GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi B?

Holandija
39
21%
Danska
19
10%
Njemačka
112
59%
Portugal
19
10%

Ukupno glasova: 189

legenda reala
Kontakt:

Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 14:21

Monolog je napisao/la:Uostalom, Njemačka često odigra jednu (ispod)prosječnu utakmicu, pa možda to bude baš danas. :mrgreen:
Ma kontam nešto o ovome što smo pričali i slažem se da uvijek jednu podbace, ali mislim da će to biti protiv Danaca :roll: Portugalci i Holanđani će se otvoriti i napasti, a Švabo će brzom transformacijom iz odbrane u kontranapade iskoristiti sve ponuđene šanse(jedino da zasere Jogi i stavi Mariona od prve minute, e tad su donji), znači Argentina i Engleska očekujem da se ponove i na ovom prvenstvu, a Danci da budu Srbija :P

Portugal ne može ništa Dancima i to će ih koštati prolaza, jednostavno Švabi i Holanđansi su kao tim jači ;)
Ronaldo se neće vidjeti na ovom meču, isto ko i Mesi u J.Africi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2012, 14:23

legenda reala je napisao/la:znači Argentina i Engleska očekujem da se ponove i na ovom prvenstvu
Kome to neće priznati očigledan gol? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 14:24

Monolog je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:znači Argentina i Engleska očekujem da se ponove i na ovom prvenstvu
Kome to neće priznati očigledan gol? :mrgreen:
Holanđanima, al džaba im već će biti 3:0 do tog trenutka :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

edibarca
Kontakt:

Post Postao/la edibarca » 09 jun 2012, 14:38

Najbolje bi bilo da Njemacka ispadne u grupnoj fazi,zato sto ona jedina moze ''pobijediti'' Spanjolsku,iako su Njemacka i Spanjolska favoriti.
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 09 jun 2012, 14:43

Švabe ,Njemci , idemo punim gasom, sretno svakako Njemačkoj mladosti ;) nadam se kao uvijek red, rad i disciplina mogu oni to , puno sreće im želim, pravu goolijadu ! ;)

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 09 jun 2012, 14:46

Vrijeme je da Njemačka uzme jedan trofej nakon toliko godina dobrih partija i igara . Mislim da ovi brodolomci s Pirinejskog ostrva ne mogu ništa mašini koja se zove Njemačka bar u ovom trenutku tako je za mene .

Moj jedini komentar je :

Njemačka je za Portugal isto što i Portugal za BiH ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 jun 2012, 14:47

slika

p.s sta ce biti pa je legenda promijenio avatar :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 14:48

Puma je napisao/la:
p.s sta ce biti pa je legenda promijenio avatar :lol:
Moram probuditi Poljski inat, u ovom dvojcu :mrgreen:
A vratiću ja kralja ne sikiraj se ti, jedan je kralj ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 09 jun 2012, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 jun 2012, 14:49

Monolog u epizodi "Mrzim Njemacku i sve sto je Njemacko"

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2012, 14:51

don_burza je napisao/la:Monolog u epizodi "Mrzim Njemacku i sve sto je Njemacko"
Zar i ti, sine Brute? :roll:
Zašto mi je onda draga Borussija? Ili HSV? Da ne govorim o Audiju i Adidasu. :mrgreen: Mržnja je riječ koju ovdje koriste samo navijači Bayerna kada se obraćaju forumašima s čijim mišljenjima se razilaze.

Edit: Evo samo za navijače Bayerna. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 14:51

don_burza je napisao/la:Monolog u epizodi "Mrzim Njemacku i sve sto je Njemacko"
Nacionalista!! :mrgreen: :mrgreen:
Sramota za jednog moderatora :lol: :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jun 2012, 14:58

bavarac95 je napisao/la:Vrijeme je da Njemačka uzme jedan trofej nakon toliko godina dobrih partija i igara . Mislim da ovi brodolomci s Pirinejskog ostrva ne mogu ništa mašini koja se zove Njemačka bar u ovom trenutku tako je za mene .

