podcijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: podcijenjeni igraci
ali defoe nikako
Napisao sam Defoe zbog toga sto mislim da bi trebao imati mjesta u reprezentaciji.
Evo jos par njih koji su podcijenjeni:
Helton
Varela
Samaras
Dzagoev
Evo jos par njih koji su podcijenjeni:
Helton
Varela
Samaras
Dzagoev
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Nepravedno zapostavljan u reprezentaciji i Realu.Na sreću u Realu je konačno dobio pravu priliku,šteta što je izgubio 2 godine dok je Mourinho gurao svog "sunarodnjaka" Pepea za dobrobit portugalske repke.Daleko bolji štoper od Pepea.
Mrzim kada neki stručnjaci dođu na temu Real Madrid i pišu o njemu kao slaboj tački.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
fellaini
lisandro lopez
boateng k.p.
lisandro lopez
boateng k.p.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Senijad Ibričić
- tyler durden
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:
Nepravedno zapostavljan u reprezentaciji i Realu.Na sreću u Realu je konačno dobio pravu priliku,šteta što je izgubio 2 godine dok je Mourinho gurao svog "sunarodnjaka" Pepea za dobrobit portugalske repke.Daleko bolji štoper od Pepea.
Mrzim kada neki stručnjaci dođu na temu Real Madrid i pišu o njemu kao slaboj tački.
Evetrone je napisao/la:Senijad Ibričić

Svakakvih likova na forumu.
Kuba
S.Bender
Gundogan
Busquets
Lichtsteiner
S.Bender
Gundogan
Busquets
Lichtsteiner
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Zasto je Busquets podcijenjen ?
Najbolji defanzivni vezni na svijetu koji ima zagarantovano mjesto u najboljem timu i u najboljoj reprezentaciji na svijetu ?
Mora da si mislio medijski podcijenjen ?
Najbolji defanzivni vezni na svijetu koji ima zagarantovano mjesto u najboljem timu i u najboljoj reprezentaciji na svijetu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Upravo to. Busquets je strašan igrač koji je za ovu Barcu od nepresušne vrijednosti, ali je u sjeni kako sjajnih suigrača (Messi, Xavi, Iniesta, Puyol), tako i onih manje sjajnih koji su medijski interesantniji (npr. Cesc ili Pique).M4kaveli je napisao/la:Zasto je Busquets podcijenjen ?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Cesca mozes slobodno u te sjajne suigrace staviti, ali ne bih sad o njemu.
Svi koji prate Barcelonu znaju to za Busquetsa.
Svi strucnjaci se slazu da je jedan od glavnih igraca u timu i u reprezentaciji.
Oni koji to ne vide ili ne prate Barcu ili nece da realno sagledaju neke stvari, pa im je na spomen Sergia, prva pomisao padavicar ili diver.
Najinteligentniji fudbaler danasnjice.

Svi koji prate Barcelonu znaju to za Busquetsa.
Svi strucnjaci se slazu da je jedan od glavnih igraca u timu i u reprezentaciji.
Oni koji to ne vide ili ne prate Barcu ili nece da realno sagledaju neke stvari, pa im je na spomen Sergia, prva pomisao padavicar ili diver.
Najinteligentniji fudbaler danasnjice.
Daniel Sturridge 

Juan Mata,ne toliko podcijenjen od javnosti koliko od spanskog izbornika Vicentea Del Bosquea.Kriminalno je koliko ga je malo koristio na Euru,a evo covjek ove sezone se jos vise popravio i ako recimo Silva jos uvijek bude ispred njega u timu onda je Del Bosque prolupao.
Eh upravo sam na to i misliodarker10 je napisao/la:Juan Mata,ne toliko podcijenjen od javnosti koliko od spanskog izbornika Vicentea Del Bosquea.Kriminalno je koliko ga je malo koristio na Euru,a evo covjek ove sezone se jos vise popravio i ako recimo Silva jos uvijek bude ispred njega u timu onda je Del Bosque prolupao.

SAMO ČELIK !
- francobaresi
- Kontakt:
Mata je u svakom segmentu igre , prestigao Silvu !Viper je napisao/la:Eh upravo sam na to i misliodarker10 je napisao/la:Juan Mata,ne toliko podcijenjen od javnosti koliko od spanskog izbornika Vicentea Del Bosquea.Kriminalno je koliko ga je malo koristio na Euru,a evo covjek ove sezone se jos vise popravio i ako recimo Silva jos uvijek bude ispred njega u timu onda je Del Bosque prolupao.
Ove sezone već oko 15 golova i 20-ak asistencija za Chelsea , zaista strašan podatak a tek je 60 % sezone iza nas .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jackson Martinez.
Ne toliko podcjenjen jer je mlad.
Garantujem da ce u roku od dvije godine biti najbolji napadac na Svijetu.(ako se sta moze danas garantovati)
Nadam se buduca udarna igla Atletica nakon utrpavanja Falcao-a za jedno 70 milki Engleskim milionerima.
Kad god gledam Porto u svakoj utakmici vidim kod njega neke karakteristike Eto'oa , Drogbe i instinkt Falcaoa.
Ima apslutno sve predispozicije sto tehnicke sto fizicke da postane top.
Ne toliko podcjenjen jer je mlad.
Garantujem da ce u roku od dvije godine biti najbolji napadac na Svijetu.(ako se sta moze danas garantovati)
Nadam se buduca udarna igla Atletica nakon utrpavanja Falcao-a za jedno 70 milki Engleskim milionerima.
Kad god gledam Porto u svakoj utakmici vidim kod njega neke karakteristike Eto'oa , Drogbe i instinkt Falcaoa.
Ima apslutno sve predispozicije sto tehnicke sto fizicke da postane top.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma kako ovi Portovi skauti imaju oko za napadace to je nevjerovatno.
Victor Valdes 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
juznjak> je napisao/la:Victor Valdes

on topic: cesc fabregas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.