FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Kad smo kod Dos Santosa... Ovaj gol mu je najbolji. Strašna je ovo tekma bila. Strašna!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja ne znam kako ovaj Dos Santos nije vec u nekom velikom klubu, ali ocigledo da ima neku barijeru pa samo dobro igra za repku.
U Tot'hamu je imao priliku da se pokaze, no nije to bilo ni blizu. Ako se ne varam, Valencia je pokazala interes za njegovim uslugama sto bi moglo znaciti a i ne mora da bi se napokon mogao negdje skrasiti i igrati kao na reprezentativnom nivou.

U Tot'hamu je imao priliku da se pokaze, no nije to bilo ni blizu. Ako se ne varam, Valencia je pokazala interes za njegovim uslugama sto bi moglo znaciti a i ne mora da bi se napokon mogao negdje skrasiti i igrati kao na reprezentativnom nivou.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma malog su povrede unistile, ali ziv je. Ove sezone najbolji igrac Mallorce ( koju je davno prerastao ali eto ) i procitao sam da ga Valencia trazi. To bi bilo odlicno za njega.
Momak moze sigurno postati klasan igrac tek su mu 24.
Momak moze sigurno postati klasan igrac tek su mu 24.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Consigliere
- Kontakt:
ovaj iz Mexica ga je udarao cijelu tekmu, nek' ga je izlevatiodr.van nostrand je napisao/la:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- francobaresi
- Kontakt:
Dos Santos ima talenta na pretek , samo je pitanje vremena kad će doživjeti konačnu "ekspoloziju" .
Nekim igračima se to desi jako rano , a neki poput Di Natalea moraju čekati do 26-27 godine , poslije toga sve je historija.
Nekim igračima se to desi jako rano , a neki poput Di Natalea moraju čekati do 26-27 godine , poslije toga sve je historija.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
FORMAZIONI UFFICIALI —
Italia (4-3-2-1): Buffon; Maggio, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; De Rossi, Pirlo, Montolivo; Giaccherini, Aquilani; Balotelli. All. Prandelli.
Giappone (4-2-3-1): Kawashima; Uchida, Yoshida, Konno, Nagatomo; Hasebe, Endo; Okazaki, Honda, Kagawa; Maeda. All. Zaccheroni.
Italia (4-3-2-1): Buffon; Maggio, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; De Rossi, Pirlo, Montolivo; Giaccherini, Aquilani; Balotelli. All. Prandelli.
Giappone (4-2-3-1): Kawashima; Uchida, Yoshida, Konno, Nagatomo; Hasebe, Endo; Okazaki, Honda, Kagawa; Maeda. All. Zaccheroni.
prosijecan igrac nista viseM4kaveli je napisao/la:Al' kakav je igrac onaj Dos Santos.
Ima li ljepse himne na svijetu od ove Italijanske?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
NEMAmuXmania je napisao/la:Ima li ljepse himne na svijetu od ove Italijanske?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
GO JAPAN nadam se da ce dobiti Talijane

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
+1muXmania je napisao/la:Ima li ljepse himne na svijetu od ove Italijanske?
naslusao sam je se navijajuci za Valeta

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- calcio
- Kontakt:
nije ovo trebao biti penal, e sudija konju 

- alan_kardec
- Kontakt:
niđe veze penal. još žuti gigiju.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- calcio
- Kontakt:
sto to ti navijas za Japan, jel zbog premalo juventina u prvih 11? samo petorica...Yucca je napisao/la:Hondaaaaaaaaaa![]()

ne svidja se ni meni ovaj sastav. Marchisio bi trebao igrati, Faraon takodje, mozda i Diamanti kao dzoker.
calcio je napisao/la:sto to ti navijas za Japan, jel zbog premalo juventina u prvih 11? samo petorica...Yucca je napisao/la:Hondaaaaaaaaaa![]()
ne svidja se ni meni ovaj sastav. Marchisio bi trebao igrati, Faraon takodje, mozda i Diamanti kao dzoker.
DA

Kagawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Očekujem puno bolje Italijane u nastavku , jednostavno u prvih pola sata su igrali kao neki početnici. Nema igrača da nije pogriješio makar 2-3 dodavanja .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma italija je najčudnija repka na svijetu. Najjači su kada je najpotrebnije tako da me nimalo ne iznenađuje ovaj trenutni rezultat.
Japan je uvijek igrao atraktivno, posebno na posljednjem SP-u
Japan je uvijek igrao atraktivno, posebno na posljednjem SP-u

- calcio
- Kontakt:
Aa i mislio sam da je nesto slicno razlog.Yucca je napisao/la:calcio je napisao/la:sto to ti navijas za Japan, jel zbog premalo juventina u prvih 11? samo petorica...Yucca je napisao/la:Hondaaaaaaaaaa![]()
DAza Italiju sam prestao navijati 2006 poslije farsopolia zbog gamadi iz saveza
potvrdilo se opet da bez igraca Juvea nema ni repke itallije,a bilo bi eksta da talijani ispadnu da igraci Juvea u repki dobiju vise odmora i pripreme se za narednu sezonu
![]()
Kagawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj![]()

ALi dobro necemo sad o tome. Sad ce drugo poluvrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.