Moj jedini komentar je :

Njemačka je za Portugal isto što i Portugal za BiH ;)
Uff,tesko . Pa najbolje mi Bosanci znamo kakva je sila Portugal :mrgreen: . Tako da mi nije jasno ovakvo podcjenjivanje portugalaca od strane nasih ljudi . Portugal moze razvaliti svaku repku na svijetu ,pa tako i Njemacku .
Mislim da Holandija sigurno pobjedjuje , i ako su i Danci dosta kvalitetna ekipa ,al' tesko da ce uraditi nesto protiv Holandije.E sto se tice Svaba, mogu oni svakoga da pobjede, ali nekako mi to mirise na tezak mec, gdje je svasta moguce, i mislim da bih tu trebalo biti dosta golova, jer imaju dobre timove i odlicne napadace .
Tipujem na Nanija kao igraca utakmice 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 jun 2012, 15:01

legenda reala je napisao/la:Moram probuditi Poljski inat, u ovom dvojcu :mrgreen:
Arghh, da jos njih dvojica igraju za svoje, kakav bi to paklen napad bio. :twisted:

Ajmo mi rukomet gledat, ybo ovo. :D

PS: Mona hejteru! :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 jun 2012, 15:04

Idemo Panzeriiiii.....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 09 jun 2012, 15:05

edibarca je napisao/la:Najbolje bi bilo da Njemacka ispadne u grupnoj fazi,zato sto ona jedina moze ''pobijediti'' Spanjolsku,iako su Njemacka i Spanjolska favoriti.
mislim da je veoma ostvarljiva ta tvoja prognoza da njemacka ispadne vec u grupnoj fazi jer vecina navijaca od opisuje portugalce i dance a ne bi me iznenadilo da portugalci produ u nokaut fazu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jun 2012, 15:05

Hare_BvB je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Moram probuditi Poljski inat, u ovom dvojcu :mrgreen:
Arghh, da jos njih dvojica igraju za svoje, kakav bi to paklen napad bio. :twisted:

Ajmo mi rukomet gledat, ybo ovo. :D

PS: Mona hejteru! :mrgreen:
Eh da igraju :roll:
Pisczek me oduševio jučer, a kad sam te zajebavo za onaj nekad avatar što si noso, jel ono on bio :lol:

Pa evo čekam, još pet minuta :P
Idemo mlatnuti Švabe :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2012, 15:08

Imam neki predosjecaj da ce Portugal doziviti debakl u ovoj grupi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jun 2012, 15:31

Danas Holandija-Danska remi 2:2 ili 1:1 ,a Njemacka-Portugal 1:2 ili 2:3 pazite sta vam kazem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2012, 15:33

slika
Zna se uz koga smo.Još ću stavit i prikladan avatar kad mi istekne ova kazna :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 jun 2012, 15:57

Monolog je napisao/la:Izgleda da sam jedini koji vjeruje u Portugal. :mrgreen: .
Jos jedan, usput, imas jako lijep avatar. Da nemam ovako lijepog, mocnog, brilijantnog, jakog Ronalda, odmah bi ga stavio :mrgreen: Mrzim zemlju, kolijevku fasizma.

Da. Dok je Queiroz trenirao Portugal obrana im je primala jedan gol u 534534 utakmica, ali su s druge strane malo davali. Sa Bentom je pak drugacije, nikada nije oprezan, dosta golova prima, ali se uzda u Ronalda da moze dati i namjestiti jos vise. Upravo ce od Ronalda sve i zavisiti veceras, vidjecemo kakvu ce mu ulogu dati Bento. Ali opet, jedan slobodnjak, jedna bomba sa 30 metara, neka neocekivana stvar od njega i utakmica je gotova. Dosta ljudi je podcijenilo Portugal i vec ih vide kao treceplasirane, dobra stvar za njih. U zadnje cetiri utakmice nemaju pobjede, tri ili cetiri, ne znam tacno. Taj niz bi mogli prekinuti veceras.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldova sestra pjeva :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.