Vidi ovo sadDonnie Darko je napisao/la:Probaj da dobijes ono 4 aleksandra gore, 4 ripera dole. Tako nema problema u glasanju. Ovako dobiju po glas obojica.
Kanta Godine 2012. Nova tema zbog anketa
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Kanta Godine 2012. Ripper vs Alexandar Veliki
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sto vise mjenjas vise ce ih bit.LBJ MVP je napisao/la:Vidi ovo sadDonnie Darko je napisao/la:Probaj da dobijes ono 4 aleksandra gore, 4 ripera dole. Tako nema problema u glasanju. Ovako dobiju po glas obojica.
Skonto sam to samo mi nije jasno kako nigdje nema onih jučerašnjihDonnie Darko je napisao/la:Sto vise mjenjas vise ce ih bit.LBJ MVP je napisao/la:Vidi ovo sadDonnie Darko je napisao/la:Probaj da dobijes ono 4 aleksandra gore, 4 ripera dole. Tako nema problema u glasanju. Ovako dobiju po glas obojica.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Re: Kanta Godine 2012. Aleksandar Veliki-Ripper
Ma nista, brisi to. Glasamo javno.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Evo naštimao sam nešto.Ko god da glasa za ovog od Aleksa zajedno im se broje glasovi isti slučaj i za tri pera
Snaći ću se ja ne brinite se
Snaći ću se ja ne brinite se
Koji ste vi likovi 
Maksimalno je 10 opcija u anketi,ovdje ih je 16 
Kliknuo Rippera da Darku dusa bude na mjestu 
Nije valjda da lobira za glasove
A nije uspio jarana svetog progurat dalje 
Ma jok, to onako... 
Sveti je perspektivan, bit ce od njega nesto iduce godine.
Sveti je perspektivan, bit ce od njega nesto iduce godine.
Ajmo glasajte za Acu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo glasati za acu jer je najveca kanta.Dok je pljuvao po temi Edin Dzeko pod drugim nickom i mene banovo bez razloga sto sam ga otkrio.
1946
Razočaran sam. Culesi, izdali ste me. 
naprijed rejal
Aco je legenda, kao admin dodje do izbora zlatna kanta.
Glasao sam za rippera, ne poznajem lika, vec eto necu za Acu.
Glasao sam za rippera, ne poznajem lika, vec eto necu za Acu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kmecalica, najprijatnije inenadjenje, lik na jednoj temi pisao i uleti u play-off.
Pokazuje veliki talent, sljedeće godine bi mogao pucati na najviši plasman.Sheyi je napisao/la:Kmecalica, najprijatnije inenadjenje, lik na jednoj temi pisao i uleti u play-off.
Moj glas ide za kralj_je_mrtav, zbog njegovog ogromnog talenta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Šteta je što onaj lik koji na temi Reala trola kako je Arbeloa najbolji bek na svijetu mijenja nick svako malo pa ga teško upratiti,da piše samo sa jednog nicka bio bi vjerovatno u top 3 ovog izbora.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- TheVerminator
- Kontakt:
Mi sa Arsenalovog pdfa smo svim srcem uz (t)rippera, bodrimo ga do kraja, nek računa na naše glasove.
DO POBJEDE!!!
DO POBJEDE!!!
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Mislis aci.bagrcavi je napisao/la:Pokazuje veliki talent, sljedeće godine bi mogao pucati na najviši plasman.Sheyi je napisao/la:Kmecalica, najprijatnije inenadjenje, lik na jednoj temi pisao i uleti u play-off.
Moj glas ide za kralj_je_mrtav, zbog njegovog ogromnog talenta.
1946
ma obojici
24-24, zanimljivo
24-24, zanimljivo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 52 gosta.