Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
rezultati posljednjeg jesenjeg kola
Vis - Borac 3:2
Proleter - Šeher 3:1
Nemila - Gradina 0:0
Napredak - Krivaja 2:1
Zenica - Vareš 0:1
Pobjeda - Rudar 1:2
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pasha je napisao/la:rezultati posljednjeg jesenjeg kola
Opa bato...dobili smo u gostima znaci.. dobre vijesti,nema sta

Alo,TOPE,ja volim Sije vjerovatno manje nego ti,tako da sam volio da ste ih nakantali,Horozovic,Seki,Karajba su moji jarani,vec dugo godina,Horoz van terena dusa od covjeka,na terenu,samo hoce da dobar rezultat,pa po bilo koju cijenu,prgav,provocirampsuje,udara,i zbog toga mi je drag,tako da si ispao VEOMA GLUP sa svojim komentaromkrivajaš je napisao/la:Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan!kelner je napisao/la:Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ma ja, šta će nam 3 boda, jednim korakom već u 2. ligi, malo prodat koju, zaradit sebi

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Kad se utakmica proda majstore,nece ti niko izudarat igraca kao sto je bio slucaj u Sijama sa Horozovicem,kojeg su publika i domaci trener dobro namlatili...
[/quote]
Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan![/quote]
Alo,TOPE,ja volim Sije vjerovatno manje nego ti,tako da sam volio da ste ih nakantali,Horozovic,Seki,Karajba su moji jarani,vec dugo godina,Horoz van terena dusa od covjeka,na terenu,samo hoce da dobar rezultat,pa po bilo koju cijenu,prgav,provocirampsuje,udara,i zbog toga mi je drag,tako da si ispao VEOMA GLUP sa svojim komentarom
[/quote]
De nepismeni stvore, pročitaj dobro šta i kako si napisao, te razmisli o smajliju kojem si stavio, da li on izražava smjeh na to ili ne....

Ponosiš se time? Smiješno ti? E bolesnik jedan![/quote]
Alo,TOPE,ja volim Sije vjerovatno manje nego ti,tako da sam volio da ste ih nakantali,Horozovic,Seki,Karajba su moji jarani,vec dugo godina,Horoz van terena dusa od covjeka,na terenu,samo hoce da dobar rezultat,pa po bilo koju cijenu,prgav,provocirampsuje,udara,i zbog toga mi je drag,tako da si ispao VEOMA GLUP sa svojim komentarom

De nepismeni stvore, pročitaj dobro šta i kako si napisao, te razmisli o smajliju kojem si stavio, da li on izražava smjeh na to ili ne....
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
taj smajli ne oznacava smijeh, smajli za smijeh jekrivajaš je napisao/la: De nepismeni stvore, pročitaj dobro šta i kako si napisao, te razmisli o smajliju kojem si stavio, da li on izražava smjeh na to ili ne....

Ima svakakvih tipova na ovom forumu,sreca pa me to ne dotice previse...gospodin Seljakovic je napisao/la:taj smajli ne oznacava smijeh, smajli za smijeh jekrivajaš je napisao/la: De nepismeni stvore, pročitaj dobro šta i kako si napisao, te razmisli o smajliju kojem si stavio, da li on izražava smjeh na to ili ne.......taj smajli koji je on napisao je osmijeh na licu sto bi trebalo znacit da je to sve rekao sa osmijehom na licu, a taj osmijeh kad je rijec o ovakom necem je obicno sarkazam, ako znas sta znaci ta rijec
Hvala sto si mu objasnio,kao da si mene pitao sta ces napisati

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Dovoljno mi je samo da vidim vaše nickove, i svaka daljnja rasprava sa vama, za mene je poniženje! Uživajtekelner je napisao/la:Ima svakakvih tipova na ovom forumu,sreca pa me to ne dotice previse...gospodin Seljakovic je napisao/la:taj smajli ne oznacava smijeh, smajli za smijeh jekrivajaš je napisao/la: De nepismeni stvore, pročitaj dobro šta i kako si napisao, te razmisli o smajliju kojem si stavio, da li on izražava smjeh na to ili ne.......taj smajli koji je on napisao je osmijeh na licu sto bi trebalo znacit da je to sve rekao sa osmijehom na licu, a taj osmijeh kad je rijec o ovakom necem je obicno sarkazam, ako znas sta znaci ta rijec
Hvala sto si mu objasnio,kao da si mene pitao sta ces napisati

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
krivajaš je napisao/la: Dovoljno mi je samo da vidim vaše nickove, i svaka daljnja rasprava sa vama, za mene je poniženje! Uživajte

gospodin seljakovic, to ti je nesto najgluplje sto mi je uspjelo past napamet dok sam se registrovavao na forum...nije mi zanimljivo da se nickovima predstavljam kao neki ugledni gospodin

ja sam ti samo pojasnio sto ti je kelner zelio rec, al ti zelis da je on rekao nesto drugo, pogresno tumacis i nije ti u redu to, al kako god...on zna da nije nista lose rekao, kriv si ti i tvoje pogresno shvatanje

