Nema govora da BHT da Borcu 5.000KM, a Sarajevu duplo više za istu stvar, ma nikako... Već će biti objavljeno koji sat pred utakmicu, kad već kupe karte ovi što su mislili.nime_tm87 je napisao/la:Vidjecemo ko ce vise istrajat sarajevo ili bht, ja sam misljenja da ce opet na kraju prenositi... ili ce bht ponudit tih 10 milja ili ce sarajevo prihvatiti 5...
BH klubovi u Evropi 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2012/13
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 04 jul 2012, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Mogla bi ovo biti berićetna godina za naše klubove u evropi.
Ne boj se nece, ovi se ponovo dizu "mi smo giganti" kao eto oni su sila imaju vise navijaca i zato treba da bude skuplje. Umjesto da ucine uslugu tim navijacima sto nisu blizu Sarajeva da odu na utakmicu, oni ih uskracuju za prenos.Edol je napisao/la:Nema govora da BHT da Borcu 5.000KM, a Sarajevu duplo više za istu stvar, ma nikako...nime_tm87 je napisao/la:Vidjecemo ko ce vise istrajat sarajevo ili bht, ja sam misljenja da ce opet na kraju prenositi... ili ce bht ponudit tih 10 milja ili ce sarajevo prihvatiti 5...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prvak Malte jučer pobjedi 7-0, trebalo bi Sarajevo biti oprezno. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
8:0,prvaka AndoreHenderson je napisao/la:Prvak Malte jučer pobjedi 7-0, trebalo bi Sarajevo biti oprezno.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

http://livetv.ru/rs/eventinfo/125154_bo ... ik_zenica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vamos je napisao/la:![]()
http://livetv.ru/rs/eventinfo/125154_bo ... ik_zenica/" onclick="window.open(this.href);return false;

- SkyWallker
Vamos je napisao/la:![]()

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
el iko prenosi saraj'vo veceras ? da pogledam bar prvo poluvrijeme 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zahvaljujuci upravi FK Sarajevo ne prenosi nikodelko je napisao/la:el iko prenosi saraj'vo veceras ? da pogledam bar prvo poluvrijeme

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Mani se vise uprave FKS. Imas svoju "avliju" i brini o njoj.Keenan.- je napisao/la:Zahvaljujuci upravi FK Sarajevo ne prenosi nikodelko je napisao/la:el iko prenosi saraj'vo veceras ? da pogledam bar prvo poluvrijeme.

Vas prenose!delko je napisao/la:el iko prenosi saraj'vo veceras ? da pogledam bar prvo poluvrijeme
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Jesam nesto pogresno rekao, to mozda gradjani krivi sto nema prenosa?BegAx je napisao/la:Mani se vise uprave FKS. Imas svoju "avliju" i brini o njoj.Keenan.- je napisao/la:Zahvaljujuci upravi FK Sarajevo ne prenosi nikodelko je napisao/la:el iko prenosi saraj'vo veceras ? da pogledam bar prvo poluvrijeme.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
znam da bht prenosi borca, al svejedno idem na tekmu pa ****RedDevilS je napisao/la:Vas prenose!delko je napisao/la:el iko prenosi saraj'vo veceras ? da pogledam bar prvo poluvrijeme

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kriv je BHT, al' djaba vama objasnjavati. Vi zelite da cujete ono sto vi hocete. Treba malo detaljnije sagledati situaciju. Ako bude potrebe diskusiju cemo nastaviti poslije tekme, vrijeme je za polazak. Sretno Borcu!Keenan.- je napisao/la:Jesam nesto pogresno rekao, to mozda gradjani krivi sto nema prenosa?BegAx je napisao/la:Mani se vise uprave FKS. Imas svoju "avliju" i brini o njoj.Keenan.- je napisao/la: Zahvaljujuci upravi FK Sarajevo ne prenosi niko.
- Jack777Pott
- Kontakt:
BegAx je napisao/la: Kriv je BHT, al' djaba vama objasnjavati. Vi zelite da cujete ono sto vi hocete. Treba malo detaljnije sagledati situaciju. Ako bude potrebe diskusiju cemo nastaviti poslije tekme, vrijeme je za polazak. Sretno Borcu!
BHT je svima ponudio jednake uvjete, a tko je kriv Sarajevu sto su prokleti i 5000 im nije dovoljno? Mogli su ko ljudi pristat, pa da i mi koji nismo u Sarajevu pogledamo utakmicu i podrzimo BH predstavnika, al neka, samo mogu izgubit na popularnosti, kad bi mi se svidjela igra mozda bi u 2. il 3. predkolu cak i potegao u Sarajevo, jer znam da ce se ispltit, bez obzira sto nisam navijac, al odem pogledat nogomet, no oni imaju neku svoju racunicu. Vjerovatno su jedini kojim je bolje nista nego ista.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Pa čovječe, kako zamišljaš da državna televizija da jednom klubu da 5.000KM, a drugom duplo više - za isto? To je prva svar.BegAx je napisao/la:Kriv je BHT, al' djaba vama objasnjavati. Vi zelite da cujete ono sto vi hocete. Treba malo detaljnije sagledati situaciju. Ako bude potrebe diskusiju cemo nastaviti poslije tekme, vrijeme je za polazak. Sretno Borcu!
Druga stvar, **** ga, imamo sigurno najsiromašniju državnu TV u Evropi. 'Em smo među najsiromašnijima sami po sebi, 'em nas malo ima, 'em smo jedni od rijetkih kod kojih se novac od pretplate dijeli na tri televizije (a sama pretplata je niska u odnosu na ostale), i još na kraju, ogroman broj ljudi tu istu pretplatu ne plaćaju. Pa sad skontaj od koga pokušavate izmusti tu lovu.
Razumio bi ja njih da su neki natjecaj za prenos raspisali ili pak da je naka druga tv stanica ponudila vecu svotu novca , al' ovako mi ne ide u glavu to njihovo razmisljanje. Sto se tice mene za prenos mi je manje vise ali koliko ima starijih ljudi ili onih koji nisu iz Sarajeva a rado bi pogledali tu utakmicu. Odluka uprave van svakog razumaEdol je napisao/la:Pa čovječe, kako zamišljaš da državna televizija da jednom klubu da 5.000KM, a drugom duplo više - za isto? To je prva svar.BegAx je napisao/la:Kriv je BHT, al' djaba vama objasnjavati. Vi zelite da cujete ono sto vi hocete. Treba malo detaljnije sagledati situaciju. Ako bude potrebe diskusiju cemo nastaviti poslije tekme, vrijeme je za polazak. Sretno Borcu!
Druga stvar, **** ga, imamo sigurno najsiromašniju državnu TV u Evropi. 'Em smo među najsiromašnijima sami po sebi, 'em nas malo ima, 'em smo jedni od rijetkih kod kojih se novac od pretplate dijeli na tri televizije (a sama pretplata je niska u odnosu na ostale), i još na kraju, ogroman broj ljudi tu istu pretplatu ne plaćaju. Pa sad skontaj od koga pokušavate izmusti tu lovu.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Možda ovi na soccerstandu znaju nešto što mi ne znamo: Sarajevo-Hibernian 2:2 

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.