Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Nerko_Juventino » 21 mar 2009, 17:10

Sta se desava sa Unitedom ev opet gube i plus crveni Scholes.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 17:15

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 mar 2009, 17:49

Kakvi debili su ovi igraci manchestera :o Umislili su sebi da mogu samo tako svakog da pobjede.Cim gube odmah se ponasaju kao debili na terenu,tu naravno prednjaci pit bull rooney koji je naravno sportski podnio ovaj poraz i odmah zaradio crveni karton

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 21 mar 2009, 17:55

adnan24 je napisao/la:Kakvi debili su ovi igraci manchestera :o Umislili su sebi da mogu samo tako svakog da pobjede.Cim gube odmah se ponasaju kao debili na terenu,tu naravno prednjaci pit bull rooney koji je naravno sportski podnio ovaj poraz i odmah zaradio crveni karton
Ekipa gospon Fergusona jako dobro odgovorila nakon potopa na svom terenu prosle hefte hahaha :D

A sta drugo ocekivati od Shreka nego da se ponasa dosljedno klubu za koji igra! Bas me cudi pjeva li iko na Craven Cottageu "Glory, glory Man United"...?
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 22 mar 2009, 19:24

Igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs kazao je kako je sljedeća utakmica Manchester Uniteda protiv Aston Ville od jako velike važnosti, te da je ta utakmica od ključne važnosti za osvajanje naslova prvaka Engleske.

Crveni vragovi su zaredali dva uzastopna poraza u Premiershipu. U prošlom kolu su uvjerljivo poraženi kod kuće protv Liverpoola 4:1. Dok su jučer neočekivano izgubili od Fulhama 2:0. Liverpool je danas uvjerljivo slavio protiv Aston Ville 5:0 i time se primakao Unitedu na samo jedan bod zaostatka, ali Manchester United ima utakmicu manje.

- "Mi smo razočarani s jučerašnjim rezultatom. Nakon što smo prošli tjedan izgubili od Liverpoola, htjeli smo pokazati dobru igru protiv Fulhama. Prvenstvo je još uvijek u našim rukama. Sada slijedi reprezentativna stanka, nadam se da u tom vremenu neće biti nikakvih ozljeda u našoj momčadi."

- "Vjerujem da ćemo se vraiti pobjedničkom nizu protiv Aston Ville. Utakmica protiv Aston Ville nam je odlučujuča. Imam jedan bod prednosti i utakmicu manje, ali ta prednost nije velika."

Giggs je čak 10 puta osvojio Premiership. Za Manchester United je nastupio 535 puta, te se 101 put upisao među strijelce. U Manchesteru igra od 1990. godine.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 22 mar 2009, 19:45

Engleski reprezentativac i clan Milana David Beckham iznio je svoju zelju i prognozu za finale LP. Ondje bi se prema Beckhamu,trebali sastati njegov bivsi klub,Manchester United i Barcelona,a pobijednik bi trebao biti Manchester.

"Crveni vragovi"bili su najuspjesniji i prosle sezone,kada su do titule dosli boljim izvodjenjem jedanesteraca protiv Chelseaja. Beckham smatra da njegova bivsa momcad ima dovoljno snage da ponovi uspjeh.

-Volio bih u finalu vidjeti Barcelonu i Manchestera,a prednost bih dao Unitedu jer mi se u ovom trenutku cine nezaustavljivima,kazao je 33 godisnji David.

Na upit kako bi dozivio finale izmedju Manchestera i Milana,david je rekao: -Meni bi to prestavljao problem,no isao bih na pobijedu,premda sam gorljiviji navijac Uniteda.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 22 mar 2009, 20:00

Fergie: "Ovi porazi mogli bi nas skupo kostati"

Nakon dva uzastopna poraza od Liverpoola i Fulhama,Ferguson je rekao: "Kao sto sam rekao,porazi u martu i aprilu mogu nas skupo kostati.Srecom,imamo bodovnu prednost u ovom trenutku slabosti,no to nije nista znacajnije."

Nadam se da cemo se nakon reprezentativnih obaveza vratiti u najboljem svjetlu. "Sada nam slijedi utakmica protiv Aston Ville,koja je apsolutno od krucijalne vaznosti."

