Ma sreca njihova sto imaju pare, inace bi i oni sada mlatili hojtu u prazno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
pa dobro ako ćemo se već preseravati s detaljima, kolega ti prvi poče kad reče da je Balotelli glup, što se svakako ne može tačno zaključiti ako ne poznaješ lično osobu, a mi kažemo da je Runi ružan što se svakako vidi iz priloženog, pa to i slijep vidi...SirAlexFerguson je napisao/la:Žabari strpite se do nedjelje, ovo je neka druga Engleska, vama prepuštamo breme favorita ali mi se nadamo. Mislim da je ovo napokon ta generacija koja je spremna uraditi neki veliki rezultat na natjecanju.
Vaša liga je anti-propaganda nogometa, namještanja se uvijek spominju, uvijek neke afere, dok u EPL nikad nećete čuti o namještenoj utakmici. Idemo odigrati dobru utakmicu i što bude, dati sve od sebe pa ako Talijani budu bolji čestitat im.
Ovi navijači Italije na forumu su smješni, kakav je to komentar Rooney je ružan
Da ovo je Engleska kojoj svaka sudijska pomoć dobro dođe.... Nego nisam znak da iMa Engleza na ovom forumu.... Pa dobro došliSirAlexFerguson je napisao/la:Žabari strpite se do nedjelje, ovo je neka druga Engleska, vama prepuštamo breme favorita ali mi se nadamo. Mislim da je ovo napokon ta generacija koja je spremna uraditi neki veliki rezultat na natjecanju.
Vaša liga je anti-propaganda nogometa, namještanja se uvijek spominju, uvijek neke afere, dok u EPL nikad nećete čuti o namještenoj utakmici. Idemo odigrati dobru utakmicu i što bude, dati sve od sebe pa ako Talijani budu bolji čestitat im.
Kume ti ko da si derpe pa stalno spominjes Rooney-a i njegov fizicki izgled,koga boli racku za njegov yebeni izgled ovo je sporski forum a ne GQ ?!muXmania je napisao/la:pa dobro ako ćemo se već preseravati s detaljima, kolega ti prvi poče kad reče da je Balotelli glup, što se svakako ne može tačno zaključiti ako ne poznaješ lično osobu, a mi kažemo da je Runi ružan što se svakako vidi iz priloženog, pa to i slijep vidi...SirAlexFerguson je napisao/la:Žabari strpite se do nedjelje, ovo je neka druga Engleska, vama prepuštamo breme favorita ali mi se nadamo. Mislim da je ovo napokon ta generacija koja je spremna uraditi neki veliki rezultat na natjecanju.
Pa ko onda ovdje priča neistine i gluposti, a ko činjenice?
Juvelandia je napisao/la:Englezi su favoriti i to ponajvise zbog formacije Italije te ne igranja Chellinia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.