On sada u osnovnoj cas geografije i proziva ga nastavnica da odgovara ,i pita njega nastavnica nabroj mi klime
kaze on njoj: Beko klima ,LG klima...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
'si siguran ?Sarajlijc@ je napisao/la:Laz.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobrodošao @caki.
Evo jedna moja, u osnovnoj školi - dok sam bio relativno mali, o meni se brinula moja nana. Roditelji su uvijek bili preokupirani poslom. Zima, upek'o minus k`o zagorela tava. Došlo vrijeme da krenem u školu, druga smjena. Snijeg desetak santima. Kao i obično, nana je bila zadužena za moj stajling. Ne znam da li ju je neki čudan prenos opalio, ili je bila ultra-mega senilna... Uglavnom, u tankim čarapicama i sandalama me je poslala u školu. Nisam ni slutio da mi se učiteljica duboko zadubila u sandale iz tog razloga, prokuražio sam se misleći kako im se naprosto divila.
mahejasmin10 je napisao/la:ne'am pojmaznas li ti ?
tvoj rodjak mahe ?Limuntos je napisao/la:mahejasmin10 je napisao/la:ne'am pojmaznas li ti ?
upravo tajjasmin10 je napisao/la:tvoj rodjak mahe ?Limuntos je napisao/la:mahejasmin10 je napisao/la:ne'am pojmaznas li ti ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
post'o mali zajeban pravo
Profesor je napisao/la:Stao ja na benzinskoj da natocim gorivo. I ja natocio i ode sad platiti, a drug koji je sjedio u avtu kaze da mu uzmem zvake. Pitam ga ja koje zvake, a on odgovara plave Aquafresh. Sad ja uso, platim gorivo i kazem curki koja je radila da mi da jos jedne plave Aquafresh. Sad ona gleda mene, gleda zvake, nista joj nije bilo jasno. Kad se ja tek tad sjetih koju gluposti izvali. Poceo se smijati, malo se zacrvenio, uzeo Airwaves zvake, oso u auto, opalio drugu samar i produzio dalje. Znaci ispo sam glup maximalno!
Profesor je napisao/la:Stao ja na benzinskoj da natocim gorivo. I ja natocio i ode sad platiti, a drug koji je sjedio u avtu kaze da mu uzmem zvake. Pitam ga ja koje zvake, a on odgovara plave Aquafresh. Sad ja uso, platim gorivo i kazem curki koja je radila da mi da jos jedne plave Aquafresh. Sad ona gleda mene, gleda zvake, nista joj nije bilo jasno. Kad se ja tek tad sjetih koju gluposti izvali. Poceo se smijati, malo se zacrvenio, uzeo Airwaves zvake, oso u auto, opalio drugu samar i produzio dalje. Znaci ispo sam glup maximalno!
HAHAHAHAHAHAHAAHBilo je to prije,ma ima i više,.onako s društvom se dogovorio,standardno, da izadjemo negdje na pivo,.Naravno prije upada u klub uslijedio je tradicionalni ritual,spušavanje na klupama,.ulazim u klub onako žešče ubleban,narucio pivu,tek prilazi mi neka djevojcica,kaže mi :"Sviđaš mi se"..Ja onako spušen,zbunjen,sa sušicom u grlu ispalim:"Ta tje mo cad",tek će ona,:"Nita,ajd ti popij još jednu na moj raćun pa čemo onda pričat"
caki je napisao/la:ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!".Citav se razred povaljo od smijeha
nemoj da me zezas,ima i gorih bola,ee sad jesu li smijesne,to je na vama da odlucitejasmin10 je napisao/la:caki je napisao/la:ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!".Citav se razred povaljo od smijeha
![]()
![]()
pazi cakijevih prica
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123 i 21 gost.