Kvalifikacije za SP 2014

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post Postao/la calcio » 26 mar 2013, 23:46

slika
slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 mar 2013, 23:49

Koji moron, Boze sacuvaj :roll: mogao ga je ubiti jbt, pa kramponima ga po vratu :eek: :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2013, 23:59

Podsjeti me ovaj ukrajinac na ovoga lika sto je nekad branio u Slaviji.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje li je sad, jeli jos brani ili je presao na MMA, K1 ili nesto slicno? :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 mar 2013, 23:59

Vandelanoitte je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Moze li mi neko objasniti skojim pravom oni Argentinski klauni sebe vide kao konkurenta za naslov svjetskog prvaka? Bolivija ih sabila a oni se brane od naleta strasne Bolivije :lol:
Igrala je 6 postava + Messi,a to prvenstvo Messi će sam osvojit ako hoće.
Pa dobro nadamo se samo da nece htjeti osvojiti prvenstvo da i neka druga reprezentacija osim Argentine osvoji :lol:

ubber nacija ce morati i na ovom velikom takmicenju da na zemlju spusti ove argentinske kozojebe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2013, 00:28

calcio je napisao/la:Podsjeti me ovaj ukrajinac na ovoga lika sto je nekad branio u Slaviji.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje li je sad, jeli jos brani ili je presao na MMA, K1 ili nesto slicno? :lol:
I na kraju nije dobio ni zuti :lol: ovo samo mogu nase sudije :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

High

Post Postao/la High » 27 mar 2013, 00:38

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 mar 2013, 09:45

Neka kombinacija želja i realnosti:

Europa: SPA, GER, ITA, CRO, NED, FRA, RUS, POR, GRE, SUI, ENG, BHZ, BEL
J. Amerika: BRA, ARG, ECU, COL, VEN, CHI
S. Amerika: USA, MEX, CRC
Afrika: IVC, CAM, EGY, SEN, GHA
Azija: JPN, UZB, KOR, AUS
Oceanija: NZL

U studenom pogledam koliko se ostvarilo. :mrgreen:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 mar 2013, 10:02

Vidim svi su otpisali Tursku ali ima tu jos sanse, ne neke prevelike ali je manje vise jos uvijek sve u njihovim rukama koliko to god izgledalo nemoguce a i evo kako:

preostale utakmice:

Rom - Hun 1x (veoma izvjesno)
Tur - And 1 (100%)
Rom - Tur 2 (e ovo ce im biti zadnja sansa i ako dobiju opet su u solidnoj igri)
Hun - Est 1 (90%)
Est - Tur 2 (veoma izvjesno)
And - Rom 2 (95%)
Hol - Hun 1x (99%)
Tur - Hol 1 (Holandija vec sigurna i ako bude ovaj razvoj situacije koji sam naveo ovo ce biti mec lopta za 2.mjesto)
Rom - Est 1 (95%)
Hun - And 1 (100%)

Dakle po ovom razvoju dogadjaja Turska zavrsava sa 19 bodova kao i Rumunija u slucaju da dobije Madjarsku ili 17 ako bude x u toj tekmi dok Madjarska zavrsava sa 17 ili 18 bodova. U slucaju da Turska i Rumunija budu na 19 odlucivat ce medjusobni duel gdje je Rumunija dobila 1-0 u Turskoj tako da ce Turskoj trebat svaka druga pobjeda a u slucaju iste kao Rumuna onda se gleda gol-razlika gdje ce ipak po preostalim tekmama Rumuni biti u nesto boljoj poziciji. Dakle ima tu jos uvijek neke sanse a da nije samo teoretska ali nije ni neka velika. Ovo sto sam rekao da je sve u njihovim rukama stoji jer ce u tom slucaju morati dobiti Rumune 2-1 ili vise a i racunao sam da Madjari nece dobit Holandjane u gostima jer ipak je to u sferi SF-a.

P.S.
Bilo mi dosadno

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 mar 2013, 10:27

High je napisao/la:slika
Ubila ih Bih i Hr. Pa se druže i pjevaju staroluzerski song :

propao sam ko abortus, al' sam pijan mortus.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 mar 2013, 13:09

Previše se opterećujete s tim za koga će navijati Savo iz Banja Luke ili Jovan iz Bjeljine. Uživajte više u pobjedi svoje reprezentacije, a manje u tome što ta pobjeda nekome Savi ili Jovi izaziva mučninu. ;)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 27 mar 2013, 14:56

Hrvatska-Vels 2-1
Srbija-Škotska 2-0
Crna Gora-Engleska 1-1

------------------------------
Yugoslavia-Great Britany 5-2 (0-2) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 mar 2013, 16:42

Citam danas po raznim portalima da je Messi na poluvremenu utakmice povracao, dok je Di Maria trazio bocu sa kisikom...Eh sada se ja pitam sto FIFA ne zabrani Boliviji da svoje utakmice igra u La Paz-u ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 27 mar 2013, 16:51

Bilo je pokusaja zabrane ali su iz Bolivije to kulturno zatskali pricama tipa zabranite i u Rusiji jer je zima ili u Africi jer je prevruce :D :D

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 mar 2013, 17:00

Joj cuj ovog predsjednika Srbijanskog saveza, kako mi se gade ovaki ljudi. Kad propadnes u svojoj grupi onda podjes govorit kako bi vec osigurali plasman da su bili u nasoj grupi. Koji kompleks :lol: , neka, neka. Pa i Hrvatska je bila u proslim kvalama sa Grcima u grupi pa su morali u baraz ;) A da ne govorim o tome kako su ih Estonci i Slovenci (inace nase uvijek drage musterije) derali u proslim kvalama itd... Ko im je tad bio kriv...