Manjak argumenata i kapaciteta za normalno diskutovanje dovodi do toga da se pocinje traziti nesto lijevo,pa tako sam ja nepismen,kasnije ni moj nick,koji je po meni sasvim normalan,te nick Gosp.Seljakovica ne odgovarajugospodin Seljakovic je napisao/la:krivajaš je napisao/la: Dovoljno mi je samo da vidim vaše nickove, i svaka daljnja rasprava sa vama, za mene je poniženje! Uživajte...kelner je konobar, zar je to nesto lose?
![]()
gospodin seljakovic, to ti je nesto najgluplje sto mi je uspjelo past napamet dok sam se registrovavao na forum...nije mi zanimljivo da se nickovima predstavljam kao neki ugledni gospodin
ja sam ti samo pojasnio sto ti je kelner zelio rec, al ti zelis da je on rekao nesto drugo, pogresno tumacis i nije ti u redu to, al kako god...on zna da nije nista lose rekao, kriv si ti i tvoje pogresno shvatanje

I dalje neznam zbog cega si se nasao uvrijedjen,i zbog cega branis svoje idole?
Ali,kad me vec vuces za jezik,da ti kazem jednu scenu,u kojoj sam se ja nasao!
Prosle godine,ja kao igrac Natrona,sam dosao u Zavidovice na utakmicu,takvu smo torturu gore pretrpili da je to za nepovjerovati,neki seljak s motorkom dosao na tribine i prijeti kako ce nas pobiti,Kike(bivsi golman Krivaje i Natrona)ide sa korner zastavicom na igraca s kojim je dok je bio u Natronu ''komad hljeba dijelio'',Horoz nasao neko dijete samarati,sve to pred ocima Zavidovicke publike,koja je bila ''normalna'' i ''kulturna'',kao ja kad igram GTA,pa pocnem divljati sa onim crnjom!To je sve bilo u onoj utakmici za opstanak,koju ste na silu dobili,da bi kasnije ionako ispali!

I sada si ti meni tu dosao prospitai neku spiku,kao vi ste gospoda,kulturan klub...Godinama cete vi harati po kantonalnoj ligi,dokle god ijedan Zenicki klub bude htio u visi rang

To je ta jedna scena, e onda si ti još zelen, ako je to tebi tortura. Kao prvo, ja ne podržavam to što se desilo(i nije se desilo u tolikoj mjeri), i naravno da nije uredu, ali kad doživiš da te ljudi noževima po terenu ganjaju, onda možeš reći da je tortura,jer očigledno je da si tii malo toga prošao u svom životu,i treba tebi još utakmica.
Smiješan si ako misliš da će neko pored Krivaje ući u viši rang, a pogotovo si glup sa konstatacijom: " Dok je zeničkih klubova..." Kakvi crni zenički klubovi? Ti dečko ne znaš šta je i ko je Krivaja, dok je vama i tim zeničkim klubovima, a da ne spominjem ostalim u ovoj ligi, doživljaj igrati protiv Krivaje. Stoga nemoj bit budala, urazumi se malo. Tebi i takvima je pobjedit Krivaju san, a šta imaš od toga, i ti, i ja i bilo ko drugi....
Smiješan si ako misliš da će neko pored Krivaje ući u viši rang, a pogotovo si glup sa konstatacijom: " Dok je zeničkih klubova..." Kakvi crni zenički klubovi? Ti dečko ne znaš šta je i ko je Krivaja, dok je vama i tim zeničkim klubovima, a da ne spominjem ostalim u ovoj ligi, doživljaj igrati protiv Krivaje. Stoga nemoj bit budala, urazumi se malo. Tebi i takvima je pobjedit Krivaju san, a šta imaš od toga, i ti, i ja i bilo ko drugi....
Zivi bili pa vidjeli...krivajaš je napisao/la:To je ta jedna scena, e onda si ti još zelen, ako je to tebi tortura. Kao prvo, ja ne podržavam to što se desilo(i nije se desilo u tolikoj mjeri), i naravno da nije uredu, ali kad doživiš da te ljudi noževima po terenu ganjaju, onda možeš reći da je tortura,jer očigledno je da si tii malo toga prošao u svom životu,i treba tebi još utakmica.
Budi mi pozdravljen,i hvala na lijepim rijecima

iskreno govoreći, jedini zenički klub koji želi u viši rang je Rudar. iza njega stoji Husnija Arapović i oni bi možda i mogli da zahebu Krivaju. OFK Zenica je tek obnovljen i teško da će u sljedećih nekoliko godina htjeti u viši rang. Borac se jednom "opekao" sa 2. ligom federacije, tad su se i ugasili prošli put, i teško da će ponovu ući u takvu "avanturu". Rudar je i prošle godine slvio kao ozbiljan kandidat, možda i ozbiljniji nego sada. al' ih na kraju preteće Stupčanica, tako da mislim da ni sada neće moći pomutiti račune Krivaji...
a ti @krivajaš pripazi na riječnik da ne bi bilo sankcija po tebe.

