btw. mi ovdje uživamo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
uživali su i amerikanci 15 godina...rio_Ferdy88 je napisao/la:Znao sam da Magica ne može da podnese dominaciju Britanaca
btw. mi ovdje uživamo
Uživaju Ameri i sad ne brini ti za njih, čim neko za koga vi ne navijate dominira, odmah je doping u pitanju, how yes noMElloo je napisao/la:uživali su i amerikanci 15 godina...rio_Ferdy88 je napisao/la:Znao sam da Magica ne može da podnese dominaciju Britanaca
btw. mi ovdje uživamo
Daj ti meni dokaz da je pod dopingom, jer ja nisam počeo tu priču i nemam potrebe ništa dokazivati jer mi je sve savršeno jasnoMaGiCa je napisao/la:
De mi odgovori na pitanje, postavljeno u prethodnom postu: koji je to biciklista u istoriji niotkud dosao i u 27-28 godina poceo da dominira jos malo pa ko Merckx ili Hinault, koji su bili dokazani pobednici jos iz mladjih kategorija
Kako da ti dam dokaz, kada dokaza nemario_Ferdy88 je napisao/la: Daj ti meni dokaz da je pod dopingom, jer ja nisam počeo tu priču i nemam potrebe ništa dokazivati jer mi je sve savršeno jasno![]()
Kazes da "vi uzivate", a da ja "ne mogu da podnesem dominaciju Britanaca". Sta ste onda vi ili tiI ja nisam wannabe Britanac nit me ko ownuje,
Good. Andja sam Bošnjo,
Jel treba da citiram tvoje reci o imputaciji nenapisanogBalija kako god ti odgovara
To što je nešto sumnjivo ne znači i da je tačno, i ja sam rekao dok ne bude dokaza nema smisla za nešto tvrditi da je tako, jer valjda je svako nevin dok se ne dokaže suprotnoMaGiCa je napisao/la: Kako da ti dam dokaz, kada dokaza nemaSto ne znaci da nije nesto sumnjivo. A ovo je sumnjivo za sve pare i ko god da prati biciklizam duze vremena to moze da vidi.
U ovom slučaju obični simpatizer Sky tima i Toura u cjeliniMaGiCa je napisao/la:Kazes da "vi uzivate", a da ja "ne mogu da podnesem dominaciju Britanaca". Sta ste onda vi ili ti![]()
Zašto bi ih citirao, ja nisam rekao da si ti to napisao za mene, već sam samo rekao da ja nisam Britanac, nit' wannabe nit' bilo kakav kao što si ti napisao za mene, nego obični Bošnjo ili Balija, kako god kome odgovaraMaGiCa je napisao/la:Jel treba da citiram tvoje reci o imputaciji nenapisanog
Naravno da ako je nesto sumnjivo da ne znaci da je tacno, ali nemojmo se mnogo lagati. Ovde sve mirise da je Sky ovladao nekim novim hemijskim receptom i da je tu izgleda i sistematski doping u pitanju. Uspon Froomea i ostalih se desio bas u Skyju. Cudnorio_Ferdy88 je napisao/la: To što je nešto sumnjivo ne znači i da je tačno, i ja sam rekao dok ne bude dokaza nema smisla za nešto tvrditi da je tako, jer valjda je svako nevin dok se ne dokaže suprotno![]()
Dobro. Znaci da nisi wannabe Britanac, za razliku od nekih.U ovom slučaju obični simpatizer Sky tima i Toura u cjelini![]()
To si ti Bosnjak, to je tvoja stvar. Mislim da je sasvim jasno da se u XXI veku ne treba mesati u nacionalni, verski ili seksualni identitet pojedinca. "Wannabe britanstvo" je zapocelo kad su se neki od forumasa poistovetili sa GB kao drzavom i poceli da se tripuju da i sami dele isti taj identitet. Pa se tako navija po defaultu za Manchestere i Gordi Albion u fudbalu, Sky u biciklizmu, Murraya u tenisu, McLaren u F1, Lionse/Ruzhe u rugbyju, itd. i svaki uspeh se tumaci kao superiornost 1 nacije nad ostatkom Evrope.Zašto bi ih citirao, ja nisam rekao da si ti to napisao za mene, već sam samo rekao da ja nisam Britanac, nit' wannabe nit' bilo kakav kao što si ti napisao za mene, nego obični Bošnjo ili Balija, kako god kome odgovara
Naravno, i napisah samo zato da otklonim sve sumnjeMaGiCa je napisao/la: To si ti Bosnjak, to je tvoja stvar.
Manchester tačno, Gordy Albion tu tamo, kad nema Bosne i Hercegovine na velikim natjecanjima, onda se između ostalog proprati i GA, uz Brazil (čiji sam možda bio i jedini simpatizer davne '98, naravno uz simpatiziranje Vatrenih susjeda na tom istom natjecanjuMaGiCa je napisao/la:Mislim da je sasvim jasno da se u XXI veku ne treba mesati u nacionalni, verski ili seksualni identitet pojedinca. "Wannabe britanstvo" je zapocelo kad su se neki od forumasa poistovetili sa GB kao drzavom i poceli da se tripuju da i sami dele isti taj identitet. Pa se tako navija po defaultu za Manchestere i Gordi Albion u fudbalu, Sky u biciklizmu, Murraya u tenisu, McLaren u F1, Lionse/Ruzhe u rugbyju, itd. i svaki uspeh se tumaci kao superiornost 1 nacije nad ostatkom Evrope.![]()
But Cavendish was booed from start to finish and sprayed with urine in what appeared to be a response to his involvement in a crash at the end of Tuesday’s stage.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.