Athletic Club de Bilbao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Athletic Club Bilbao

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 mar 2012, 22:36

Jes' da je bio offside kod ovog'' drugog' gola, al' zasluženo vodstvo :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 mar 2012, 22:51

Poslje utakmice podici spomenik ovoj ekipi.
Visca el Barça ! Mes que un club !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 mar 2012, 22:52

DesimaL je napisao/la:Poslje utakmice podici spomenik ovoj ekipi.
+1
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 08 mar 2012, 22:57

Nevjerovatni Bilbao :o :shock: vrlo opasna ekipa. Aferim ovim momcima i Bielsi za ovu igru sa Old Traforda.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 08 mar 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 mar 2012, 22:57

Kakva nesreca za ovaj penal,ali nema veze ponos Baskije je pokazao kako se igra fudbal i svaka im cast.Munian je najbolji mladi igrac na svijetu 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 08 mar 2012, 23:01

Uz Milan protiv Arsenala 4-0 meni najbolja predstava jedne ekipe ove sezone sto sam gledao (bez Barcelone).
Respekt! ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 mar 2012, 23:14

Steta za ovaj penal . Kada se sve sabere ,Athletic je trebao slaviti i ubjedljviju pobjedu . Jos ako uzmemo u obzir kakve je United postigao nafakaske golove,dok s druge strane ,sva tri gola su plod fantasticnih akcija . Doduse,kod drugog gola jeste bio offsajd . Medjutim,nije dosudjen cisti penal nad Lorenteom,tako da....Uglavnom dobar rezultat pred revans . Mada je po meni United i dalje favorit .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 08 mar 2012, 23:15

SVAKA ČAST NA ZASLUŽENOJ POBJEDI :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 mar 2012, 23:16

Mislio sam da ce vas mancester otresti, ali ste vi ipak sasvim zasluzeno slavili.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 mar 2012, 23:20

Bravo Baski,bravo Bielsa.
Nadam se da ce i u revans pokazati slicnu igru te proci dalje.Volio bi da ova momcad ostane na okupu i naredne sezone,da im ne pokupuju ove sjajne nogometase mali i vjestacki timovi poput Man.Citya i Chelsea :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 08 mar 2012, 23:44

Ako mogu dobit Manchu na OT onda vjerujem da mogu svakoga,.. Disciplina,srce,mu.da,ponos,tinejdzerska krv :D sve pohvale momci 8-)
Zadnja izmjena: Feco, dana/u 09 mar 2012, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 mar 2012, 23:46

Magična igra Baskijaca večeras,koliko trke,borbenosti ali uz to i fenomenalnih akcija,poigravanje sa Mančesterovom odbranom i dominacija večim djelom utakmice zaslužulje svaku pohvalu,.

Strašan potencijal ima ova ekipa ali pitanje je koliko će uspjeti održati ovu ekipu na okupu,.

I

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 mar 2012, 23:51

chily-rz je napisao/la:Magična igra Baskijaca večeras,koliko trke,borbenosti ali uz to i fenomenalnih akcija,poigravanje sa Mančesterovom odbranom i dominacija večim djelom utakmice zaslužulje svaku pohvalu,.

Strašan potencijal ima ova ekipa ali pitanje je koliko će uspjeti održati ovu ekipu na okupu,.

I
Mogu je odrzati dugo jer se kod njih ne vrti sve oko novaca.Nemaju neke velike troskove,a evo ove godine imaju i dobru zaradu.
Za nadati se je kako ce i naredne godine ovi igraci nositi dres Lavova iz Baskije ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 mar 2012, 00:04

