sreca samo je lakse ugruvan i vozice sutra

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Kakva prevara od vozaca,Markez je po meni najveci talenat kojeg sam vidio u zadnje vrijeme,pratim ga evo vec tri godine i mali fakat rastura,a to da rastura ove sezone posto je u Hondi to je fakat nidje veze,pa i Pedrosa je u Hondi pa nigdje titule i ako se nadam da ce je ove sezone uzetimiki_92 je napisao/la:ima i Pedrosa tu Hondu pa gdje mu je titula, da Bradl jeste osvojio titulu te sezone i to jedva, ako si pratio znao bi da je to bila Marquez-ova prva sezona u Moto2 klasi i da je itekako namucio svabu, da nije bilo pocetnickih greski usljed navikavanja na novu klasu i tu bi uzeo titulu, sto je dokazao vec sljedece god. kad je oduvao konkurenciju, al normalno nadje se uvijek znalac da lupa gluposti i govori kako je jedan od najvecih talenata u istoriji ovog sporta(sto i sam Rossi tvrdi) prevara od vozacaBilal je napisao/la:Ovo za Marqueza je samo dokaz da je dobio dobar motor. Prije dvije godine ga je pobijedio Stefan Bradl, koji vec drugu sezonu vozi u MotoGP, ali za privatnu ekipu. U koliko slaboj ekipi vozi, dokaz je da samo on vozi u toj ekipi. Nemaju dva vozaca. A ipak ostvaruje dobre rezultate. Da je i Bradl sjeu u jednu Repsol Hondu, koja je svake godine medju najboljim ekipama i on bi ostvarivao odlicne rezultate...
REPORT - Injured Lorenzo ruled out of Iveco TT Assen, requiring collarbone surgery after huge crash:
Rossi daleko od svog prime-a, Laguna Seca poznata kao Hondina staza, a Marquez je talenat kakav se rijetko radjaAdmir_Sa je napisao/la:gledam juce kako otresoše rossija ko slinu, onaj bradl i markezpošto baš nisam upucen, jel rossi baš pao u formi što se samog kvaliteta voznje tice, ili ovi drugi imaju bolje motore
sve je ispravno što si rekao, da je Rossi na njegovoj Hondi zadnje tri godine vjerovatno ne bi niko ništa osvojio sem njega, to bi vjerovatno tako bilo, no eto ja bih volio da uzme titulu, nekako mi je drag vozač, od odlaska Biaggia on prirastao srcu i gotivim ga...Italia je napisao/la:da se prebacimo ovdje, da ne gusimo F1 temu
mozda se nisam najbolje izjasnio jer pod nesposoban nisam mislio nesposoban kao Randy de Puniet, vec nije rodjeni sampion i po meni iskreno nikad nije bio najkvalitetniji vozac u MotoGP-u.. istina da je imao losu srecu u dosta navrata, ali u zadnje 2-3 sezone ima takvu srecu da najbolji svih vremena vozi(o) za slabi Ducatti, a da Stoner zavrsi svoju karijeru, tako da dobre dvije sezone ima samo jednog konkurenta, a ne uspijeva da uzme titulu.. po meni je to razlika izmedju sampiona i dobrih vozaca..
tako brate, ovo je vec razuman odg.Italia je napisao/la:da se prebacimo ovdje, da ne gusimo F1 temu
mozda se nisam najbolje izjasnio jer pod nesposoban nisam mislio nesposoban kao Randy de Puniet, vec nije rodjeni sampion i po meni iskreno nikad nije bio najkvalitetniji vozac u MotoGP-u.. istina da je imao losu srecu u dosta navrata, ali u zadnje 2-3 sezone ima takvu srecu da najbolji svih vremena vozi(o) za slabi Ducatti, a da Stoner zavrsi svoju karijeru, tako da dobre dvije sezone ima samo jednog konkurenta, a ne uspijeva da uzme titulu.. po meni je to razlika izmedju sampiona i dobrih vozaca..
bujrum brateAnon je napisao/la:uvijek sam kontao da nema ljudi koji su zainteresovani za Moto GP kod nas, i ova tema dokazuje da je odprilike tako, jedan post u 10 dana, bilo bi dobro da se malo aktiviramo bar za vrijeme trke da prozborimo koju, Moto GP je neuporedivno zanimljiviji od F1...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.