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 24 mar 2009, 10:32

NAPADAČ Manchester Uniteda na koncu je dobio samo jednu utakmicu zabrane igranje, iako mu je prijetila i teža kazna zbog gađanja suca loptom i svađe na utakmici s Fulhamom.

Vrlo nervozi Rooney u utakmici Fulham - Manchester United (2:0) prvo je bacio loptu prema sucu, zatim mu je štošta toga rekao, a nakon što je zaradio isključujući crveni karton, na izlasku s terena je nogom udario korner zastavicu. No, u FA-u su procijenili da ovo sve nije dovoljno za više od jedne utakmice suspenzije.

Naime, sudac Phil Dowd je rekao nakon susreta kako ga Rooney nije opsovao te će zbog toga napadač Crvenih vragova dobiti samo jednu utakmicu suspenzije.

To će biti ogled Manchester United - Aston Villa 5. travnja na Old Traffordu.

"Sudac je pojasnio kako ga igrač nije verbalno vrijeđao nakon što je dobio isključujući karton. Također, što se tiče udaranja zastavice, sudac to nije vidio. Pisali smo Rooneyju te ga podsjetili na njegove obveze što se tiče ponašanja na terenu", zaključuje se u izjavi Engleskog nogometnog saveza.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2009, 15:31

majestic je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Odlicno, nije mogao biti laksi put do finala :)))
malo me brine arsenal,jer je za nas neugodan protivnik. Ali mislim da smo u finalu.
Boga mi kakva vam je forma, da Bog da da vi dođete do Arsenala. A mi smo uvjek bili nezgodni vama koliko i vi nama. Nadam se da se nećemo sastati, da će vas Porto proći a mi Villareal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 24 mar 2009, 15:45

GunnerS je napisao/la:
majestic je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Odlicno, nije mogao biti laksi put do finala :)))
malo me brine arsenal,jer je za nas neugodan protivnik. Ali mislim da smo u finalu.
Boga mi kakva vam je forma, da Bog da da vi dođete do Arsenala. A mi smo uvjek bili nezgodni vama koliko i vi nama. Nadam se da se nećemo sastati, da će vas Porto proći a mi Villareal ;)
mi vi sila.....niko od vas nikad engleske nije svojim ocima vidio ali MI i VI :lol: :lol: :lol: :lol:

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 24 mar 2009, 22:57

Boga mi kakva vam je forma, da Bog da da vi dođete do Arsenala. A mi smo uvjek bili nezgodni vama koliko i vi nama. Nadam se da se nećemo sastati, da će vas Porto proći a mi Villareal ;) [/quote]

Iskreno da ti kazem,ja sam znao da ce doci do opadanja forme kod Manchestera. Od one utakmice s Newcastlom, sve je krenula prema dole. Umor kod igraca je bio prevelik. United je ove sezone odigrao preko 50 utakmica, a bilo je tu i nekih ozlijeda.... Porto cemo mi proci. Ako nas Arsenal izbaci,ok,bolji nek pobijedi,al onda morate i osvojiti LP. Jel to posteno? Premiership mislim da cemo osvojiti,bez obzira sto nam je liverpool "za vratom". Utakmice s Arsenalom bi nam mogle biti kljucne do kraja sezone. Prvo mozemo igrati u finalu FA cupa, u polufinalu LP, a igramo u prvenstvo i moramo vas pobijediti.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 mar 2009, 23:04

Da, možemo igrati još 4 puta do kraja sezone ;) I nadam se da će Arsenal pobjediti sva 4 puta..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 24 mar 2009, 23:22

GunnerS je napisao/la:Da, možemo igrati još 4 puta do kraja sezone ;) I nadam se da će Arsenal pobjediti sva 4 puta..
Tesko Boga mi. FA CUP je nas,bez obzira bili vi u finalu ili neko drugi,a isto tako i premiership,pobijedili vi nas ili ne. LP...ako se moze osvojiti sto da ne,a s 4 osvojena trofeja,niko nam nemoze nista reci.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 25 mar 2009, 10:52

Iako se već bezbroj kombinacija pojavilo oko mogućih odlazaka Zlatana Ibrahimovića iz Intera te Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda, nova, koju prenosi Mediaset ne čini se nemogućom.

