Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
Neces moci igrat snimljenu igru
- supersonic83
- Kontakt:
Kada se pravi liga u editoru, koji god podatak neznas, kao npr financije. To polje ostavis prazno i onda igra po defaultu to odredi. I nikad nece napraviti da si u minusu, ili da nemas sponzore, te prihode, bar nekakve.fanatic1991 je napisao/la:znaci sa Zeljom odma u grupnu fazu LP :/ jbt pa na 2013 mi trebalo 7 sezona da udjem grupnu fazu a sada iz prve.....potrosio sam 10k funti a zaradio 1.4M funti od prodaje igraca....doveo sam ja mislim 6 igraca sve free sem jednog stopera njega sam platio 10 k xD
Probaj kreniti Hr ili Sr ligu pa ces vidjeti da su svi u vise mil eura u minusima, ili u mizernom plusu, a prihoda jednostavno nema. Mozes dovesti max jednog igraca sa free ako pristane na min placu za profesionalni ugovor.
Projekcije za sezonu budu da ces ici 700 do 900 tisuca funti u minus, Pa se ti izvuci. Dok ovako uzurbano napravljena liga nema smisla.
I onda se dogodi da igras LP prve sezone, a inace bi ti trebalo 2-3 god samo da se izvuces iz minusa.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- fanatic1991
- Kontakt:
@Forrest moze se igrati vec snimljena posto u fazonu i dalje stoji da je default baza ali u desnom cosku pise 14.1.3 tako da sam otisao na odmor bio mjesec da vidim ocel zastati i prosao sam septembar bez problema
ali sada sam pcoeo iz pocetka
@supersonic83 prije nego sto sam skinuo nasu ligu igrao sam sa Dinamom i nema tog minusa imao sam ja mislim oko 2-3M za transfere ali nisam doveo previse igraca platio samo Besica a na ugovor doveo 3-4
al sad kad imam premier ligu **** Dinamo xD idemo Zeljo!! 

@supersonic83 prije nego sto sam skinuo nasu ligu igrao sam sa Dinamom i nema tog minusa imao sam ja mislim oko 2-3M za transfere ali nisam doveo previse igraca platio samo Besica a na ugovor doveo 3-4

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- supersonic83
- Kontakt:
A sad si nasao Dinamofanatic1991 je napisao/la: @supersonic83 prije nego sto sam skinuo nasu ligu igrao sam sa Dinamom i nema tog minusa imao sam ja mislim oko 2-3M za transfere ali nisam doveo previse igraca platio samo Besica a na ugovor doveo 3-4al sad kad imam premier ligu **** Dinamo xD idemo Zeljo!!

Udji u Hajduk(-4m) Cibaliu(-1.5)...

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
imam problem sa ebenom grafikom, neće da mi je učita :-/ da je probam instalirat' u folder gdje je igra, a?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- fanatic1991
- Kontakt:
kod mene trenutno bosna u kvalifikacijama 3 0 3 :/ znaci treci su u grupi :Ssupersonic83 je napisao/la:A sad si nasao Dinamofanatic1991 je napisao/la: @supersonic83 prije nego sto sam skinuo nasu ligu igrao sam sa Dinamom i nema tog minusa imao sam ja mislim oko 2-3M za transfere ali nisam doveo previse igraca platio samo Besica a na ugovor doveo 3-4al sad kad imam premier ligu **** Dinamo xD idemo Zeljo!!
10m funti na racunu i prodaja samira za 5, husejinovica za 1m...
Udji u Hajduk(-4m) Cibaliu(-1.5)...
EDIT da li cu imati problema pocelo mi ovako

Can i have yours?
Can i have yours?
moze neko link za fm14 ako je izasao crack?
hvala lijepo.
hvala lijepo.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Samo skineš nostem verziju sa pirates i krekovan je,i onda skines update 1.4.3.1 i normalno igrašDeniro je napisao/la:moze neko link za fm14 ako je izasao crack?
hvala lijepo.

- alan_kardec
- Kontakt:
Ja ne znam kako kod vas radi manager, nije mi jasno. Skinuo sam nosTeam verziju, instalirao je, zatim sam skinuo i nosTeam patch 14.1.3., ubacio ga u folder od managera, otvorio ga i onda me izbaci 09.09.
Ništa, samo original kupiti i znaš da nema peglanja nikakvog.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ja ništa ovaj FM14 ne kontam
TRAVNIK me nabije na mom terenu 4-0 u prvom poluvremenu a još nakr'o para i kupi sve što je valjalo u BIH ligi
Ima li neko da objasni u čemu je furka,i štimanje ovih treninga,ništa ne kontam
Ja sam davno igrao FM još od 2005-e pa do 2008 a to je otprilike nebo i zemlja sa ovim današnjim FM,kupio sam orginal prošle godine FM 13 preko steama i pogubio živce
I prestao ga igrat i hajd skinem neki dan ovaj FM14 i fkt ne mogu skontat u čemu je fol 

Ma radi druže,sad ne znam koji ti je OS,meni npr nije htio pokrenuti u WIN7,satlno crashovo jer je tamo naštimano bilo da a otvara u xp3,i kad sam promijenio na win7 normalno radi... E sad ne znam kako se ponaša tvoj računar,kod nekog može kod nekog ne,to je vazda tako biloalan_kardec je napisao/la:Ja ne znam kako kod vas radi manager, nije mi jasno. Skinuo sam nosTeam verziju, instalirao je, zatim sam skinuo i nosTeam patch 14.1.3., ubacio ga u folder od managera, otvorio ga i onda me izbaci 09.09.

