Toni Sunjic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Toni Sunjic
Daleko od toga da su bile odlicne. Solidna predstava u obje tekme, sa par nepotrebnih kikseva, posebno u ovoj drugoj protiv Mexika.
Ali svidjelo mi se da takodjer pokusava igrati prema naprijed, trazi napadace nekada dugim loptama i vezni red, te jos, u skoku je vrlo dobar. Ali dzaba, kad je spor.
Ali svidjelo mi se da takodjer pokusava igrati prema naprijed, trazi napadace nekada dugim loptama i vezni red, te jos, u skoku je vrlo dobar. Ali dzaba, kad je spor.
Mene iskreno zabrinjava cinjenica da bi nam on mogao igrati protiv neke velike ekipe. Protiv Irana jos i nekako (iako je iran cini mi se sad cak za 1-2 pozicije i bolje rangiran od nigerije) ali protiv jacih reprezentacija ili brzih tipa nigerije, stvarno me zabrinjava s obzirom da nemamo zukanovica i da nam je bicakcic tu jedini, ako se povrijedi ili jedan odbrambeni dobije zuti, prebacit sea u odbranu ili ce nam tu puhati haos. A i seo mi je iskreno najbolji na beku pa bi ga onda stavljo radije na defanzivnog gdje imamo vec besica, ali na centralnog bi ga stavio samo kad ne bi bilo drugog izbora jer je lik previse srcan i moze vrlo lako skrsit nekog i napravit slobodnjak u prilici za gol.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nema potreba da te zabrinjava.Tek bi nas zabrinjavalo da je umjesto Šunjića u timu panj Pandža.DeeWa je napisao/la:Mene iskreno zabrinjava cinjenica da bi nam on mogao igrati protiv neke velike ekipe. Protiv Irana jos i nekako (iako je iran cini mi se sad cak za 1-2 pozicije i bolje rangiran od nigerije) ali protiv jacih reprezentacija ili brzih tipa nigerije, stvarno me zabrinjava s obzirom da nemamo zukanovica i da nam je bicakcic tu jedini, ako se povrijedi ili jedan odbrambeni dobije zuti, prebacit sea u odbranu ili ce nam tu puhati haos. A i seo mi je iskreno najbolji na beku pa bi ga onda stavljo radije na defanzivnog gdje imamo vec besica, ali na centralnog bi ga stavio samo kad ne bi bilo drugog izbora jer je lik previse srcan i moze vrlo lako skrsit nekog i napravit slobodnjak u prilici za gol.
Nema potreba da te zabrinjava.Tek bi nas zabrinjavalo da je umjesto Šunjića u timu panj Pandža.DeeWa je napisao/la:Mene iskreno zabrinjava cinjenica da bi nam on mogao igrati protiv neke velike ekipe. Protiv Irana jos i nekako (iako je iran cini mi se sad cak za 1-2 pozicije i bolje rangiran od nigerije) ali protiv jacih reprezentacija ili brzih tipa nigerije, stvarno me zabrinjava s obzirom da nemamo zukanovica i da nam je bicakcic tu jedini, ako se povrijedi ili jedan odbrambeni dobije zuti, prebacit sea u odbranu ili ce nam tu puhati haos. A i seo mi je iskreno najbolji na beku pa bi ga onda stavljo radije na defanzivnog gdje imamo vec besica, ali na centralnog bi ga stavio samo kad ne bi bilo drugog izbora jer je lik previse srcan i moze vrlo lako skrsit nekog i napravit slobodnjak u prilici za gol.
A sad uzmi i pogledaj primljene golove protiv SAD pa vidi zasto je covjek popljuvan.BadrHari je napisao/la:Ovdje su uvrede sjevale za Tonia, sto je poslije Amerike ( Kosevo zasluzio ).
Medjutim sad se treba udostojiti i pohvaliti momciluka na odlicne dvije utakmice.
1.gol- Altidore bjezi Bicakcicu i Asistira ovom spicu koji je pobjegao Zukanovicu
2.gol- igrac prolazi Pjanica o Zahu kao duh i dodaje Altidoreu, ovaj ostao sa Zukanovicem i bez problema rjesava
3.gol- slobodnjak nicija krivica
4.gol- Avdija zaspao i Altidore zavrsava, proje toga njihov igran neometano dolazi blizu 16m
Eto
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Taj "panj" Pandza je sa Spahicem odigrao dobru fazu za EP kvalifikacije.
O Sunjicu nemam jos pravo misljenje, debi mu je bio, ako se ne varam, protiv Liechtensteina. Gdje su on i Zahirovic nonsalantno ispratili gol Liechtensteina. Djeluje sporo, no u ove dvije prijateljske, posebno protiv Meksika je bio dobar, ako izuzmemo stativu koja je bila njegova krivica. Ne znam, za sada mi Vranjes ili Bicakcic ulijevaju vise povjerenja, no Bicakcic je bio duze povrijedjen, tako da su mozda sve te alternative slicne. Teska odluka posebno protiv brzih Argentinaca.
