Ovom racunicom, Mekic osvoji medalju, mi imamo 1, oni 0ek0 je napisao/la:Pomocu kojih trikova si dobio tu racunicu ?

Ude je zavrsio, Blanke nema, u ekipnim nemaju sanse, jedino im jedrenje ostaje, nisam upucen, al' znam da su dobri

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ovom racunicom, Mekic osvoji medalju, mi imamo 1, oni 0ek0 je napisao/la:Pomocu kojih trikova si dobio tu racunicu ?
Sandra Perković i četverac u veslanju veliki favoriti za zlatoEdin TM87 je napisao/la:Ovom racunicom, Mekic osvoji medalju, mi imamo 1, oni 0ek0 je napisao/la:Pomocu kojih trikova si dobio tu racunicu ?![]()
Ude je zavrsio, Blanke nema, u ekipnim nemaju sanse, jedino im jedrenje ostaje, nisam upucen, al' znam da su dobri
vaterpolo ?Edin TM87 je napisao/la:Ovom racunicom, Mekic osvoji medalju, mi imamo 1, oni 0ek0 je napisao/la:Pomocu kojih trikova si dobio tu racunicu ?![]()
hahahha..to bi bilo lagano smiješno...da nam nikad brojnija ekipa na olimpijadi prvi put ostane bez medalje....Edin TM87 je napisao/la:Opet cemo imat vise medalja od HrvatskeAko Mekic sta ubode
Što bi se reklo: u sridu...don_burza je napisao/la:ma dobro ba ljudi
da je bila 4. ili 5. sledece igre nebi ni bila kod nas
Pa da, sanse su takve, ali znas nas narod.... mi smo uvjek najbolji u svemulegenda reala je napisao/la:Ma teško će i Mekić do medalje, ja sam se nado i precjenio ga, nisam bio upoznat sa protivnicima i kako to ide, sad bi bio zadovoljan da pobjedi bar jednu borbu(prvu).Amel je 30-ti na svijetu, po toj nekoj rang listi, bori se sa Koreancem koji je 8 na svijetu, ako sam dobro skonto po tim raznim forumima što sam pratio![]()
To bi bilo isto da u tenisu Troicki uzme GS, šanse su male
Nije tu narod kriv, to su krivi mediji koji nam pišu bajke o Mekiću i on i njegov trener daju neke izjave, pošto niko ne prati taj džudo, mi mislimo od među najboljima, a stalno nešto osvaja na tim nekakvim kupovima,prvenstvima itd.asunsao je napisao/la:Pa da, sanse su takve, ali znas nas narod.... mi smo uvjek najbolji u svemulegenda reala je napisao/la:Ma teško će i Mekić do medalje, ja sam se nado i precjenio ga, nisam bio upoznat sa protivnicima i kako to ide, sad bi bio zadovoljan da pobjedi bar jednu borbu(prvu).Amel je 30-ti na svijetu, po toj nekoj rang listi, bori se sa Koreancem koji je 8 na svijetu, ako sam dobro skonto po tim raznim forumima što sam pratio![]()
To bi bilo isto da u tenisu Troicki uzme GS, šanse su male
Rekao bih da sam iznenađen, ali bih lagao.neurofunk je napisao/la: Eto ko nas predstavlja
Vuk dlaku mjenja ali medjeda nikada.don_burza je napisao/la:ma dobro ba ljudi
da je bila 4. ili 5. sledece igre nebi ni bila kod nas
Ja sam rekao davno meni dovoljno da Mekic ide i sam nosi onu zastavu nakaradnu..neurofunk je napisao/la:
Eto ko nas predstavlja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.