Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

meho-medo
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la meho-medo » 21 jan 2012, 12:34

ovo se nije meni desilo ali jeste jednom mom poznaniku

On sada u osnovnoj cas geografije i proziva ga nastavnica da odgovara ,i pita njega nastavnica nabroj mi klime
kaze on njoj: Beko klima ,LG klima... :D :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 21 jan 2012, 12:39

Sarajlijc@ je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobrodošao @caki.

Evo jedna moja, u osnovnoj školi - dok sam bio relativno mali, o meni se brinula moja nana. Roditelji su uvijek bili preokupirani poslom. Zima, upek'o minus k`o zagorela tava. Došlo vrijeme da krenem u školu, druga smjena. Snijeg desetak santima. Kao i obično, nana je bila zadužena za moj stajling. Ne znam da li ju je neki čudan prenos opalio, ili je bila ultra-mega senilna... Uglavnom, u tankim čarapicama i sandalama me je poslala u školu. Nisam ni slutio da mi se učiteljica duboko zadubila u sandale iz tog razloga, prokuražio sam se misleći kako im se naprosto divila.
Laz.
'si siguran ?

jasko, znas li ko je ovaj doro caki ? :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 jan 2012, 13:10

ne'am pojma :mrgreen: znas li ti ? :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 21 jan 2012, 13:14

jasmin10 je napisao/la:ne'am pojma :mrgreen: znas li ti ? :mrgreen:
mahe :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 jan 2012, 13:18

Limuntos je napisao/la:
tvoj rodjak mahe ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
post'o mali zajeban pravo :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 21 jan 2012, 13:22

jasmin10 je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
tvoj rodjak mahe ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
post'o mali zajeban pravo :mrgreen:
upravo taj :lol: :lol:
zajeban, na rodjaka :lol: :lol: :lol:

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 21 jan 2012, 15:41

momci nemojte tracat o meni,imate vi pametnijeg posla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 16:25

Stao ja na benzinskoj da natocim gorivo. I ja natocio i ode sad platiti, a drug koji je sjedio u avtu kaze da mu uzmem zvake. Pitam ga ja koje zvake, a on odgovara plave Aquafresh. Sad ja uso, platim gorivo i kazem curki koja je radila da mi da jos jedne plave Aquafresh. Sad ona gleda mene, gleda zvake, nista joj nije bilo jasno. Kad se ja tek tad sjetih koju gluposti izvali. Poceo se smijati, malo se zacrvenio, uzeo Airwaves zvake, oso u auto, opalio drugu samar i produzio dalje. Znaci ispo sam glup maximalno! :lol:

sergio ramos
Kontakt:

Post Postao/la sergio ramos » 21 jan 2012, 16:34

Profesor je napisao/la:Stao ja na benzinskoj da natocim gorivo. I ja natocio i ode sad platiti, a drug koji je sjedio u avtu kaze da mu uzmem zvake. Pitam ga ja koje zvake, a on odgovara plave Aquafresh. Sad ja uso, platim gorivo i kazem curki koja je radila da mi da jos jedne plave Aquafresh. Sad ona gleda mene, gleda zvake, nista joj nije bilo jasno. Kad se ja tek tad sjetih koju gluposti izvali. Poceo se smijati, malo se zacrvenio, uzeo Airwaves zvake, oso u auto, opalio drugu samar i produzio dalje. Znaci ispo sam glup maximalno! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
I love handball and Real Madrid

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 jan 2012, 16:43

Bilo je to prije,ma ima i više,.onako s društvom se dogovorio,standardno, da izadjemo negdje na pivo,.Naravno prije upada u klub uslijedio je tradicionalni ritual,spušavanje na klupama,.ulazim u klub onako žešče ubleban,narucio pivu,tek prilazi mi neka djevojcica,kaže mi :"Sviđaš mi se"..Ja onako spušen,zbunjen,sa sušicom u grlu ispalim:"Ta tje mo cad",tek će ona,:"Nita,ajd ti popij još jednu na moj raćun pa čemo onda pričat" :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 jan 2012, 17:35

Profesor je napisao/la:Stao ja na benzinskoj da natocim gorivo. I ja natocio i ode sad platiti, a drug koji je sjedio u avtu kaze da mu uzmem zvake. Pitam ga ja koje zvake, a on odgovara plave Aquafresh. Sad ja uso, platim gorivo i kazem curki koja je radila da mi da jos jedne plave Aquafresh. Sad ona gleda mene, gleda zvake, nista joj nije bilo jasno. Kad se ja tek tad sjetih koju gluposti izvali. Poceo se smijati, malo se zacrvenio, uzeo Airwaves zvake, oso u auto, opalio drugu samar i produzio dalje. Znaci ispo sam glup maximalno! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 21 jan 2012, 18:51

