Monolog je napisao/la:Uostalom, Njemačka često odigra jednu (ispod)prosječnu utakmicu, pa možda to bude baš danas.
Ma kontam nešto o ovome što smo pričali i slažem se da uvijek jednu podbace, ali mislim da će to biti protiv Danaca Portugalci i Holanđani će se otvoriti i napasti, a Švabo će brzom transformacijom iz odbrane u kontranapade iskoristiti sve ponuđene šanse(jedino da zasere Jogi i stavi Mariona od prve minute, e tad su donji), znači Argentina i Engleska očekujem da se ponove i na ovom prvenstvu, a Danci da budu Srbija
Portugal ne može ništa Dancima i to će ih koštati prolaza, jednostavno Švabi i Holanđansi su kao tim jači
Ronaldo se neće vidjeti na ovom meču, isto ko i Mesi u J.Africi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Švabe ,Njemci , idemo punim gasom, sretno svakako Njemačkoj mladosti nadam se kao uvijek red, rad i disciplina mogu oni to , puno sreće im želim, pravu goolijadu !
Vrijeme je da Njemačka uzme jedan trofej nakon toliko godina dobrih partija i igara . Mislim da ovi brodolomci s Pirinejskog ostrva ne mogu ništa mašini koja se zove Njemačka bar u ovom trenutku tako je za mene .
Moj jedini komentar je :
Njemačka je za Portugal isto što i Portugal za BiH
don_burza je napisao/la:Monolog u epizodi "Mrzim Njemacku i sve sto je Njemacko"
Zar i ti, sine Brute?
Zašto mi je onda draga Borussija? Ili HSV? Da ne govorim o Audiju i Adidasu. Mržnja je riječ koju ovdje koriste samo navijači Bayerna kada se obraćaju forumašima s čijim mišljenjima se razilaze.
Edit: Evo samo za navijače Bayerna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bavarac95 je napisao/la:Vrijeme je da Njemačka uzme jedan trofej nakon toliko godina dobrih partija i igara . Mislim da ovi brodolomci s Pirinejskog ostrva ne mogu ništa mašini koja se zove Njemačka bar u ovom trenutku tako je za mene .
Moj jedini komentar je :
Njemačka je za Portugal isto što i Portugal za BiH
Uff,tesko . Pa najbolje mi Bosanci znamo kakva je sila Portugal . Tako da mi nije jasno ovakvo podcjenjivanje portugalaca od strane nasih ljudi . Portugal moze razvaliti svaku repku na svijetu ,pa tako i Njemacku .
Mislim da Holandija sigurno pobjedjuje , i ako su i Danci dosta kvalitetna ekipa ,al' tesko da ce uraditi nesto protiv Holandije.E sto se tice Svaba, mogu oni svakoga da pobjede, ali nekako mi to mirise na tezak mec, gdje je svasta moguce, i mislim da bih tu trebalo biti dosta golova, jer imaju dobre timove i odlicne napadace .
Tipujem na Nanija kao igraca utakmice
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
edibarca je napisao/la:Najbolje bi bilo da Njemacka ispadne u grupnoj fazi,zato sto ona jedina moze ''pobijediti'' Spanjolsku,iako su Njemacka i Spanjolska favoriti.
mislim da je veoma ostvarljiva ta tvoja prognoza da njemacka ispadne vec u grupnoj fazi jer vecina navijaca od opisuje portugalce i dance a ne bi me iznenadilo da portugalci produ u nokaut fazu
Danas Holandija-Danska remi 2:2 ili 1:1 ,a Njemacka-Portugal 1:2 ili 2:3 pazite sta vam kazem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
Zna se uz koga smo.Još ću stavit i prikladan avatar kad mi istekne ova kazna
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Monolog je napisao/la:Izgleda da sam jedini koji vjeruje u Portugal. .
Jos jedan, usput, imas jako lijep avatar. Da nemam ovako lijepog, mocnog, brilijantnog, jakog Ronalda, odmah bi ga stavio Mrzim zemlju, kolijevku fasizma.
Da. Dok je Queiroz trenirao Portugal obrana im je primala jedan gol u 534534 utakmica, ali su s druge strane malo davali. Sa Bentom je pak drugacije, nikada nije oprezan, dosta golova prima, ali se uzda u Ronalda da moze dati i namjestiti jos vise. Upravo ce od Ronalda sve i zavisiti veceras, vidjecemo kakvu ce mu ulogu dati Bento. Ali opet, jedan slobodnjak, jedna bomba sa 30 metara, neka neocekivana stvar od njega i utakmica je gotova. Dosta ljudi je podcijenilo Portugal i vec ih vide kao treceplasirane, dobra stvar za njih. U zadnje cetiri utakmice nemaju pobjede, tri ili cetiri, ne znam tacno. Taj niz bi mogli prekinuti veceras.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldova sestra pjeva
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano