Pa, dobro, možda ima eventualno nekoliko onih čije je Monaco simpatije pobr'o 2003. i tih godina. Mada, opet teško da je iko intenzivnije pratio Monaco kasnije...sonik24 je napisao/la:sad ce navala onih sto od djetinstva navijaju za Monaco
AS Monaco FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: AS Monaco FC
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
čobani promjeniše grb 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
http://www.dailymotion.com/video/x10ecd ... naco_sportJTS je napisao/la:čobani promjeniše grb
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
K'o i ovih Sitijevaca. Odjednom se udesetorostručio broj "Građana".sonik24 je napisao/la:sad ce navala onih sto od djetinstva navijaju za Monaco

Smoke Weed Everyday!
FACT: Falcao will earn £38,356 a day, £1,598 per hour, £26 per minute, 44p a second - Without paying tax
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Cautinho
- Kontakt:
Nek navijaju ljudu,klub ko klub.Sad ko eto Monaco ne smije imati navijače jer su sad konkurentan klub i imaju financije.
A jeste hejteri oni,iz duse vam curi hejt.
A jeste hejteri oni,iz duse vam curi hejt.
Keep walking.
-
- Kontakt:
Pa to i meni ne ide uglavu, klubovi su vlasnici 100% ugovora igraca pa ne mogu igraca natjerati da ode u neki klub npr. koji im nudi najvise love a kamoli neka investiciona grupa koja je vlasnik 50% ugovora. Po zakonima EU tako nesto kad bi postojalo bi se nazivalo klasicnim roboovlasnistvom i ne moze biti legalno.EnzoFerrari je napisao/la:Ne vjerujem da postoje ljudi koji misle da ako je neko vlasnik nekog igraca putem ugovora da ga taj isti moze natjerat da potpise za neki klubPa ima nesto sto se zove ljudska prava i igraci nisu robovi, sem ako mu nisu familiju prijetili pobit ako ne potpise ili ako je striktno u ugovoru napisano da prilikom potpisa istog daje izricito pravo, pod kaznenom/novcanom odgovornosti, da vlasnik ugovora tj.igraca ima pravo da bira naredni klub za potpis tj.transfer.Nije ovo Alabama i polje pamuka prije 200 godina pa igrac jednako rob.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Razumijem ja ljude koji će navijati za njih, ali samo ako nemaju više od 13 godina i ako se tek opredjeljuju za neki klub. Ja sam zavolio fudbal gledajući Ronaldinha kad je tek došao u Barcu. Prije 8 godina sam se opredijelio i od tada navijam za Barcelonu iako Ronaldinho odavno nije tu više.
Isto tako bih razumio i ovu djecu da se lože na Falkaa, kao što sam ja na Ronija, pa da počnu navijati za Monako, ali mi nisu jasni ovi što svake godine mijenjaju klub za koji "navijaju". Meni je ove sezone Borusija jako simpatična, ali ne može se to porediti s prvom ljubavi.
Isto tako bih razumio i ovu djecu da se lože na Falkaa, kao što sam ja na Ronija, pa da počnu navijati za Monako, ali mi nisu jasni ovi što svake godine mijenjaju klub za koji "navijaju". Meni je ove sezone Borusija jako simpatična, ali ne može se to porediti s prvom ljubavi.

Smoke Weed Everyday!
hoce li i Bale u knezevinu.......

- JohnLennon
- Kontakt:
Ne. On ce u kraljevinueldo je napisao/la:hoce li i Bale u knezevinu.......![]()
![]()

