FIFA 12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FIFA 12
Kako namjestit kontrole za tastaruru...Koji qrac ih diraju..
Ne razumijem se dosta dobro u tome, gdje da vidim ?Stivi_Dzi je napisao/la:daj specifikacijeHan!$;Lfc je napisao/la:Ma daj jel više ovo normalno, kako mi štopa.Imam predobar comp, reinstallirao sam igru, al' opet štopa, šta mu je ?
![]()
moj komp i ide ko podmazana na najvecim detaljima
amd athlon 6000+ dual core 3.0
ati radeon 4850 512 mb
4 gb rama
1 tb hd
sve apdejtovanoleti fifa
YOU'LL NEVER WALK ALONE
idi na start i nadji run eh pokreni run i tu upisi dxdiag, izbacit ce ti prozor sa specifikacijama 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
Isti problem :SSHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako namjestit kontrole za tastaruru...Koji qrac ih diraju..
YNWA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
logicno kad udjes u igricu pojavi ti se kakve ces kontrolekarameldar je napisao/la:Isti problem :SSHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako namjestit kontrole za tastaruru...Koji qrac ih diraju..

nije logicno. namjestis, al na tastaturi je skroz drugacije nego inace. ono kad biras koga ces i kada biras koji si player 1 ili 2 onda ides na ono Y i tu nastimas fino opcije. nadam se da si me skont'o.QUARESMA 18<<< je napisao/la:logicno kad udjes u igricu pojavi ti se kakve ces kontrolekarameldar je napisao/la:Isti problem :SSHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako namjestit kontrole za tastaruru...Koji qrac ih diraju..
ps- stopa mi a imam dobar racunar i bijelo mi nesto bude kada bude replay ili kad tek tekma pocinje. tako mi je nesto slicno bilo ma igrica mafia 2 skino sam novi drajver za graficku i bilo je uredu. eh kako da opet skinem novi drajver

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nastimao sam kontrole za tastaturu
...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
a hoce li iko meni pomoci ? 

Meni nece uopste da udje u igricu
jbmu pokaze mi ono FIFA 12 i izbaci me :/

Ehhh sad sam napravio kontrolu, sada sve poteze umijem, sjajno je napravljeno, prije se samo moglo na jednu stranu raditi finte na isti način npr. 4-1-4-1 biciklo (moja kontrola), sada na koju god stranu se okrenem radi ovu fintu, sjajno, al' i dalje mi štopa. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
To ti je care zbog gamepad-a.mene isto izvacivalo. Hebeni lihvari iz EA ponovo jedu ****. Naime mozes da igras samo sa logitechovim gamepadom. Ili da cekas neki fix. Iskljuci gamepad i radice ti sa tastaturom.alacious je napisao/la:Meni nece uopste da udje u igricu![]()
Dadobg je napisao/la:To ti je care zbog gamepad-a.mene isto izvacivalo. Hebeni lihvari iz EA ponovo jedu ****. Naime mozes da igras samo sa logitechovim gamepadom. Ili da cekas neki fix. Iskljuci gamepad i radice ti sa tastaturom.alacious je napisao/la:Meni nece uopste da udje u igricu![]()
Ok,hvala puno..

Evo ga napokonnnnnnn ne štopa, nešta sam dirao i popravio. Al me sada za*ebava kontrola. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
eh jos kad bi i meni rek'o kako si napravio da ti ne stopa, osevapio ni se majke mi.Han!$;Lfc je napisao/la:Evo ga napokonnnnnnn ne štopa, nešta sam dirao i popravio. Al me sada za*ebava kontrola.

MSAA options stavio na OFFjasmin10 je napisao/la:eh jos kad bi i meni rek'o kako si napravio da ti ne stopa, osevapio ni se majke mi.Han!$;Lfc je napisao/la:Evo ga napokonnnnnnn ne štopa, nešta sam dirao i popravio. Al me sada za*ebava kontrola.
Grafika, Medium, malo štopa al' može se.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Eto vidis da nemas predobar komp 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ma popravit ce oni ove glitcheve do zavrsne verzije 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.