Fino Boga mi.Nadam se da ce uskoro potvrditi dolazak i Santa CrouzaDesimaL je napisao/la:Dobrodosao Saviola![]()
Jeli istina da su doveli i Santa Cruza ?
Malaga C.F.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Malaga C.F.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vidi dala mu keva da potpise za Malagu.
Usput srdacno je pozdravim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Što to ?Devil je napisao/la:Vidi dala mu keva da potpise za Malagu.![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nisi znao da je Saviola pre par sezona trebao preci u Zvezdu ?messilla je napisao/la:Što to ?Devil je napisao/la:Vidi dala mu keva da potpise za Malagu.![]()
Keva mu tada rekla da je u Srbiji jos rat i da ne ide tamo.
- TheVerminator
- Kontakt:
Ozbiljno?
A jes' mu stara zafrkana jbt
A jes' mu stara zafrkana jbt
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Cuj Saviola u Zvezdu
kad to jbte ? Mislim prije par sezona ,on je bio dobar u Sevilli ,u Realu nije se nesto naigrao ,al je igrao ...takodje i u Benfici . Ne znam zasto bi dolazio u Zvezdu ? :mrgreen:Evo ga sada igra LP
.
Malaga je pored Santa Cruza , pojacala odbranu sa Onyewuom iz Sportinga . Pisao sam ranije da im dok se Zvijer ne oporavi ,fali jedan iskusni rutiner u napadu ,a s obzirom na situaciju ,dovodjenje Roquea je najbolje moguce rijesenje za napad . Dobar je bio prosle sezone u dresu Betisa,tako da je za ocekivati da dobre igre pruzi i u Malagi . Imajuci u vidu njegove godine, dosta je izgubio na eksplozivnosti , ali i dalje je odlican u skok igri, zna primiti loptu i vrlo dobro realizuje prilike.
Svakako da ce njegov nacin igre najvise odgovati Iscu i pogotovo Joaquinu ,koji bi svojim centarsutevima i prodorima trebao ''hraniti '' Roquea
.
Malaga je pored Santa Cruza , pojacala odbranu sa Onyewuom iz Sportinga . Pisao sam ranije da im dok se Zvijer ne oporavi ,fali jedan iskusni rutiner u napadu ,a s obzirom na situaciju ,dovodjenje Roquea je najbolje moguce rijesenje za napad . Dobar je bio prosle sezone u dresu Betisa,tako da je za ocekivati da dobre igre pruzi i u Malagi . Imajuci u vidu njegove godine, dosta je izgubio na eksplozivnosti , ali i dalje je odlican u skok igri, zna primiti loptu i vrlo dobro realizuje prilike.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Cini mi se da to bese leto 2007/08 izmedju dve sezone u Realu.Bas je tada bio u nekoj izuzetno losoj formi,problemi na sve strane i mi smo ga hteli da loan&buy,Saviola je takodje hteo,ali ispreci se keva.juznjak> je napisao/la:Cuj Saviola u Zvezdukad to jbte ? Mislim prije par sezona ,on je bio dobar u Sevilli ,u Realu nije se nesto naigrao ,al je igrao ...takodje i u Benfici . Ne znam zasto bi dolazio u Zvezdu ? :mrgreen:Evo ga sada igra LP
.
.
Novi potpredsjednik Malage kaze da klub nije na prodaju ,te da ce Al Thani nastaviti da ulaze u klub
.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cekaj ono je Roque Santa Cruz? Kako se promijenio covjek 
Ma nije, to ti je Moayat Shatat, Executive Vice President Malage. Sto je on pozirao sa dresom Santa Cruza, to ne znam.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Večeras debi u LP protiv bogatih Rusa.Očekujem dobru tekmu i bod(ove).
Ovu grupu bi Malaga trebala proći
EDIT:7 Španaca u prvoj još da je Santi tu
Ovu grupu bi Malaga trebala proći
EDIT:7 Španaca u prvoj još da je Santi tu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva majstorija Isca za prednost Malage 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Saviola za 2-0, kad ga nije islo u Barci, hoce u Malagi...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Svaka čast moćnoj Malagi..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- fanatic1991
- Kontakt:
TrpaaaaaaaaaaaaaaaaaajOvu grupu bi Malaga trebala proći
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Imal gol Inieste,ovaj pardon Isca, igdje ?
[youtube][/youtube]L_blancos je napisao/la:Imal gol Inieste,ovaj pardon Isca, igdje ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kakav star Malage
Dokaz da nisu potrebni milioni da bi ekipa razvaljivala.Isco fenomenalan,nmg da prezalim sto je otisao iz Valencije.
Dokaz da nisu potrebni milioni da bi ekipa razvaljivala.Isco fenomenalan,nmg da prezalim sto je otisao iz Valencije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.