O Sunjicu nemam jos pravo misljenje, debi mu je bio, ako se ne varam, protiv Liechtensteina. Gdje su on i Zahirovic nonsalantno ispratili gol Liechtensteina. Djeluje sporo, no u ove dvije prijateljske, posebno protiv Meksika je bio dobar, ako izuzmemo stativu koja je bila njegova krivica. Ne znam, za sada mi Vranjes ili Bicakcic ulijevaju vise povjerenja, no Bicakcic je bio duze povrijedjen, tako da su mozda sve te alternative slicne. Teska odluka posebno protiv brzih Argentinaca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[youtube][/youtube]Principatus je napisao/la:Taj "panj" Pandza je sa Spahicem odigrao dobru fazu za EP kvalifikacije.
Cisto da te negiram, Zahirovic i Vranjes su "ispratili" protivnickog igraca da ide sam na Bega. na 2:28.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ako trazite Vidica ili Nekog drugog stopera WC , na pogresnoj ste temi! Kao rezervni stoper i bolji nego sto treba , ako se uigra sa nekim od ovi stopera mozda bude i bolji! 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
bravo, otprilike to je to.........ne bih ga protiv Argentine, tu bih najradije Vranješa....al ostalo, mislim da može uskočiti...vrebac86 je napisao/la:Ako trazite Vidica ili Nekog drugog stopera WC , na pogresnoj ste temi! Kao rezervni stoper i bolji nego sto treba , ako se uigra sa nekim od ovi stopera mozda bude i bolji!
P.S a svakako imamo našeg Vidića u liku kapitena

I Spaha je imao par gresaka sad protiv Meksa, jednu mu je Kolasinac ispravio. Bas su to i ovi na ESPN2 rekli..Principatus je napisao/la:Taj "panj" Pandza je sa Spahicem odigrao dobru fazu za EP kvalifikacije.
Žutog mrava su kao malog hranili praćkom jer je bio tako ružan da mu niko nije smio prici
Igrac koji je uveliko podcjenjen kod nas, jer nije dobio prave sanse da se dokaze, a nakon ove dvije utakmice momak definitivno zasluzuje da se nadje na spisku.
kako podcjenjen ?? igra u solidnoj Ukrajini u timu koji je u top4 ekipe Ukrajinske lige iz koje prvak Shaktar uvijek bljesne u LP..
Ovdje na forumu je itekako podjcenjen. Momak do ove dvije utakmice i nije dobio neku pravu sansu da se dokaze u reprezentaciji. U ove dvije tekme je pokazao da zasluzuje mjesto na spisku.zgembo89 je napisao/la:kako podcjenjen ?? igra u solidnoj Ukrajini u timu koji je u top4 ekipe Ukrajinske lige iz koje prvak Shaktar uvijek bljesne u LP..
Vrijeme radi za ovog momka, relativno mlad je usao u nikad bolju BiH reprezentaciju, igra standardno u jakoj ligi, i moze biti s vremenom samo bolji i bolji, definitivno buducnost reprezentacije, pokazao u pripremnim da nije zalutao na spisak.Durden je napisao/la:Ovdje na forumu je itekako podjcenjen. Momak do ove dvije utakmice i nije dobio neku pravu sansu da se dokaze u reprezentaciji. U ove dvije tekme je pokazao da zasluzuje mjesto na spisku.zgembo89 je napisao/la:kako podcjenjen ?? igra u solidnoj Ukrajini u timu koji je u top4 ekipe Ukrajinske lige iz koje prvak Shaktar uvijek bljesne u LP..
Mi očigledno imamo problema sa prekidima... Znam da zvuci glupo ali mislim da je igrač tipa Sunjic danas neophodan. Jednostavno izgleda da najveća opasnost prijeti iz prekida, najviše me strah onog dvometrasa iz Newcastlea, Spahic i Seo su preniski!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Cak i ako Sunjic ocisti sve ubacaje iz prekida. Jos uvjek po meni nije dovoljno brz da kontrira Emenikeu, Musi. Mosesu i Odemwingieu po zemlji. Znaci nebi primili gol iz prekida ali bi ga primili iz igre. Bicakcic je brz po zemlji kao i dovoljno dobar u prekidima.Batko je napisao/la:Mi očigledno imamo problema sa prekidima... Znam da zvuci glupo ali mislim da je igrač tipa Sunjic danas neophodan. Jednostavno izgleda da najveća opasnost prijeti iz prekida, najviše me strah onog dvometrasa iz Newcastlea, Spahic i Seo su preniski!!!
Bravo momčino za večeras, ali koliko god pokazuješ da imaš kvalitet, opet će se naći neko ko će pljuvati i trpati te u rang Vršajevića.
- samo_lijevo
- Kontakt:
bravo momcino!!!

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.