Sramota je sto vjerovatno nece biti pozvan dok nije bio pozvan protiv Rijeke kao sto je obecao Ciro. Opet su ovo Cirine prazne price i lazi.mone je napisao/la:mora biti Štilić na spisku za Belgiju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sramota je sto vjerovatno nece biti pozvan dok nije bio pozvan protiv Rijeke kao sto je obecao Ciro. Opet su ovo Cirine prazne price i lazi.mone je napisao/la:mora biti Štilić na spisku za Belgiju
Ciro dosta toga ne vidi(corav),nema on dzaba 80 godina.fk sarajevo je napisao/la:stilic je igrac za reprezentacije samo ciro to ne vidi
pa eto kaze ciro da ce ga pozvat za tekmu protiv belgije ...krcko je napisao/la:Stilic je jedan od trojice najboljih igraca koje je ova zemlja dala u zadnje vrijeme.Momak treba i mora da igra za a selekciju.
Vidjecemo ali nebi me cudilo ako on nebude pozvan!BHFAN22 je napisao/la:pa eto kaze ciro da ce ga pozvat za tekmu protiv belgije ...krcko je napisao/la:Stilic je jedan od trojice najboljih igraca koje je ova zemlja dala u zadnje vrijeme.Momak treba i mora da igra za a selekciju.
Naravno da je popularan. Bio je proglasen kao najbolji strani igrac u Polskoj ligi ove sezone.adnan_nanda je napisao/la:Dopisivao sam se sa nekom curom iz Poljske i kad sam rekao da sam iz BiH odma je spomenula Stilica,kaze da joj je on najbolji i najdrazi igrac.Znaci da je popularan u Poljskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.