Pa pratim i ja Pazar pa nisam nacionalista.Sarajlijc@ je napisao/la:Govorim o ovim nasim sto prate novi pazar.adnan_hzsa je napisao/la:Cuj ovog kralja ako pratis Novi Pazar onda si nacionalista![]()
Svasta ovdje procitati samo nista pametno.
FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Novi Pazar
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
uopste me nije briga ko nas voli ili ne ali ne mogu da predjem preko lazi iz srbijanskih medija koje se prenose ovdje
a jednoj stoji 'tako su nam rekli iz tabora Partizana'
a jednoj stoji 'tako su nam rekli iz tabora Partizana'

Ti sam sebe.O ovome sam pricao u postu od malopre.Pogledala se jedna utakmica(ups procitao se izvestaj sa jedne utakmice)i odmah se daje za pravo da se komentarise kao da se od rodjenja gledaju utakmice tima sa Josanice,a to sta je bilo,ma okaci macku o rep bilo pa proslo,ali jbg sta ima veze uvalicemo da je Devil manipulator i lazov i sve ce biti lakse,ma uvalicemo i medije Srbije sto prenose svakakve gadosti o privatnom timu Ljajica,ma ja,sta bre ima veze sto to nije istina.I onda ce proci pet dana bez postova,pa cemo onda se vratimo u krug kako Devil zahteva brisanje teme,i onda opet ista prica u krug.500 je napisao/la:ja koliko znam Pazarci nisu palili nikakve zastave, a Grobari jesu... ko koga pravi ludim ovdje
Sa mnom nece navijati za Slaviju,moze u sopstvenoj reziji.Usput kada sam ja to navijao za Slaviju.Tyson je napisao/la:Fakat,Sarajelijice u kojem ti gradu zivis500 je napisao/la:sta ti koji ku*** seres o Pazarcima svaki dan, je l' ti to neki Sandzaklija trebu oteo pa ti krivo ili... i koji bolan tvoj grad izbjeglico i kojih 99 % lazoveSarajlijc@ je napisao/la:Devile lose misljenje imas pogotovo to sto si rekao igraju medju srbima pa hajmo ih podrzavat. Nadje se ovako par likova da ih podrzava ali to su kompleksasi neki i nacionalisti vjeruj mi 99% ljudi ih ne podrzava u mom gradu
ps. nisam Sandzaklija,kompleksasi,sta ti znas bolan,necu da pricam o politici,ovo ej sportski forum,vidim da navijas za isti klub ko i ja,al ti savjetujem da se uzmes pod ruku sa Devilom i pocnes navijati za Slaviju,bolje ti stoji
Svaka cast Pazarcima,tesko ce ostati u ligi,al svaku tekmu im je pun stadion,u nasoj ligi ni jedan klub nema takvu posjetu

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NEMA VISE PRICE O TORCIDI,EKSTREMIMA,PALJENJU ZASTAVA,SKANDIRANJA...
500 će pauzirati 7 dana.
Pazzarac, imal kakvih dešavanja sa terena ili iz kluba da nam preneseš? tribine i dešavanja na tribinama nas ovdje ne interesuju ni iz partizanovog ni pazarskog ugla.
Pazzarac, imal kakvih dešavanja sa terena ili iz kluba da nam preneseš? tribine i dešavanja na tribinama nas ovdje ne interesuju ni iz partizanovog ni pazarskog ugla.
jos jedan poraz
,ali mozda i ne tako los jer je u pitanju kup utakmicu i tu nismo imali nikakvih ambicija a odmaralo se nekoliko prvotimaca ,
zbog ove utakmice nema nekog velikog razocarenja ali ima zbog ocajnog starta u prvenstvu koji niko nije ocekivao iako neki kazu da smo najavljivali Evropu ,neko je to iz uprave izjavio ali nakon ove sezone u kojoj je prioritet opstanak i koji cemo gledajuci igracki kadar sigurno ostvariti
gledajuci ekipu cini mi se da osim neuigranosti jer je promenjen kompletan igracki kadar i da i fizicki nisu dobro pripremljeni i stalno mi pada na pamet onaj sto je govorio o Ivanovicu o jako losem resenju za trenera i vracam se mislima na kup utakmicu sa Zvezdom kad smo bili drugoligasi i kad smo daleko bolje to odigrali i bolje parirali Zvezdi nego i jednu sad
zakljucak je da je doslo vreme za prve bodove u subotu protiv Smedereva
....a evo sad citam Ljubomir Ristovski je novi trener,bivsi trener Vojvodine

zbog ove utakmice nema nekog velikog razocarenja ali ima zbog ocajnog starta u prvenstvu koji niko nije ocekivao iako neki kazu da smo najavljivali Evropu ,neko je to iz uprave izjavio ali nakon ove sezone u kojoj je prioritet opstanak i koji cemo gledajuci igracki kadar sigurno ostvariti
gledajuci ekipu cini mi se da osim neuigranosti jer je promenjen kompletan igracki kadar i da i fizicki nisu dobro pripremljeni i stalno mi pada na pamet onaj sto je govorio o Ivanovicu o jako losem resenju za trenera i vracam se mislima na kup utakmicu sa Zvezdom kad smo bili drugoligasi i kad smo daleko bolje to odigrali i bolje parirali Zvezdi nego i jednu sad
zakljucak je da je doslo vreme za prve bodove u subotu protiv Smedereva

