pogrešno si me shvatio, mislio sam na plate igrača Radnika i te premije za pobjedu nad sarajevom

a nije tebu upuceno,nego opcenito ko zna kolike igovore imaju sesar,svraka,husjenovic,zeba,silic,wagner itd?anonimni je napisao/la:@ ciza
pogrešno si me shvatio, mislio sam na plate igrača Radnika i te premije za pobjedu nad sarajevom
Sesar i Husejinovic imaju do 2013,Svraka i Zeba do 2015.ciza je napisao/la:a nije tebu upuceno,nego opcenito ko zna kolike igovore imaju sesar,svraka,husjenovic,zeba,silic,wagner itd?anonimni je napisao/la:@ ciza
To niko ne zna.ciza je napisao/la:koliko finansijski teske ugovore imaju gore spomenuti igraci?
Potpisujem svaku rec !sloboda je napisao/la:I ovo mi nazivamo ligom da izadjemo u evropu momci igraju za 300 eura i to ne dobiju ma daj zajebavaju se sa nama ligu hitno prekvalifikovati u teski amaterizam a ne kao lafo profesionalna.Igraci sa pivskim stomacima, kakvih je nekad igraca bilo u ovoj ligi a sad igraju i oni koji veze nemaju sa ovim sportom
Previse je to za ekipu koja se bori za sredinu, u Želji kod vecine je takva plata.bagra je napisao/la:U Celiku igraci sa strane dobiju do 3000 platu plus 30 000 na ruke po sezoni, srednja plata je negdje oko 1500 km vecinom je redovna
Pa tako će ti i biti, ne zato što bi ovi naši to uradili, nego što će UEFA to narediti. Mislim, dovoljno je pogledati kako je svake godine sve teže i teže dobiti licencu za takmičenje, da se skonta da se radi na tzv. prirodnoj selekciji, tj. ko može taj će se i takmičiti, ko ne može..ima šuma i gora u ovoj zemlji koliko hoćeš, pa neka se tamo loptaju.aleksandar_veliki je napisao/la:Treba uslov za licencu biti da svaka ekipa koja igra u Premijer ligi na racunu mora imati milion eura i sva prica zavrsena. Prve godine cetiri, druge sest i doci cemo na normalan broj klubova. To je bas lako riješivo.incident je napisao/la:Potpisujem svaku rec !sloboda je napisao/la:I ovo mi nazivamo ligom da izadjemo u evropu momci igraju za 300 eura i to ne dobiju ma daj zajebavaju se sa nama ligu hitno prekvalifikovati u teski amaterizam a ne kao lafo profesionalna.Igraci sa pivskim stomacima, kakvih je nekad igraca bilo u ovoj ligi a sad igraju i oni koji veze nemaju sa ovim sportom
aleksandar_veliki je napisao/la:Treba uslov za licencu biti da svaka ekipa koja igra u Premijer ligi na racunu mora imati milion eura i sva prica zavrsena. Prve godine cetiri, druge sest i doci cemo na normalan broj klubova. To je bas lako riješivo.incident je napisao/la:Potpisujem svaku rec !sloboda je napisao/la:I ovo mi nazivamo ligom da izadjemo u evropu momci igraju za 300 eura i to ne dobiju ma daj zajebavaju se sa nama ligu hitno prekvalifikovati u teski amaterizam a ne kao lafo profesionalna.Igraci sa pivskim stomacima, kakvih je nekad igraca bilo u ovoj ligi a sad igraju i oni koji veze nemaju sa ovim sportom
ostalo je oko 700 hiljada duga.anonimni je napisao/la:Željo je dužan max. 1,5 milion i to se plaća sad redovno, pa ti ta priča oko njega i ne stoji, drugo je što se ti klubovi ne brinu za svoju budućnost...
Glavaš u Slobodi 120.000Devil je napisao/la:A kolike su plate trenerima zna li neko.
Citam,Ujic kaze da je Capljic imao ubedljivu najvecu platu u ligi i da je zbog toga morao otici (sto izmedju ostalog ne verujem da je istina),ali opet kolika bi to mogla biti plata,ne verujem da je veca od neke 2-3000.
Da bi imao "ubjedljivo najvecu platu", trebao bi imati bar 8 000 KM.Devil je napisao/la:A kolike su plate trenerima zna li neko.
Citam,Ujic kaze da je Capljic imao ubedljivu najvecu platu u ligi i da je zbog toga morao otici (sto izmedju ostalog ne verujem da je istina),ali opet kolika bi to mogla biti plata,ne verujem da je veca od neke 2-3000.