Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa dobro nadamo se samo da nece htjeti osvojiti prvenstvo da i neka druga reprezentacija osim Argentine osvojiVandelanoitte je napisao/la:Igrala je 6 postava + Messi,a to prvenstvo Messi će sam osvojit ako hoće.BigBigBang je napisao/la:Moze li mi neko objasniti skojim pravom oni Argentinski klauni sebe vide kao konkurenta za naslov svjetskog prvaka? Bolivija ih sabila a oni se brane od naleta strasne Bolivije
I na kraju nije dobio ni zuticalcio je napisao/la:Podsjeti me ovaj ukrajinac na ovoga lika sto je nekad branio u Slaviji.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje li je sad, jeli jos brani ili je presao na MMA, K1 ili nesto slicno?
Ubila ih Bih i Hr. Pa se druže i pjevaju staroluzerski song :High je napisao/la:
Sama njegova izjava daje do znanja ko im vodi savez zasto se nalaze tu gdje jesu ! Treba ovu izjavu staviti na temu vicevicrvenocrni je napisao/la:Joj cuj ovog predsjednika Srbijanskog saveza, kako mi se gade ovaki ljudi. Kad propadnes u svojoj grupi onda podjes govorit kako bi vec osigurali plasman da su bili u nasoj grupi. Koji kompleks, neka, neka. Pa i Hrvatska je bila u proslim kvalama sa Grcima u grupi pa su morali u baraz
A da ne govorim o tome kako su ih Estonci i Slovenci (inace nase uvijek drage musterije) derali u proslim kvalama itd... Ko im je tad bio kriv...
Po koliko bi se ti smeo sa mnom kladiti u to da ga je neko pitao u trenutku nakon sto je rekao tu necu recenicu nego glupost s kim je BiH u grupi on to ne bi znao reci ?crvenocrni je napisao/la:Joj cuj ovog predsjednika Srbijanskog saveza, kako mi se gade ovaki ljudi. Kad propadnes u svojoj grupi onda podjes govorit kako bi vec osigurali plasman da su bili u nasoj grupi. Koji kompleks, neka, neka. Pa i Hrvatska je bila u proslim kvalama sa Grcima u grupi pa su morali u baraz
A da ne govorim o tome kako su ih Estonci i Slovenci (inace nase uvijek drage musterije) derali u proslim kvalama itd... Ko im je tad bio kriv...
Devil je napisao/la:Po koliko bi se ti smeo sa mnom kladiti u to da ga je neko pitao u trenutku nakon sto je rekao tu necu recenicu nego glupost s kim je BiH u grupi on to ne bi znao reci ?crvenocrni je napisao/la:Joj cuj ovog predsjednika Srbijanskog saveza, kako mi se gade ovaki ljudi. Kad propadnes u svojoj grupi onda podjes govorit kako bi vec osigurali plasman da su bili u nasoj grupi. Koji kompleks, neka, neka. Pa i Hrvatska je bila u proslim kvalama sa Grcima u grupi pa su morali u baraz
Nisu to kompleksi, to je stvar nemoci da se on opravda srpskoj javnosti za blamazu koju je sa svojim potrckom Mihajlovicem doziveo u ovim kvalifikacijama. Mozemo mi i konstatovati da je ova nasa grupa svakako bila najujednacenija pa i jedna od kvalitetnijih na samom pocetku kvalifikacija i da on sa jedne strane ima pravo reci da je grupa sa BiH,Grckom,Slovackom i ostalim slabija,ali da bi se Srbija prosetala kroz nju e to vec nije smeo reci jer to niko ne moze garantovati sa ovim panjem.
Sta bi zabranio? messi nije zabio gol i odma bi zabrane neke lupali ponosnom Bolivijskom narodu? Uslovi su isti za sve, i Bolivijski igraci igraju po inostranstvu i nije bas da su svi rodjeni u tom gradu gdje se igra pa da im savrseno odgovara ta nadmorska visina.amerosm je napisao/la:Citam danas po raznim portalima da je Messi na poluvremenu utakmice povracao, dok je Di Maria trazio bocu sa kisikom...Eh sada se ja pitam sto FIFA ne zabrani Boliviji da svoje utakmice igra u La Paz-u ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.