Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ahmic
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la ahmic » 13 apr 2013, 22:39

iz Austrije u Hr u Hajduk,frajer pao s Kruske..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 13 apr 2013, 22:45

ahmic je napisao/la:iz Austrije u Hr u Hajduk,frajer pao s Kruske..
Vecina nasih nogometasa ima sindrom zvani Menadzer :oops: :oops: kakve sve strahote njih zastupaju pa to je za bogu plakat!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 apr 2013, 22:46

ahmic je napisao/la:iz Austrije u Hr u Hajduk,frajer pao s Kruske..
Ne kontam frajera, prvo govori o ponudama iz Italije, Njemacke i top klubova Austrijske lige, pa onda odjednom okrene pricu i kaze da bi u Hajduk. Ne sjecam se gdje je zaskripilo kod transfera, ugl. bio je jako blizu transfera.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 apr 2013, 23:21

zizu1991 je napisao/la:@Dino, vidim da si iz Vienna -e, imal' kakve priče o Hadžiću tamo, u nekom spontanom nogometnom razgovoru, inače, kako Austrijanci prate svoju ligu, i kako bi ti, ( naravno ako pratiš ligu zemlje gdje živiš ), ocijenio nastupe Hadžića u Riedu ?
problem kod njega je sto nije napredovao u zadnje dvije godine, mozda malo sto je dobio na iskustvu, ali nista specialno. nepruza on neke bog zna partije. mislim bude par dobrih partija u sezoni od njega, ali sve je to malo za neku jacu ligu. da se pricalo prije dvije godine, rekao bi moze u njemacku bundesligu ako napreduje. ali on, sad ce mu 24 godine, jos uvjek igra u prosjecnom riedu, a tek im je mozda 3,4 igrac po kvalitetu. moze u rapid, bilo bi dobro da se to ostvari, jer je i veci klub i moze skupiti par utakmica u evropi. ali da ce ikad biti za nesto vise od rapida nevjerujem. za repku je ok, jer nemamo tu nekih igraca trenutno. nije losi od zahirovica.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 apr 2013, 00:07

Anel ide u Becki Rapid, znaci najbolji klub Austrije. Ne znam cemu tolika skeptika?
U njegovim godinama, nasi stubovi odbrane u reprezentaciji su bili u ???????
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 14 apr 2013, 11:10

emir79 je napisao/la:Anel ide u Becki Rapid, znaci najbolji klub Austrije. Ne znam cemu tolika skeptika?
U njegovim godinama, nasi stubovi odbrane u reprezentaciji su bili u ???????
Ma samo da hoće otić da neće ostat na tom ide :D

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 14 apr 2013, 13:53

Dzaba se momak odreko drzavljanstva, kod nas vjerovatno nece imati mjesat. Zajebo se dugorocno gledajuci.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 apr 2013, 14:00

floyd je napisao/la:Dzaba se momak odreko drzavljanstva, kod nas vjerovatno nece imati mjesat. Zajebo se dugorocno gledajuci.
Konkurencija mu Zahirovic i Besic. Naravno da ce imat mjesta na spisku. Za prvih 11 cemo vidit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 14 apr 2013, 14:30

floyd je napisao/la:Dzaba se momak odreko drzavljanstva, kod nas vjerovatno nece imati mjesat. Zajebo se dugorocno gledajuci.
Zajebo ga je Susic. Non stop je spominjao da bih ga pozvao da ima drzavljanstvno, i na kraju ga evo jos nije pozvao. Mozda u junu kad budemo igrali protiv Omana. Ali nevjerujem bas da Susic na njega racuna.

Sto se tice Hadzica, dobar je on za austrijske lige, i komotno bih mogau igrati u Rapidu, Sturmu, Austriji ili Salzburgu. Znaci sigurno bolji (ili barem na istom nivou) od Zahirovica i Besica.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2013, 14:46

Ne vidim ja da se zajebao. Zahirovic (Dinamo Minsk) i Besic (Fenecvaros) su mu konkurenti, te haman penzionisani Rahimic. Znaci, po kvaliteti klubova, nista losiji od ove dvojice, ostaje da ga vidimo u dresu reprezentacije. Da imamo boljih, ne bi ga bilo sigurno u roosteru.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2013, 15:06

icetea01 je napisao/la:
Zajebo ga je Susic. Non stop je spominjao da bih ga pozvao da ima drzavljanstvno, i na kraju ga evo jos nije pozvao. Mozda u junu kad budemo igrali protiv Omana. Ali nevjerujem bas da Susic na njega racuna.

