NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12 LIGA - Asociacija
Posalji invitevrabac je napisao/la:jesam

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
cekam jos menagera bostona 

pa nariktam ja sve ali kad udje na tekmu onda nece, evo sad sam nariktao i tastaturu i dzojstik, nadam se da ce sad moci, problem je u tome sto radi an ostalim tekmama kad igram online ili legnde ili my playerMartex je napisao/la:Probaj napraviti konfiguraciju tipki za tastaturu, ukoliko igras na joysticku meni rade normalno sve kombinacije

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Trenutno igra utakmicu protiv kompjuterabianconer je napisao/la:cekam jos menagera bostona

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
za 8 minuta mogu igrati protiv managera Nuggetsa, ako si tu javi se pa da probam jer sam izgleda nariktao sve kako treba 

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5832" onclick="window.open(this.href);return false;
glasajte
glasajte

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- bear grylls
- Kontakt:
EVo me djonla kad zavrsisi ovu posalji mi zahtjev.
Pocinjemo novu ligu, izvinjavam se ako sam nekoga prekinuo...ide fantasy draft, naravno ako zelite? i da... svi koji igraju moraju biti registrovani na forumu i aktivni,cak se mozda i grupa na FB osnuje 

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Polako buraz, cekaj da vidimo koliko je za koliko protiv.Martex je napisao/la:Pocinjemo novu ligu, izvinjavam se ako sam nekoga prekinuo...ide fantasy draft, naravno ako zelite? i da... svi koji igraju moraju biti registrovani na forumu i aktivni,cak se mozda i grupa na FB osnuje
- bear grylls
- Kontakt:
Hajde da odradimo ovu sezonu pa pocinjemu drugu lako je to obavit da se malo ustelimo ustalimo stali vec.
DRAFT JE VEČERAS U 9 SATI!
USERNAME: NbaBosnia
PASSWORD: bhfanaticos5
Dallas je zauzet
I meni se sad desila greska protiv @vrapca a i mnogima drugima tako da bolje da pocnemo novu, ionako da se primjetiti da ima clanova koji nisu aktivni
USERNAME: NbaBosnia
Dallas je zauzet

I meni se sad desila greska protiv @vrapca a i mnogima drugima tako da bolje da pocnemo novu, ionako da se primjetiti da ima clanova koji nisu aktivni

Zadnja izmjena: Martex, dana/u 19 jan 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
pa de onda ovako uradi, napravi drugu ligu, neka se zove drugacije, imamo vec tri sa ovim imenom, i promjeni password drugi, malo sredi i draft stavi sutra.Martex je napisao/la:DRAFT JE VEČERAS U 9 SATI!
USERNAME: SportSport
Dallas je zauzet![]()
- bear grylls
- Kontakt:
Ja cu nastavit i onu da igram a i ovu cu eto ko hoce moze samnom da nastavimo i onu.
I ja cu nastaviti, hocu da se ustelim pa lako je posle poceti novu akd vidimo kako ide itd... ja se necu u ovu novu ni upisivati, prebrzo mi je to jednostavno.bear grylls je napisao/la:Ja cu nastavit i onu da igram a i ovu cu eto ko hoce moze samnom da nastavimo i onu.
ma on je vec napravio draft veceras da ne odugovlacimo previse...
sportsport liga je izbrisanaedo3majka je napisao/la:I ja cu nastaviti, hocu da se ustelim pa lako je posle poceti novu akd vidimo kako ide itd... ja se necu u ovu novu ni upisivati, prebrzo mi je to jednostavno.bear grylls je napisao/la:Ja cu nastavit i onu da igram a i ovu cu eto ko hoce moze samnom da nastavimo i onu.

Dajte da se fino dogovorimo i da svi igramo a ne ovako, trazim cijeli dan managera jednog tima jer ga nema ni na forumu a nije ni aktivan nesto kako cu doci do njega, znaci samo ljudi koji ce 100% igrati

EDIT: Nije obrisana

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
mozel se draft pomjerit nemoj ba vcr u 9 pomjeri ga u 11 il 12 il mogo si danas u 6 kad su svi u kuci
a jbg brate ne mozes to tako.....svak ima svoj zivot i svoje obaveze....ima ljudi koji ne vise po nekoliko sati na forumu....evo recimo ja sam slobodan od predvecer pa do nekih doba (naravno ne svaki dan, ali tad je najpogodnije)....ako ne mozes da uganjas suparnika, Boze moj mozes sutra igrati sa njim, ne mora sve biti u roku od 20 minuta 

- bear grylls
- Kontakt:
Meni je malo glupo da opet pocinjemo svi su se ovdje registrovali igrali smo tekme sve ostavi ovu ligu pa cemo igrati obje sta fali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.