Cristiano Ronaldo u Realu, Ibrahimović u Barceloni... bile su neke od kombinacija kojima su se najavljivali mogući transferi Portugalca, to jest Šveđana. Mediaset se pojavio s kombinacijom po kojoj bi Ibrahimović, nakon želje da napokon zaigra u klubu spremnom osvojiti Ligu prvaka, preselio u Manchester United, dok bi u suprotnom smjeru krenuo Portugalac Cristiano Ronaldo.

Naravno, ništa nije nemoguće, pa tako ni ova kombinacija. A hoće li se realizirati, morat ćemo pričekati. Ovako samo navijači jedne ili druge momčadi mogu maštati o tome da će se igrači uklopiti.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 29 mar 2009, 20:24

Bivši trener Intera Roberto Mancini odbio je ponudu da bude pomoćnik Alexa Fergusona u Manchester Unitedu, zbog želje da od sljedeće sezone samostalno vodi neki od velikih evropskih klubova.

"Istina je da je Manchester prije izvjesnog vremena kontaktirao Mancinije sa željom da postane Fergusonov pomoćnik. No, on je tu ideju odbio zato što želi da samostalno radi u nekom od velikih evropskih klubova", rekao je Giorgio De Giorgis, menadžer Roberta Mancinija

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 30 mar 2009, 16:36

Napadač Arsenala Emanuel Adebayor otkrio je u razgovoru za internetsku stranicu FIFA-e kako je igrač Manchester Uniteda Nemanja Vidić najbolji igrač Premier lige do sada.

- On je jako dobar igrač. Zna kako treba igrati protiv napadača. Vrlo je jak i spreman je dati svoj život za Manchester. On je za mene najčvršći branič lige i najbolji igrač u dosadašnjem dijelu sezone - rekao je Adebayor te dodao da je Nemanja postigao puno važnih golova, a puno ih je i spasio.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 30 mar 2009, 16:39

Sir Alex Ferguson mogao bi se na kraju sezone povući u mirovinu, u ljeto 2010. godine, tvrdi njegov sin Darren koji vodi niželigaša Peterborough. Špekulacije o njegovu odlasku počele su prije sedam godina kada je napunio 60, javlja DailyMail. No, tada se predomislio i ostao je na kormilu Manchester Uniteda.

- Njegovo zdravlje je dobro i trenutno gradi novu momčad. Ako osvoje Premierligu ove godine onda će uloviti Liverpool po broju osvojenih titula - rekao je Darren Ferguson i dodao da ga vidi kako još vodi Manchester u ovoj i sljedećoj sezoni.

Otišao iz Aberdeena 1986. godine

Alex Ferguson je stekao reputaciju uvjerljivo najboljeg britanskog menadžera od kada je došao iz Aberdeena 1986. godine.

Škot je do sada osvojio deset titula prvaka, pet FA kupova, tri Liga kupa, Kup pobjednika kupova, Interkontinentalni kup i nezaboravne dvije Lige prvaka.

Manchester United je do sada osvojio 17 titula prvaka u svojoj povijesti, jednu manje od Liverpoola. Ferguson je postavio osobnu misiju da ih prestigne prije nego što ode s pozicije menadžera.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 03 apr 2009, 14:37

Napadač Manchester Uniteda Carlos Tevez je izjavio kako je razmijenio nekoliko riječi sa svojim sunarodnjakom Javierom Mascheranom oko Liverpoolovog lova na naslov...

"Nakon dva uzastopna poraza, svi misle da smo pali," rekao je Tevez. "Istina je da smo malo umorni u ovom dijelu sezone, no boriti ćemo se za prvenstvo i Ligu prvaka do samog kraja.

"Ova momčad je vrlo jaka i mislim da još imamo prostora za eventualne pogreške. Liverpool nam je blizu, no mi moramo misliti samo na sebe. Rekao sam Mascheranu da bude spreman na razočaranje."

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 apr 2009, 15:21

@majestic nema potrebe da kopiras te silne tekstove. Pa pogledaj samo zadnjih 5-6 postova :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 21:30

jao hinjavaca ko da gledam juventus prije 2-3 godine i 90 min mozda namjestaju, drazi mi je liverpool od manche ne znam sto, volio bih da redsi budu prvaci ali sta ces, ima se jos igrati.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.