Sto se tice Hadzica, dobar je on za austrijske lige, i komotno bih mogau igrati u Rapidu, Sturmu, Austriji ili Salzburgu. Znaci sigurno bolji (ili barem na istom nivou) od Zahirovica i Besica.
Veca je mogucnost da si se zayebao ti,ili jos par vas.Ne moze se pozvati da igra za repku dok se ne rijesi sve kompletnoJer poslije drzavljanstva ,slijedi promjena sportskog drzavljanstva koji UEFA razmatra i odlucuje a to zna i potrajati.Mujdzi je trajalo par mjeseci.
Uostalom neki pojedinci non stop natucaju da je Hadzic Sejin pulen,pa ako je tako onda nema logike po tim kruticarima da ga ovaj bas tako lako odhjebe ili zahjebe.Ili ipak nesto ne stima u toj prici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 jun 2013, 13:47

Pa zar nije predao za pasos,privremeni zakon funkcionise valjda
..Sta vam je ljudi,pa Sturm nije sprdnja..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 jun 2013, 14:58

ahmic je napisao/la:Pa zar nije predao za pasos,privremeni zakon funkcionise valjda
Dobio je on drzavljanstvo,samim tim vjerojatno i pasos,ali nije dobio jos dozvolu FIFA da moze nastupati za nas.Mladjem Hajrovicu nije trebalo civilno drzavljanstvo jer ga je vec imao,tako da nije morao gubiti vrijeme na ganjanje dokumenata,nego je savez uz njegovu dozvolu odmah mogao ganjati sportsko drzavljanstvo koje je nedavno dobio.Bicakcic je imao sportsko,ali nije civilno i samim stjecanjem civilnom odklonjenje su sve prepreke nastupa za repku.Dok ovaj mozda dobije skupa sa Izetom dozvolu da igra za nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 jun 2013, 15:04

TMovac je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Pa zar nije predao za pasos,privremeni zakon funkcionise valjda
Dobio je on drzavljanstvo,samim tim vjerojatno i pasos,ali nije dobio jos dozvolu FIFA da moze nastupati za nas.Mladjem Hajrovicu nije trebalo civilno drzavljanstvo jer ga je vec imao,tako da nije morao gubiti vrijeme na ganjanje dokumenata,nego je savez uz njegovu dozvolu odmah mogao ganjati sportsko drzavljanstvo koje je nedavno dobio.Bicakcic je imao sportsko,ali nije civilno i samim stjecanjem civilnom odklonjenje su sve prepreke nastupa za repku.Dok ovaj mozda dobije skupa sa Izetom dozvolu da igra za nas.
Gdje je Izet u svemu tome, jeli kao mladji brat ima drzavljanstvo i nas pasos?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 jun 2013, 15:17

Batko je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Gdje je Izet u svemu tome, jeli kao mladji brat ima drzavljanstvo i nas pasos?
izetu bas kao i njegovom bratu treba samo sportsko drzavljanstvo,posto oba imaju nase drzavljanstvo,pored Svicarskog.Svica i Svedska dozvoljavaju dvojno.A koliko znam vec je potpisao molbu za promjenu sporskog drzavljanstva i samo se ceka da FIFA da zeleno svijetlo da moze igrati za nas
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jun 2013, 20:51

tino ususic ce preskocit ovog hadzica u narednoj godini

hax
Kontakt:

Post Postao/la hax » 20 jun 2013, 09:52

:D :D

hax
Kontakt:

Post Postao/la hax » 20 jun 2013, 09:54

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 20 jun 2013, 12:21

Anel nije imao maticni broj zbog poznatih razloga panije jos debitovao to je jedini razlog sto nije debitovao

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 jun 2013, 12:32

kraljlavova je napisao/la:Anel nije imao maticni broj zbog poznatih razloga panije jos debitovao to je jedini razlog sto nije debitovao
Care bez maticnog nema ni pasosa,a bez pasosa,ne mogu ganjat promjenu sportskog drzavljanstva.A ne moze nastupiti dok mu FIFA ne promjeni sportsko drzavljanstvo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 9 gostiju.