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 27 mar 2013, 17:01

slika
slika

Sa jucerašnje utakmice. U pola tekme se dozivali kisikom :P

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 mar 2013, 17:09

crvenocrni je napisao/la:Joj cuj ovog predsjednika Srbijanskog saveza, kako mi se gade ovaki ljudi. Kad propadnes u svojoj grupi onda podjes govorit kako bi vec osigurali plasman da su bili u nasoj grupi. Koji kompleks :lol: , neka, neka. Pa i Hrvatska je bila u proslim kvalama sa Grcima u grupi pa su morali u baraz ;) A da ne govorim o tome kako su ih Estonci i Slovenci (inace nase uvijek drage musterije) derali u proslim kvalama itd... Ko im je tad bio kriv...
Sama njegova izjava daje do znanja ko im vodi savez zasto se nalaze tu gdje jesu ! Treba ovu izjavu staviti na temu vicevi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2013, 20:41

crvenocrni je napisao/la:Joj cuj ovog predsjednika Srbijanskog saveza, kako mi se gade ovaki ljudi. Kad propadnes u svojoj grupi onda podjes govorit kako bi vec osigurali plasman da su bili u nasoj grupi. Koji kompleks :lol: , neka, neka. Pa i Hrvatska je bila u proslim kvalama sa Grcima u grupi pa su morali u baraz ;) A da ne govorim o tome kako su ih Estonci i Slovenci (inace nase uvijek drage musterije) derali u proslim kvalama itd... Ko im je tad bio kriv...
Po koliko bi se ti smeo sa mnom kladiti u to da ga je neko pitao u trenutku nakon sto je rekao tu necu recenicu nego glupost s kim je BiH u grupi on to ne bi znao reci ?

Nisu to kompleksi, to je stvar nemoci da se on opravda srpskoj javnosti za blamazu koju je sa svojim potrckom Mihajlovicem doziveo u ovim kvalifikacijama. Mozemo mi i konstatovati da je ova nasa grupa svakako bila najujednacenija pa i jedna od kvalitetnijih na samom pocetku kvalifikacija i da on sa jedne strane ima pravo reci da je grupa sa BiH,Grckom,Slovackom i ostalim slabija,ali da bi se Srbija prosetala kroz nju e to vec nije smeo reci jer to niko ne moze garantovati sa ovim panjem. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 mar 2013, 20:46

Ma ovo je samo bježanje od glavnih problema koji drmaju reprezentaciju Srbije - samog Toleta, Mihajlovića, nikakve atmosfere u timu (u stvari, nepostojanje tima) i sličnih stvari.

Sad, činjenica da je Škotska najgora reprezentacija u kvalifikacijama ( :lol: ) haman ne pije vode, jer eto bolje bi se Srbija provela protiv Litvanije. A, kao da se zaboravljaju blamaže kao protiv Estonije ili Slovenije koje su se desile u bližoj prošlosti. Jednostavno, ovo je bio bezuspješan pokušaj da se javnost okrene na drugu stranu i da novinari ne pljuju toliko po reprezentaciji Srbije, već da se okrenu nekim računicama da su igrom slučaja u drugoj grupi. :lol:

Ako mene pitate, ova Srbija ne bi prošla nijednu grupu ovogodišnjih kvalifikacija. Ne zbog jačine protivnika, već zbog njihove očigledne slabosti. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 mar 2013, 20:48

Devil je napisao/la:
Po koliko bi se ti smeo sa mnom kladiti u to da ga je neko pitao u trenutku nakon sto je rekao tu necu recenicu nego glupost s kim je BiH u grupi on to ne bi znao reci ?

Nisu to kompleksi, to je stvar nemoci da se on opravda srpskoj javnosti za blamazu koju je sa svojim potrckom Mihajlovicem doziveo u ovim kvalifikacijama. Mozemo mi i konstatovati da je ova nasa grupa svakako bila najujednacenija pa i jedna od kvalitetnijih na samom pocetku kvalifikacija i da on sa jedne strane ima pravo reci da je grupa sa BiH,Grckom,Slovackom i ostalim slabija,ali da bi se Srbija prosetala kroz nju e to vec nije smeo reci jer to niko ne moze garantovati sa ovim panjem. ;)

Devile, Bosna je Belgiju uvjek ostavljala iza sebe ;) Hrvatska na stranu,ali grupa nije teza..Slovaci u opste nisu losi,kada pogledamo kadar,jaci su od Skotske,Makedonije :!: Moje misljenje,ali ne mora znaciti da sam u pravu :) Mislim da Srbija sa ovim igracima ni u jednoj grupi ne bi
dalje od drugog mjesta.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 mar 2013, 20:54

amerosm je napisao/la:Citam danas po raznim portalima da je Messi na poluvremenu utakmice povracao, dok je Di Maria trazio bocu sa kisikom...Eh sada se ja pitam sto FIFA ne zabrani Boliviji da svoje utakmice igra u La Paz-u ?
Sta bi zabranio? messi nije zabio gol i odma bi zabrane neke lupali ponosnom Bolivijskom narodu? Uslovi su isti za sve, i Bolivijski igraci igraju po inostranstvu i nije bas da su svi rodjeni u tom gradu gdje se igra pa da im savrseno odgovara ta nadmorska visina.

Amerikancima se dopusta da pored svojih 50 i nesto drzava dodju i nadju Colorado i igraju na metar snijega protiv Costa Rice i pobjede i nikom nista.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.