aha dobro hvala na odgovoru,jel postoji jos neki klub u vasem gradu ili samo taj?slogauskoplje je napisao/la:pokušat ću saznat tko je otišao. Službeno ime kluba je HNK Sloga, a pošto na grbu piše Uskoplje na većini se mjesta piše (HNK) Sloga Uskoplje.pastore je napisao/la:zna li neko koji je igrac sloge otisao na probu u njemacku i o kojem se klubu radi...i jel zvanicno ime ovog kluba hnk sloga uskoplje ili sloga gornji vakuf-uskoplje?
HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje
Re: HNK Sloga Uskoplje
- slogauskoplje
- Kontakt:
samo ovaj, prije je bila neka FK Sloga 46 ali su oni neslavno propali
nego odakle ti to da je neki naš igrač u njemačkoj?

Sloga Uskoplje
jedan jaran mi rece da njegov teco je menager i da je odveo 3 igraca u njemacku,jedan ili dvojica iz sloge gornji vakuf tako rece,cini mi se achen klub al nisam siguran,pa reko da neznas nesto o tome...slogauskoplje je napisao/la:samo ovaj, prije je bila neka FK Sloga 46 ali su oni neslavno propali![]()
- slogauskoplje
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
kao što rekoh:slogauskoplje je napisao/la:zbilja ne znam, al ćuće se
Garib (napadac) i Latić (desni bočni) u Alemaniji (2. bundesliga)

Sloga Uskoplje
kao navijaci? skupljaci lopti?slogauskoplje je napisao/la:kao što rekoh:slogauskoplje je napisao/la:zbilja ne znam, al ćuće se
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: HNK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje
zvali su iz livna dvojicu da skupljaju lopte, a navijača im ne treba ima puno njemacaLivnjak je napisao/la:kao navijaci? skupljaci lopti?slogauskoplje je napisao/la:kao što rekoh:slogauskoplje je napisao/la:zbilja ne znam, al ćuće se

Sloga Uskoplje
Znači oslabljeni ste u prijelaznom roku, kakvi nam dolazite prvo kolo? Jeli se radi, trenira?
www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
nisu još pošle pripreme, studeno nam, oni su samo na probu otišli, ne znam da će ostat, sigurno će biti i kakav dolazakhnkvisici je napisao/la:Znači oslabljeni ste u prijelaznom roku, kakvi nam dolazite prvo kolo? Jeli se radi, trenira?

Gornji Vakuf

Sloga Uskoplje
Taj zadnji komentar ti je tako bespotreban i neukusan.slogauskoplje je napisao/la:nisu još pošle pripreme, studeno nam, oni su samo na probu otišli, ne znam da će ostat, sigurno će biti i kakav dolazakhnkvisici je napisao/la:Znači oslabljeni ste u prijelaznom roku, kakvi nam dolazite prvo kolo? Jeli se radi, trenira?Dolazimo po bodove
Ma kakvi god da dođemo, vi pobjeđujete. Tradicija, štaš!
![]()
Gornji VakufJel se to jede?

pauza od 7 dana. takve diskusije nam uopšte ne trebaju na ovom forumu.slogauskoplje je napisao/la:nisu još pošle pripreme, studeno nam, oni su samo na probu otišli, ne znam da će ostat, sigurno će biti i kakav dolazakhnkvisici je napisao/la:Znači oslabljeni ste u prijelaznom roku, kakvi nam dolazite prvo kolo? Jeli se radi, trenira?Dolazimo po bodove
Ma kakvi god da dođemo, vi pobjeđujete. Tradicija, štaš!
![]()
Gornji VakufJel se to jede?
stvarno ne vidim nikakav razlog da tu tematiku ovdje tabirimo.
- slogauskoplje
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje
11.3, prijateljska
HNK Brotnjo - HNK Sloga Uskoplje
(to dogovaramo kako zaj***t Troglav
)
(to dogovaramo kako zaj***t Troglav

Zadnja izmjena: slogauskoplje, dana/u 04 mar 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sloga Uskoplje
ima li kakvih dešavanja u Gornjem Vakufu? je li ko novi dosao ko je otišao?
- slogauskoplje
- Kontakt:
otkazana utakmica zbog Olimpicaslogauskoplje je napisao/la:11.3, prijateljska
(to dogovaramo kako zaj***t Troglav)
@bistrik
došlo je nekoliko igrača, uglavnom iz Bugojna. Još će se to razabrat, pa ću onda o tome ko ostaje. Otišao od važnijih igrača nije niko.
Sloga Uskoplje
Mislim da ćete ove sezone po prvi puta odnijeti bodove iz Višića.
Koliko vidim, vi ste jači ili jednako kvalitetni kao i u prvoj polusezoni. Mi trenutno imamo desetak igrača koji imaju po 5-6 treninga u nogama. Za prvo kolo ćemo se valjda skupiti, a i to je upitno. Nema se novca, pa čak ni za obveze prema sucima i savezu, a da ne spominjem obveze prema igračima. Raspad sistema, valjda se nećemo ugasiti.

Koliko vidim, vi ste jači ili jednako kvalitetni kao i u prvoj polusezoni. Mi trenutno imamo desetak igrača koji imaju po 5-6 treninga u nogama. Za prvo kolo ćemo se valjda skupiti, a i to je upitno. Nema se novca, pa čak ni za obveze prema sucima i savezu, a da ne spominjem obveze prema igračima. Raspad sistema, valjda se nećemo ugasiti.

www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ma ne vjerujem ti ja da ćemo uzeti bodove, igrali su i iskusniji i daleko bolji sastavi Sloge pa nismo osvajali bodove. To je jednostavno tako... Ako kojim slučajem bude bod(ova) to će biti povijesni bodovi iz VIšića!hnkvisici je napisao/la:Mislim da ćete ove sezone po prvi puta odnijeti bodove iz Višića.![]()

Sloga Uskoplje
otkazana utakmica zbog Olimpicaslogauskoplje je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:11.3, prijateljska
(to dogovaramo kako zaj***t Troglav)
Igra se utakmica Brotnjo-Sloga

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- slogauskoplje
- Kontakt:
kako? jučer smo dobili 1-0 GrudeGrdan je napisao/la:
Igra se utakmica Brotnjo-Sloga.

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Ovo sto se radi u klubu je katastrofa. Nema se para a ibro i dalje dovodi neke "talentirane" igrace iz bugojna. Daj da nasa djeca iz grada igraju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.