Ti da znaš koliko ste veliki ovo nikad ne bi napis'okrivajaš je napisao/la: Ti dečko ne znaš šta je i ko je Krivaja, dok je vama i tim zeničkim klubovima, a da ne spominjem ostalim u ovoj ligi, doživljaj igrati protiv Krivaje. Stoga nemoj bit budala, urazumi se malo. Tebi i takvima je pobjedit Krivaju san, a šta imaš od toga, i ti, i ja i bilo ko drugi....

@Pasha kako izgleda tabela?
Čelik Zenica 1945
tabela:
1.KRIVAJA 11 10 0 1 30:4 30
2.RUDAR 11 8 1 2 34:9 25
3.NAPREDAK 11 6 4 1 17:7 22
4.VIS 11 6 3 2 19:17 21
5.POBJEDA 11 5 2 4 20:13 17
6.VAREŠ 11 5 2 4 16:22 17
7.PROLETER 11 4 2 5 18:17 14
8.ZENICA 11 4 0 7 14:15 12
9.BORAC 11 3 1 7 16:27 10
10.GRADINA 11 2 3 6 13:31 9
11.NEMILA 11 1 3 7 8:27 6
12.ŠEHER 11 1 1 9 11:27 4
Htio ti to priznati, ili ne, ali OVIM EKIPAMA koje su u kantonalnoj ligi definitivno je doživljaj igrati protiv Krivaje. Ne potcjenjujem nikog ali igrati protiv Krivaje i protiv Nemile ili Šehera definitivno nije isto, pa ti kako hoćeš. lijep pozdravNimla_RZ je napisao/la:Ti da znaš koliko ste veliki ovo nikad ne bi napis'okrivajaš je napisao/la: Ti dečko ne znaš šta je i ko je Krivaja, dok je vama i tim zeničkim klubovima, a da ne spominjem ostalim u ovoj ligi, doživljaj igrati protiv Krivaje. Stoga nemoj bit budala, urazumi se malo. Tebi i takvima je pobjedit Krivaju san, a šta imaš od toga, i ti, i ja i bilo ko drugi....Hajde što je Kantonalna liga, ali hvalit se da je nekome igrati protiv Krivaje doživljaj...
![]()
@Pasha kako izgleda tabela?
Rudar je dobar klub, stabilan, sa finim igračkim kadrom(obzirom na ovu ligu), ali za nastup u višem rangu treba mnogo više. Čak i takva liga kao što je Druga liga je mnogo skuplja od ove kantonalne i iziskuje velike troškove ali i dobar lobi. Stoga, gledajući sa finansijske situacije, mislim da Rudar nije spreman za to, treba se sjetit samo Čelika2 i dovoljno je. Naravno da i Krivaja možda nije ništa bolja finansijski, ali ima iskustvo potrebno za igranje u toj ligi, te kakav takav renome i u savezu i kod sudija. Tako da bi možda i u slučaju neizvjesnosti neke više sile mogle odlučiti putnika u viši rang, s tim u vezi posebno aludirajući na finansijsku situaciju.Pasha je napisao/la:iskreno govoreći, jedini zenički klub koji želi u viši rang je Rudar. iza njega stoji Husnija Arapović i oni bi možda i mogli da zahebu Krivaju. OFK Zenica je tek obnovljen i teško da će u sljedećih nekoliko godina htjeti u viši rang. Borac se jednom "opekao" sa 2. ligom federacije, tad su se i ugasili prošli put, i teško da će ponovu ući u takvu "avanturu". Rudar je i prošle godine slvio kao ozbiljan kandidat, možda i ozbiljniji nego sada. al' ih na kraju preteće Stupčanica, tako da mislim da ni sada neće moći pomutiti račune Krivaji...
P.S. Ovim putem se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio u prethodnim postovima!
porediti Čelik 1945 i Rudar ti baš i nije na mjestu. Čelik 1945 je formiran samo zbog žiro-računa i trajao je dok je odgovaralo ljudima iz Čelika. sa druge strane Rudar i ljudi iza njega su sasvim nešto drugo. a u dogledno vrijeme će Zenica biti relevantnija ekipa od Rudara. a zna se šta je Zenica značila u poslijeratno vrijeme. to Krivaja još nije, a vjerovatno neće ni dostići.
Dečko pričaš nebuloze, jer ono što je Krivaja značila u preijeratnom vremenu, to Zenica neće nikada postati, jel može tako? A za tvoju informaciju, Krivaja je u posljeratnom periodu igrala Prvu ligu federacije, stoga informiši se malo, nije za odmet.Pasha je napisao/la:porediti Čelik 1945 i Rudar ti baš i nije na mjestu. Čelik 1945 je formiran samo zbog žiro-računa i trajao je dok je odgovaralo ljudima iz Čelika. sa druge strane Rudar i ljudi iza njega su sasvim nešto drugo. a u dogledno vrijeme će Zenica biti relevantnija ekipa od Rudara. a zna se šta je Zenica značila u poslijeratno vrijeme. to Krivaja još nije, a vjerovatno neće ni dostići.

@Pasha jel OFK Zenica nasljednik starog Đerzeleza? 
Ako je to Zenica, onda @krivajaš puno griješiš

Ako je to Zenica, onda @krivajaš puno griješiš

Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 13 nov 2011, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
Evo ti tabelaPasha je napisao/la:tabela:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.