Adi_Zepce je napisao/la: Mogu je odrzati dugo jer se kod njih ne vrti sve oko novaca.Nemaju neke velike troskove,a evo ove godine imaju i dobru zaradu.
Za nadati se je kako ce i naredne godine ovi igraci nositi dres Lavova iz Baskije ;)
Ma znam da je politika kluba da za njih mogu igrati samo igrači iz Baskijske regije,možda njima i nisu neophodni novci ali pitanje je koliko če njihovi najbolji igrači željeti da ostanu u klubu,biče tu sigurno dosta zainteresovani klubova koji su u stanju ponuditi im daleko veče pare ali i izazove,ipak nije isto igrati za Real (primjer) ili Bilbao..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 mar 2012, 00:18

chily-rz je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Mogu je odrzati dugo jer se kod njih ne vrti sve oko novaca.Nemaju neke velike troskove,a evo ove godine imaju i dobru zaradu.
Ma znam da je politika kluba da za njih mogu igrati samo igrači iz Baskijske regije,možda njima i nisu neophodni novci ali pitanje je koliko če njihovi najbolji igrači željeti da ostanu u klubu,biče tu sigurno dosta zainteresovani klubova koji su u stanju ponuditi im daleko veče pare ali i izazove,ipak nije isto igrati za Real (primjer) ili Bilbao..
Slazem se,ali oni su dosta ponositi.Evo jedan Llorente godinama ostaje u Bilbau ili recimo ranije Exteberia.Nadam se da ce ipak zadrzati ovaj tim :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 09 mar 2012, 00:30

Adi_Zepce je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Slazem se,ali oni su dosta ponositi.Evo jedan Llorente godinama ostaje u Bilbau ili recimo ranije Exteberia.Nadam se da ce ipak zadrzati ovaj tim :mrgreen:
+1 Nebi mi bilo mrsko idalje ih gledat dok dokazuju da Spaniju ne cine samo Real i Barcelona .. tolko :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 mar 2012, 02:18

Ko god je pogledao jednu utakmicu Bilbao-a ove sezone ne bi trebao biti iznenadjen ovom igrom i konacnim ishodom.Bilbao spada u vrh Spanskog fudbala , igraju strasno.Opasni su u svim segmentima a njihova hrabrost i borbenost je nesto sto se novcem ne kupuje !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 mar 2012, 18:47

I ako su veliki rivali sa pateticom,moram priznati da sam uzivao sinoc 8-) .
Evo Lorentea svako ljeto sele u Chelsea i City. Medjutim,on je i dalje tu . Kad si Baskijac,i odlucis se baviti nogometom, igranje za Athletic je nesto najvece sto se moze postici . Od prilike tako je razmisljanje kod njih .
Ono imao si i ranije primjera poput ,julen guerrera ili Exeberrie , koji su odbijali preci u neki drugi klub .
Tako da ne treba cuditi ako Lorente ,Javi Martinez ili Munain urade isto . Za koju godinu sele na novi San Mames,dakle,klub je dosta ambiciozan tako da nema razloga prodaje svoje najvece zvijezde . Strasna generacija .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 mar 2012, 19:21

Strašan tim, ogroman potencijal. Bielsa je na samom početku probao formaciju koju je primjenjivao u Čileu (3-3-1-3) i vremenom je postalo očito da to neće upaliti. Korigovao ju je u 4-3-3 i od tada sve ide k'o po loju. Veliki perfekcionist i psiholog je sve posložio baš onako kako je i imao namjeru.
When he arrived, Bielsa had watched their 38 league games last season, writing all the details on colour-coded spreadsheets.
A few weeks ago, Bielsa was stopped by a group of kids who asked him to sign their sticker album. He said no, he had a better idea. He took the album off them and told them to meet him the following day, same place, same time. When he turned up 24 hours later, the entire team had signed the album.
He is disconcerting, praising awful performances and bemoaning brilliant ones.
Bielsa has an obsessive collection of football videos which he has studied in depth and has derived his tactics due to this. There are even rumours he paces out the length of a pitch before a game to decide what formation to deploy.
Fascinantan lik. Trebao bi nekad objaviti i knjigu o svojoj trenerskoj karijeri. Znam da bih je sigurno pročitao. 8-)

Što se tiče mogućih odlazaka, sumnjam da ijedan igrač želi otići iz ovog kluba, pogotovo što ova sezona ide fantastično. Svi Baski su sjajno odgojeni kroz te omladinske pogone. Ne uče ih samo fudbalu već i o ponosu i strasti igranja za ovakav klub.

Ukratko, poseban trener za poseban klub. 8-)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 mar 2012, 22:19

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120309161" onclick="window.open(this.href);return false;

vidi careva :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.