....a evo sad citam Ljubomir Ristovski je novi trener,bivsi trener Vojvodine
pazar vodi protiv sartida,prvi gol nakon 7 utakmica...samo da se ne zapuca u pazaru sada 

Evo ga i gol . Sve ce doci na svoje samo polahko .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
1-0 svaka cast Pazarcima ,valja im igrati u ligi gdje su svi protiv njih.
devile, posto ja navijam za njih cisto zato sto su trn u oku u srbiji i sve sto je trn u oku srbiji ja to podrzavam (samo da se zna, a ako si zeljan diskusije o tome imas PP)...
tako da nisam bas upucen u Vas fudbal tamo ali znam jedno:
pozivas se na nacin ulaska pazara u prvu srbijansku ligu (kako se zove liga ne zanima me), a sta su crvena zvijezda onda? partizan? pa i dinamo i hajduk??
nemoj biti smijesan
na kraju krajeva ako ti ne odgovara diskusija na ovoj temi brisi nepotrebne postove, a ne pozivati da se ukida tema jednog kluba
NAPRIJED PAZAR 
pozivas se na nacin ulaska pazara u prvu srbijansku ligu (kako se zove liga ne zanima me), a sta su crvena zvijezda onda? partizan? pa i dinamo i hajduk??

na kraju krajeva ako ti ne odgovara diskusija na ovoj temi brisi nepotrebne postove, a ne pozivati da se ukida tema jednog kluba

treba nam jos igraca iz BiH
kao sto napisah u najavi gotovo sam bio siguran u najmanje jedan bod,i pored ovog gola i 3 boda mora da se poboljsa realizacija sansi kojih je bio dostazakljucak je da je doslo vreme za prve bodove u subotu protiv Smedereva
za pocetak dosta a nismo ni zadnji vise

narednu igramo sa ekipom BSK i optimista sam ,mozda i tu namestimo kako neki pisu

Jesi li upucen kako je Novi Pazar usao u ligu i kakve su tu malverzacije sa njima i sa BASK-om uradjene?(cekam od tebe odgovor,ne trebaju mi ostali jer je i ta tema prezvakana,vec cisto da vidim sa kim imam posla).I povuci mi molim te paralelu sa tim ulaskom i Zvezdom(verovatno na njih mislis posto Crvena Zvijezda ne postoji u Srbiji,vec je to crnogosrki treceligas mislim),Partizanom,Hajdukom,Dinamom,nemoj da mi spominjes neke kradje iz Ex-yu jer to nema ama bas nikakve veze sa ovim,a verovatno na to ciljas,tako da potrudi se da nadjes argumente.FIFA/UEFA je napisao/la:devile, posto ja navijam za njih cisto zato sto su trn u oku u srbiji i sve sto je trn u oku srbiji ja to podrzavam (samo da se zna, a ako si zeljan diskusije o tome imas PP)...
pozivas se na nacin ulaska pazara u prvu srbijansku ligu (kako se zove liga ne zanima me), a sta su crvena zvijezda onda? partizan? pa i dinamo i hajduk??nemoj biti smijesan
NAPRIJED PAZAR
bold 2:pa nisam Chuck Norris da brisem nesta sto uopste i ne postoji,tek u poslednjih par dana se i ova tema aktivirala kako sam ja napisao nesta i pokrenuo lavinu komentara,ajde bar sam nesta korisno uradio valjda ce se nastaviti pisati nesta korisno.

Prema izvestaju koji se osvezao na sajtu posvecenom srpskom fudbalu,da ne govorim ime sajta,dok sam bio na drugoj utakmici,vidim da je Novi Pazar zasluzeno pobedio,Smederevo nije stvorilo prilike,a Novi Pazar imao jos 3-4 izuzetno lepe prilike koje nisu koristile.
I ova utakmica nije mogla da prodje u blistavoj atmosferi za sta su se sada pobrinuli kospicari Pazaraca koji su upaljacima gadjali klupu Smedereva,a ovi im vracali.

da, crvena zvIJezda
zelis reci da se partizan i zvijezda nisu gurale/favorizirale... itd?
isti djavo i sa pazarom samo sto je razlika izmedju njih to sto partizan i zvijezda imaju veoma bogatu historiju i tradiciju
guranja i favoriziranja

isti djavo i sa pazarom samo sto je razlika izmedju njih to sto partizan i zvijezda imaju veoma bogatu historiju i tradiciju
guranja i favoriziranja

treba nam jos igraca iz BiH
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/n ... 129064.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Tacno sam napisao sta zelim reci,procitaj malo bolje.FIFA/UEFA je napisao/la:da, crvena zvIJezda
guranja i favoriziranja
Ono je sramota da se onako klub ugura u prvu ligu,iako sam ih i ja podrzavao u ulasku jer je poseta porasla,jer je malo zanimljivije.

