema ljudi koji su zainteresovani za Moto GP kod nas, i ova tema dokazuje da je odprilike tako, jedan post u 10 dana, bilo bi dobro da se malo aktiviramo bar za vrijeme trke da prozborimo koju, Moto GP je neuporedivno zanimljiviji od F1...
bujrum brate :mrgreen:
ja pokusavam to svaku trku, ubacim po neku inf. ili vijest ali odziv slab :(
i da MotoGP je miljama daleko po zanimljivosti ispred F1 8-)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 avg 2013, 19:32

Cal stigao do 2. pole pozicije u karijeri (nadam se sutra i 1. pobjedi u karijeri, zasluzuje to ovaj covjek 8-) )
slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 avg 2013, 13:54

Marquez nije dobar lik :o, najmladji sa 4. uzastopne pobjede u kraljevskoj klasi 8-)
Honda jos jednom pokazala da je dosta bolji motor od Yamahe ove sezone, koliko god se Jorge trudio nema mu pomoci

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 avg 2013, 14:01

Lorenzu treba konkurentan Rossi da se uključi u borbu, bilo bi lakše, ako ništa da se smjenjuje sa Pedrosom da bi ovaj dobio vremena da pobjegne, ovako lik ne može sam protiv njih.Rossi katastrofa samo mu izgovori loš setup, loše kvalifikacije, pa brate do tebe je, vozi. Najveći si svih vremena, izgovora nema, i Lorenzo je startovao 7. pa u prvoj krivini na prvom mjestu!Svaka čast Marquezu mali nije normalan šta radi, a tek novajlija i po svemu sudeći novi šampion MotoGP-a!Rossi se mora probuditi, vozi Yamahu a toliko zaostaje za vodećom trojicom!
Grbavica naš je Hram!!!

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.