MA LAGANO !!!!juznjak> je napisao/la: Inace Sevilla u sljedecih 5 kola igra protiv Valencie,Atletica i Barce .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
MA LAGANO !!!!juznjak> je napisao/la: Inace Sevilla u sljedecih 5 kola igra protiv Valencie,Atletica i Barce .
Dzoni Sevilla je napisao/la:sudeci po Seviljinoj zainteresovanosti da pridje protivnickom golu u zadnij nekoliko minuta, stice se utisak da je zadovoljna sa remijem protiv Osasune... Jedna Sevilja zadovoljna remijem protiv Osasune, ne moze biti dobro ukoliko oce mesto za LS sledece godine.
znaci kao Cannavaro-Thuram, Montero-Ferrara , Brio-Scirea???? ne bih bas tako rekaoramiral je napisao/la:Kanoute strašan golčina u njegovom stilu...
Crveni kartoni, jalovi napadi Valencie...
Odbrana Seville kao Juventusova iz najboljih dana... i na kraju strašna parada golmana...
Spaha u dobroj formi..
Emery kljucne igrace odmarao za Chelsea . Napad im predvodili klocevi tipa Jonas i Aduriz,beka im igrao Bruno(TaRgEt_ je napisao/la:Sinoc nisam bio u mogucnosti da napisem gledao sam tekmu na TV ali tata Kanute je pokazao zasto je i sa 34 jedan od najboljih napadaca u Europi . @Adi_Zepce sta bi sa Valensijom , nikakva sinoc ?
juznjak> je napisao/la:Emery kljucne igrace odmarao za Chelsea . Napad im predvodili klocevi tipa Jonas i Aduriz,beka im igrao Bruno(TaRgEt_ je napisao/la:Sinoc nisam bio u mogucnosti da napisem gledao sam tekmu na TV ali tata Kanute je pokazao zasto je i sa 34 jedan od najboljih napadaca u Europi . @Adi_Zepce sta bi sa Valensijom , nikakva sinoc ?) s kojim se Navas poigravao kao sa malim djetetom . Nije ni cudo sto su bili toliko losi .
Sljedece kolo Atletico v Sevilla
Navas nije silovao Brunu,nego Mathieua.Koji ne moze igrati beka da **** rak raka.juznjak> je napisao/la:Emery kljucne igrace odmarao za Chelsea . Napad im predvodili klocevi tipa Jonas i Aduriz,beka im igrao Bruno(TaRgEt_ je napisao/la:Sinoc nisam bio u mogucnosti da napisem gledao sam tekmu na TV ali tata Kanute je pokazao zasto je i sa 34 jedan od najboljih napadaca u Europi . @Adi_Zepce sta bi sa Valensijom , nikakva sinoc ?) s kojim se Navas poigravao kao sa malim djetetom . Nije ni cudo sto su bili toliko losi .
Kako god okrenes,Navas je ispao geyZabac je napisao/la:Navas nije silovao Brunu,nego Mathieua.Koji ne moze igrati beka da **** rak raka.juznjak> je napisao/la:Emery kljucne igrace odmarao za Chelsea . Napad im predvodili klocevi tipa Jonas i Aduriz,beka im igrao Bruno(TaRgEt_ je napisao/la:Sinoc nisam bio u mogucnosti da napisem gledao sam tekmu na TV ali tata Kanute je pokazao zasto je i sa 34 jedan od najboljih napadaca u Europi . @Adi_Zepce sta bi sa Valensijom , nikakva sinoc ?) s kojim se Navas poigravao kao sa malim djetetom . Nije ni cudo sto su bili toliko losi .
Najbolja moguca formacija je ona koja je izasla na Mestalu proslo kolo.
Alba i Mathieu lijevo odlicno se nadopunjuju.
A sinoc su mu Jonas i MAthieus igrali lijevo.Onaj Jonas je solidan igrac,sa zavidnom tehnikom al covjek ko' da se gega citavu utakmicu.
Sevilla odlicna,vise nego zasluzeno pobjedila.Negredo mi je bio najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.