Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
Igrajte na lajvu Zvezda - Partizan manje koševa po četvrtinama. Pogodio sam prve dvije četvrtine bez problema, oni daju granicu oko 35, a padne desetak manje.
las palmas 0-1 je na poluvremenu, smrdi na prelaz, odigrali su jako lose prvih 45 min i ako misle u prvu ligu moraju popraviti igru i okrenuti ovo
LAS PALMAS 1 7.25
GL
LAS PALMAS 1 7.25
GL
nemam u ponudi, al pretpostavljam da će netko od vas imat:
Libija - Togo gost daje @???
Umjesto kvote stavio sam upitnike, jer je moj savjet da sačekate nekih 10-15 min.
Tada bi kvota na taj par trebala doseći oko 2,00 i onda stavite nešto siće za uduplat lovu.
Mislim da bi ga Togo trebao zabit jer imaju dobru statistiku u gostima (zadnjih 9 utakmica, u 8 su punili mreže) Osobno sam ih odigrao već u osnovnoj ponudi po kvoti 1,60.
Sretno tko uzme
Libija - Togo gost daje @???
Umjesto kvote stavio sam upitnike, jer je moj savjet da sačekate nekih 10-15 min.
Tada bi kvota na taj par trebala doseći oko 2,00 i onda stavite nešto siće za uduplat lovu.
Mislim da bi ga Togo trebao zabit jer imaju dobru statistiku u gostima (zadnjih 9 utakmica, u 8 su punili mreže) Osobno sam ih odigrao već u osnovnoj ponudi po kvoti 1,60.
Sretno tko uzme

U desetom selu živi Antuntun!
@bevanda hoćeš li igrati lajv špansku košarku? Preporučujem manje koševa.
brate, danas sam falio parova koliko nisam u zadnjih tjedan dana.. i to sve toliko banalne situacije i klubovi i setovi i gemovi.. da sam izgubio volju jednostavno.. Baš mi je pun ku*ac više, već par dana samo pratim kvote tablice i ostale gluposti.. Treba mi jedna večer pijančevanja i doć će valjda sve na svoje.Willy je napisao/la:@bevanda hoćeš li igrati lajv špansku košarku? Preporučujem manje koševa.
A ljudima koji su danas nešto digli, iskreno - svaka čast!
bray-derry probati na over 5.5 na live 3.55 kvota
trenutno 1-2 50.min
trenutno 1-2 50.min
dundalk-st.patrick više od 1.5 gola 3.10
o-o 50.min
o-o 50.min
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 jun 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Taman što sam ovo pročitao dadoše ga gosti. Miky fale nam još Cork odg i Limerick, jesi li optimista?zgmiky je napisao/la:dundalk-st.patrick više od 1.5 gola 3.10
o-o 50.min
uvijekWilly je napisao/la:Taman što sam ovo pročitao dadoše ga gosti. Miky fale nam još Cork odg i Limerick, jesi li optimista?zgmiky je napisao/la:dundalk-st.patrick više od 1.5 gola 3.10
o-o 50.min

mogla bi kolumbija dati još jedan gol 2.70
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 jun 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo miky za Kolumbiju, odigrao sam na mali ulog.zgmiky je napisao/la:mogla bi kolumbija dati još jedan gol 2.70

haukar-akureyri slj.gol gost 4.60
1-1 58.min
1-1 58.min
haukar-akureyri gost daje sljedeći gol 5.50
74.min 2-2
ovdje ne bi trebala doći jedinica, ili dvojka ili nula
74.min 2-2
ovdje ne bi trebala doći jedinica, ili dvojka ili nula
Ferro - Nueva Chicago 2 @18,3
trenutno 1-0 46'
Kao što vidite, ogromna je kvota. Zadnju utakmicu su išli u prijelaz, možda ponove sada.
trenutno 1-0 46'
Kao što vidite, ogromna je kvota. Zadnju utakmicu su išli u prijelaz, možda ponove sada.
Odigrao sam da gosti daju sljedeći gol, kvota 3.34.bevanda4 je napisao/la:Ferro - Nueva Chicago 2 @18,3
trenutno 1-0 46'
Khimki - FSM --> 2 @ 6,72 -- 53' (2:1)
Malo u Bevandinom stilu
FSM prije meča bio favorit, moguć prijelaz
Samo što sam napisao ovo, bio penal za FSM, ali promašili..
Edit 2: i u 64' bio penal za njih, opet promašili
Malo u Bevandinom stilu

FSM prije meča bio favorit, moguć prijelaz
Samo što sam napisao ovo, bio penal za FSM, ali promašili..
Edit 2: i u 64' bio penal za njih, opet promašili

Pri 2:1, FSM promaši 2 penala, svejedno ipak preokrene na 2:3, i onda u 86' prime golAdebayor je napisao/la:Khimki - FSM --> 2 @ 6,72 -- 53' (2:1)

Kalmar - Norrkoping gost slj. gol 1. pol @5,00
gledam utakmicu na streamu.. Norrkoping zasad konkretniji i ne bih se čudio da idu sa golom prednosti na poluvrijeme.
gledam utakmicu na streamu.. Norrkoping zasad konkretniji i ne bih se čudio da idu sa golom prednosti na poluvrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.