Nista od toga,nema to veze sa namestanjem,jednostavno su ljudi videli prelepu kvotu od 2.0 na Novi Pazar(ja je uhvatim na 1.85)i logicno je da ce kvote sve vise spadati do 1.30 koliko je bila na pola sata pred mec.braoolyo je napisao/la:http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/n ... 129064.php

A cuj objasnjenja nisu dali gol u par kola i zato kao biva nebi trebali dati ni u ovom mecu o kojem se pisebraoolyo je napisao/la:http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/n ... 129064.php

Kad se samo sjetim ''novinarstva'' i propagande devedestih i klimadjija glavom tim istim.Ovo je mala maca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko, o čemu...Devil je napisao/la:Tacno sam napisao sta zelim reci,procitaj malo bolje.FIFA/UEFA je napisao/la:da, crvena zvIJezda
guranja i favoriziranja
Ono je sramota da se onako klub ugura u prvu ligu,iako sam ih i ja podrzavao u ulasku jer je poseta porasla,jer je malo zanimljivije.![]()
Who dares, wins !
....... ti ligu i komisiju ,pa kad mi Devil pocne onu njegovu 'objektivnu'
teoriju kako se nama gleda kroz prste ,u redu je kako smo usli ali ovo zadnje kaznjavanje je skandalozno,Partizan je imao uslovnu kaznu i ako to ponove ona stupa na snagu N.Pazar nije imao ni to
i desava se da se cuju ista ako ne i gora skandiranja od strane partizanovih navijaca za koju su dobili uslovnu,zna se repertoar i oni uz to napadaju redare na ulasku u njihov box,od strane pazarovih navijaca bilo je jedno skandiranje koje ima primesu politickog ali nikako nacionalisticke ili vjerske kako stoji u obrazlozenju kazne
molio bih da se ne brise post jer mi nije cilj ponovna rasprava o skandiranjima vec kazna koja je kriminalna

i desava se da se cuju ista ako ne i gora skandiranja od strane partizanovih navijaca za koju su dobili uslovnu,zna se repertoar i oni uz to napadaju redare na ulasku u njihov box,od strane pazarovih navijaca bilo je jedno skandiranje koje ima primesu politickog ali nikako nacionalisticke ili vjerske kako stoji u obrazlozenju kazne
molio bih da se ne brise post jer mi nije cilj ponovna rasprava o skandiranjima vec kazna koja je kriminalna
FSS nije zatvorila Gradski stadion u Pazaru, kao ni stadion u Humskoj! Crno-beli će morati da izdvoje 200.000 dinara, dok će Novi Pazar platiti 350.000 dinara (uslovno dve utakmice zabrane igranja kod kuće na godinu dana), prenose beogradski mediji.
Partizan je dobro prošao s obzirom na to da već "vuče" uslovnu kaznu iz prvog kola Jelen Superlige, upravo iz meča sa Novim Pazarom u Humskoj. Domaćin je oštrije kažnjen zato što su njegovi navijači skandirali parole na verskoj i nacionalnoj osnovi, dok su navijači Partizana imali sukob sa redarskom službom.
A pretpostavljam da takodje lazu da su bile istaknute zastave Kosova i Albanije?
posto ovo pitanje niko ne brise smatram da imam pravo da odgovorimbraoolyo je napisao/la:A pretpostavljam da takodje lazu da su bile istaknute zastave Kosova i Albanije?
Procitaj jos jednom, naveo sam ono sto je stajalo u obrazlozenju kazne,
Bio sam na utakmici, gledao slike, malo i neki snimak i laz je da je imala zastava Kosova, daj mi ikakav dokaz osim rekla-kazala,ovu drugu nisam vidio uzivo ali mi se ucinilo na snimku da jeste,za mene zastave drugih drzava su seljakluk i protiv sam toga ali tako nesto nije kaznjivo ili jeste ako smo mi u pitanju i u vecini slucajeva to je cin pojedinca
druga strana je pretukla redare na ulazu,i skandirala sve isto kao u prvom kolu na stadionu Partizana ....sve sam cuo svojim usima,znas i sam koji je repertoar da ne pisem jer ce mi post biti izbrisan
ali cak i Delije staju na stranu Partizana na svoju stetu jer bi trebali biti kaznjeni kad su vec imali uslovnu ,problem je sto je sa druge strane Pazar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.