:lol: :lol: placem hahahaahahah
Bilo je to prije,ma ima i više,.onako s društvom se dogovorio,standardno, da izadjemo negdje na pivo,.Naravno prije upada u klub uslijedio je tradicionalni ritual,spušavanje na klupama,.ulazim u klub onako žešče ubleban,narucio pivu,tek prilazi mi neka djevojcica,kaže mi :"Sviđaš mi se"..Ja onako spušen,zbunjen,sa sušicom u grlu ispalim:"Ta tje mo cad",tek će ona,:"Nita,ajd ti popij još jednu na moj raćun pa čemo onda pričat"
HAHAHAHAHAHAHAAH :lol: :lol: :lol: :lol:
bome si se nadrm'o :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2012, 21:13

:lol: :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jan 2012, 23:27

Da i ja nešto napišem :mrgreen:

Brat i ja smo spavali u istoj sobi, moj krevet na jednoj strani, njegov na drugoj, i njemu ti je tadašnja djevojka, današnja žena, poklonila nekog medu i svako večer ti je on prije spavanja uzimao tog medu i grlio ga kao da mu je žena, a ja se pravio da spavam, ujutro kad ustanemo nisam mu dao mira, stalno sam mu tepao medo, medice, dok mi mama nije opalila šamar :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2012, 23:54

Neku noć gledam sa starim El Klasiko.Sjeo on na moju stolicu ,a ja sebi donio iz druge sobe.I ta stolica na kojoj on sjedi je uzeta prije dvije godine ,bila 75KM i malo je već razglimana ,jer ja se izvalim u njoj pa se fino možeš ljuljat. :lol: Tako gledamo mi ,a i on se izvalio nazad ,naslonuo se frajer ,a iza imaju sprave za bildanje ,šipke neke i tako nešto.Istom nešto jako puče ,kao tačno da je plastika pukla.Ja pitam starog ,šta to bi ,kaže on "ma ovo vamo (misleći na sprave) ,nešto sam dirnuo" istom kroz sekundu samo vidim starog kako mu ode stolica u pi?ku materinu ,on prvo upade nazad pa na stranu i jedno 3-4 put je padao dok konačno nije zalijepljen za pod.Istom će ti on odozdo : Sine ,**** li te hljeb i stolica ,ićeš u pi*ku materinu. :lol: :lol:
You'll never walk alone.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 21 jan 2012, 23:59

Posto znam neke stvari oko kompjutera, jarani me zovu svakih 10-15 dana, haj' mi obaraj sistem, haj' ovo haj' ono (znate to, odete mu jednom, napravite i zove vas slijedecih 5 godina :D). I tako ja dosao kod njega i tu je bio jos 1 jaran, i hajde kaze ovaj meni (sto me je zvao) s_eban mi PC nece da se upali, ja njemu kazem reko to ti je do napojne 100% nosi ga u servis. Poslije par minuta raspravljanja, slozi se on s tim i kaze "e sad cu ga ja otvorit i napravit,ebo servis"...i levat otvori PC, vadi napojnu, vraca, sarafa, nema sta ne radi i poslije nekih 45 min. kaze "eo ja napravio" (on ti je sav vazan,ufuran i uvjeren 100% da je sredio PC). Cekamo mi da on to sve spoji (tastatura,mis itd.), i onda je doslo na red da upali PC...lik krenuo da ga upali, i cim je rekao "eo sas vidjet da radi" cula se "mini explozija", razletise se varnice po cilimu i nestade struje u cijeloj kuci (inace bilo je oko pola 11 navece).
Ja i ovaj drugi jaran smo plakali jedno 15 minuta :D .
FK Željezničar
Chelsea FC

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jan 2012, 00:41

Evo i od mene malo.
Glavni likovi su moji drugovi iz srednje, kum i đomla. Znači kum nešto podyebava đomlu i kaže mu: usta ga vista đomla, a đomla da mu ne ostane dužan kaže: usta ga ti meni. :oops: :lol: :lol:

Sljedećoj situaciji nisam prisustvovao, ali je brujala škola o tome.
Na času profesor matematike izvede curu na tablu, postavi joj zadatak, nešto treba izvaditi korjen iz nečega, ne`am pojma, i sad cura veze nema, gleda u zadatak, slaže face, češka se po glavi i u jednom momentu profi nestane strpljenja i prodere se "djevojko ili ga vadi, ili da ga vadim". :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 22 jan 2012, 00:47

ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!" :lol: .Citav se razred povaljo od smijeha :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 jan 2012, 00:55

caki je napisao/la:ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!" :lol: .Citav se razred povaljo od smijeha :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: pazi cakijevih prica :mrgreen:

caki
Kontakt:

Post Postao/la caki » 22 jan 2012, 01:01

jasmin10 je napisao/la:
caki je napisao/la:ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!" :lol: .Citav se razred povaljo od smijeha :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: pazi cakijevih prica :mrgreen:
nemoj da me zezas,ima i gorih bola,ee sad jesu li smijesne,to je na vama da odlucite :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123 i 21 gost.