Yebo majku, pa kakav je ulaz onda za obicnu stoku?Zoom088 je napisao/la:Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu![]()

Vidi delegata sto ulazi.

Moderator/ica: GracanicaAA
Yebo majku, pa kakav je ulaz onda za obicnu stoku?Zoom088 je napisao/la:Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu![]()
Inače Vojvodić Darko!!!Probisvjet je napisao/la:Vidi delegata sto ulazi.![]()
![]()
![]()
ja ba...i meni sad na pamet pade ta odluka ovog smijesnog savezaCoraco je napisao/la:mnogo jak stadioni onda savez donese odluku da se ne može posmatrati utakmica sa sjeverne tribine stadiona Tušanj
![]()
Ma strašno, ovo mi ko vic neki izgleda.staragarda je napisao/la:ja ba...i meni sad na pamet pade ta odluka ovog smijesnog savezaCoraco je napisao/la:mnogo jak stadioni onda savez donese odluku da se ne može posmatrati utakmica sa sjeverne tribine stadiona Tušanj
![]()
![]()
..kao,nije uslovan sjever
![]()
....dobro sam napisao ranije ali je administracija redovno obrisala post jer se ovdje nesmije pricati protiv osima i saveza...tragikomicni savez i moze upravljati samo ovim miki maus ligama
Ovo gore je za nas savez USLOVNO!Zoom088 je napisao/la:Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu![]()
Satrase se farbajuci ofarbali 6 stolica u 10 dana, i sta dalje ...Mirzoni89 je napisao/la:U Bihacu se dosta toga napravilo dosad, sminkanje terena i tribina u velikom jeku, kao sto se i moglo primjetiti na utakmici protiv Zelje, tribina se malo usminkava, tj. farbaju se slova stolicama...
LloriS je napisao/la:Satrase se farbajuci ofarbali 6 stolica u 10 dana, i sta dalje ...Mirzoni89 je napisao/la:U Bihacu se dosta toga napravilo dosad, sminkanje terena i tribina u velikom jeku, kao sto se i moglo primjetiti na utakmici protiv Zelje, tribina se malo usminkava, tj. farbaju se slova stolicama...
Ne sekiraj se jarane, ofarbace se stolice na vrijeme, dovoljno je vidjeti da je travnjak u dosta boljem stanju nego prosle godine, nove su mreze postavljene, radi se uglavnom...LloriS je napisao/la:Satrase se farbajuci ofarbali 6 stolica u 10 dana, i sta dalje ...Mirzoni89 je napisao/la:U Bihacu se dosta toga napravilo dosad, sminkanje terena i tribina u velikom jeku, kao sto se i moglo primjetiti na utakmici protiv Zelje, tribina se malo usminkava, tj. farbaju se slova stolicama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.