Za sada samo 130 miliona.
Mislim da bi trebali dovesti nekog provjerenijeg strucnjaka od Ranierija.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Situacija u vezi Falcaa.
Eto ti @paja sve tu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ti @paja sve tu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne vjerujem da i dalje ljudi puse pricu da tu postoji neka treca strana. Znaci sada ispade da Falcao primoran da uzima 14 miliona neto godisnje . Bas mi ga je zao
. Momak je mogao birati u koji ce klub, Chelsea mu je nudio 10 miliona godisnje, ostalii klubovi nisu mu bili spremni dati vise od 10 miliona.
Tu se pojavljuje Monaco ,nudi mu 14 miliiiona neto place godisnje ,te nudi Atleticu da otplati kompletnu klauzulu,i jednostavno obje strane su bile prezadovoljne ponudjenim . Naravno da mu je ovo korak unazad u karijeri ,mogao je izabrati atraktivniju ligu i klub koji igra LP,medjutim nema vise da neki igrac gleda da predje u neki klub iskljucivo s sportskog aspekta, odnosno da predje radi same velicine kluba da bi napredovao kao igrac .
U ovo doba Arapa i Ruskih tajkuna to ne vrijedi vise. Imas primjere Hulka .Eto'a,Ibrahimovica, itd .
Falcao ima 27 godina.ima jos par sezona da igra , Poslije toga ga ceka neizvjesna buducnost,ukoliko se ne obezbjedi , jer mnogi fudbaleri spi.kaju sav novac do 40-te godine.nije lako to kad naviknes da trosis a primanja prestaju. Ko zna jos koliku familiju ima Falcao i koga sve mora da hrani.

Tu se pojavljuje Monaco ,nudi mu 14 miliiiona neto place godisnje ,te nudi Atleticu da otplati kompletnu klauzulu,i jednostavno obje strane su bile prezadovoljne ponudjenim . Naravno da mu je ovo korak unazad u karijeri ,mogao je izabrati atraktivniju ligu i klub koji igra LP,medjutim nema vise da neki igrac gleda da predje u neki klub iskljucivo s sportskog aspekta, odnosno da predje radi same velicine kluba da bi napredovao kao igrac .
U ovo doba Arapa i Ruskih tajkuna to ne vrijedi vise. Imas primjere Hulka .Eto'a,Ibrahimovica, itd .
Falcao ima 27 godina.ima jos par sezona da igra , Poslije toga ga ceka neizvjesna buducnost,ukoliko se ne obezbjedi , jer mnogi fudbaleri spi.kaju sav novac do 40-te godine.nije lako to kad naviknes da trosis a primanja prestaju. Ko zna jos koliku familiju ima Falcao i koga sve mora da hrani.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Makar ce prvenstvo sljedece godine biti zanimljivo.
Igranje pred 3000 gledalca će mu biti jedno novo iskustvo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
da je meni bar 10% od togAndrej je napisao/la:FACT: Falcao will earn £38,356 a day, £1,598 per hour, £26 per minute, 44p a second - Without paying tax

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj tebe, jesi nedokazan. Pa svi bruje kako ima treća strana, što automatski ne dozvoljava englezima da se uopće umiješaju u deal (regulisano još od Teveza i Mascherana). Jednostavno, to je tako. Sad, što ti to ne želiš vjerovati - to je druga stvar. Podaci koje ja imam upravo pokazuju na postojanje treće strane i upravo zbog toga je Falcao otišao tamo. Nije morao, da se razumijemo. Mogao je ostati u Atleticu. Ali, u slučaju transfera - mogao je otići samo u PSG ili Monaco (više u ovaj drugi). Htio ti to priznati ili ne - tako je.juznjak> je napisao/la:Znaci sada ispade da Falcao primoran da uzima 14 miliona neto godisnje . Bas mi ga je zao

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jarane da je 0.01%.fedeltafrotta je napisao/la:da je meni bar 10% od togAndrej je napisao/la:FACT: Falcao will earn £38,356 a day, £1,598 per hour, £26 per minute, 44p a second - Without paying tax
monaco i psg bi mogli ubrzo da se vrate u sami vrh lige sampiona ako ovako nastave. uvjek sam gotivio tu ideju monaca drzavice grada jednog od najbogatijeg i najljepseg mjesta na svijetu. raj na zemlji tu nema bjede, mislite da falcao misli da ce bit srednji na tabeli sa monacom il da mozda nece dodat jos 3 4 IGRACHINE u ekipe. kupaju se u parama jebli majku arapsku poganu. zamislite, niodakle pukne vijest dzeko u MONACU
ha? il miralem pjanic 

U tom slučaju bi kod mene izgubili kredibilitet.denirob je napisao/la:zamislite, niodakle pukne vijest dzeko u MONACUha? il miralem pjanic
Dosta klubova mjenjalo je grb u posljednjih desetak godina, stoga me necudi, Cardiff je promjenio cak i boju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.