Sloga iz Ljubuškog više utrpala Klisu nego Troglav.badblueboylivno je napisao/la:Troglav - Klis 4-1 (2-1). Strijelci Semren X 2, Kaić i Krivić iz penala.

Sloga iz Ljubuškog više utrpala Klisu nego Troglav.badblueboylivno je napisao/la:Troglav - Klis 4-1 (2-1). Strijelci Semren X 2, Kaić i Krivić iz penala.
Brotnjo uvijek igra nedjeljom domaće utamice pa će i ovu,očekuje se golijada.remistarmo je napisao/la:grdan,jesu li igrali danas brotnjo i sloga LJ. ?
na portalu hnk sloga pise da su igrali danas,pa sam se zacudio sto ne javljas rezultat.Sretno sutraGrdan je napisao/la:Brotnjo uvijek igra nedjeljom domaće utamice pa će i ovu,očekuje se golijada.remistarmo je napisao/la:grdan,jesu li igrali danas brotnjo i sloga LJ. ?
Očekujem 7:0 ili 8:0.remistarmo je napisao/la:na portalu hnk sloga pise da su igrali danas,pa sam se zacudio sto ne javljas rezultat.Sretno sutraGrdan je napisao/la:Brotnjo uvijek igra nedjeljom domaće utamice pa će i ovu,očekuje se golijada.remistarmo je napisao/la:grdan,jesu li igrali danas brotnjo i sloga LJ. ?
to je ono iz prvog kola..koliko znam, posusje se tada mjenjalo sa drinovcima, mislim da ce se igrat naknadnobadblueboylivno je napisao/la:Posušje - Tomislav?
I, što je bilo s onom utakmicom Stolac - Posušje? Je li 1-0 ili je registrirana 3-0?
Dobro niste ni dobri a ni losislogauskoplje je napisao/la:Sloga UskopljeKonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic 2-1 Sloga Gornji Vakuf![]()
Jesmo loši?
dva kluba su iz Ljubiškog...Sloga i Bigesteneutralan__ je napisao/la:Je l' iz Ljubuškog imaju 2 kluba,Bigeste i Sloga ili sam nešto pomiješao ?
znaš li slučajno sastav kupresa, biće da nisu svi išlihnkvisici je napisao/la:HNK Višići - HNK Kupres 2:0.
Samo 2:0 mogao bih reći jer Kupres je preloša ekipa, nisu uputili niti jedan udarac prema golu dok su naši igrači promašili bar 5 čistih zicera, ali i golman Kupresa je bio na razini zadatka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.