...JTS je napisao/la:...
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 11 nov 2013, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sto se mene tiče,nikad gori FM nisu napravili.Dobro odlucili su igru napraviti tezom ali napraviti tako da svaki tvoj protivnik igra kao Barca je smijesno.Zatim odnos u broju suteva i datih golova je presmijesan.Pa gotovo svaku utakmicu imam 20+ suteva na gol a protivnik 3-4 i on obavezno da minimun 2 gola a meni za 2 gola treba 30 suteva itd,itd.Jos hoce 50€ za nju.Neka,hvala Bogu na piratima 

i meni se isto desava19risha88 je napisao/la:ja ništa ovaj FM14 ne kontamTRAVNIK me nabije na mom terenu 4-0 u prvom poluvremenu a još nakr'o para i kupi sve što je valjalo u BIH ligi
Ima li neko da objasni u čemu je furka,i štimanje ovih treninga,ništa ne kontam
Ja sam davno igrao FM još od 2005-e pa do 2008 a to je otprilike nebo i zemlja sa ovim današnjim FM,kupio sam orginal prošle godine FM 13 preko steama i pogubio živce
I prestao ga igrat i hajd skinem neki dan ovaj FM14 i fkt ne mogu skontat u čemu je fol
Jbt igram sa Zulte Waregenom u kvalifikacija za lp, igram tamo 2:2 i vam pobjedim 3:2. Vratim da vidim kako ce asistent uradit cojk marne po 5 il 6 nula i tam i vam. A ista taktika upotpunosti. Atalanta me nabije na poluvremenu 4:0 itd...Nije da ne znam igrat, igram od 2008 aktivno sve.
- alan_kardec
- Kontakt:
19risha88 je napisao/la:Ma radi druže,sad ne znam koji ti je OS,meni npr nije htio pokrenuti u WIN7,satlno crashovo jer je tamo naštimano bilo da a otvara u xp3,i kad sam promijenio na win7 normalno radi... E sad ne znam kako se ponaša tvoj računar,kod nekog može kod nekog ne,to je vazda tako biloalan_kardec je napisao/la:Ja ne znam kako kod vas radi manager, nije mi jasno. Skinuo sam nosTeam verziju, instalirao je, zatim sam skinuo i nosTeam patch 14.1.3., ubacio ga u folder od managera, otvorio ga i onda me izbaci 09.09.
I kod mene je OS windows 7. Pokušao sam i to u compatibilityes, i kod mene je bilo naštimano da ga otvara u xp3, ja ga postavim u win 7, ali džaba.
Znaš šta mi je još veća misterija. Nigdje ne mogu da pronađem opciju da deinstaliram manager. Nema ga u control panel-u, nema u all programs-u, nema ga u program filesu. Na kraju sam morao onako pješke da izbrišem folder.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- fanatic1991
- Kontakt:
jesi raspakovao kao sto su pojasnili na stranici? ako jesi ne bi trebao imati problemaalan_kardec je napisao/la:19risha88 je napisao/la:Ma radi druže,sad ne znam koji ti je OS,meni npr nije htio pokrenuti u WIN7,satlno crashovo jer je tamo naštimano bilo da a otvara u xp3,i kad sam promijenio na win7 normalno radi... E sad ne znam kako se ponaša tvoj računar,kod nekog može kod nekog ne,to je vazda tako biloalan_kardec je napisao/la:Ja ne znam kako kod vas radi manager, nije mi jasno. Skinuo sam nosTeam verziju, instalirao je, zatim sam skinuo i nosTeam patch 14.1.3., ubacio ga u folder od managera, otvorio ga i onda me izbaci 09.09.
I kod mene je OS windows 7. Pokušao sam i to u compatibilityes, i kod mene je bilo naštimano da ga otvara u xp3, ja ga postavim u win 7, ali džaba.
Znaš šta mi je još veća misterija. Nigdje ne mogu da pronađem opciju da deinstaliram manager. Nema ga u control panel-u, nema u all programs-u, nema ga u program filesu. Na kraju sam morao onako pješke da izbrišem folder.![]()
![]()

EDIT
Hahahahahaha upravo me Radnik Busovaca izbaci u prvom kolu kupa xD imali 2 sutra u okvir 2 zabili ja 31 sut i na penale ispadnem a odigram u grupnoj fazi LP 1 1 sa SLB :/ sta reci xD
Can i have yours?
Can i have yours?
- alan_kardec
- Kontakt:
fanatic1991 je napisao/la: jesi raspakovao kao sto su pojasnili na stranici? ako jesi ne bi trebao imati problema
ajde ako ti nije mrsko, pojasni tačan postupak ili postavi neki link?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- fanatic1991
- Kontakt:
ja sam uradio kako su napisalialan_kardec je napisao/la:fanatic1991 je napisao/la: jesi raspakovao kao sto su pojasnili na stranici? ako jesi ne bi trebao imati problema
ajde ako ti nije mrsko, pojasni tačan postupak ili postavi neki link?

znaci prenes ovaj patch u folder i onda ga extractujes i to bi bilo to meni je uspjelo

Can i have yours?
Can i have yours?
- alan_kardec
- Kontakt:
Nisam optimista, ali eto pokušaću. Hvala u svakom slučaju.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam tako uradio i radi, ev 3 sezonu poceoalan_kardec je napisao/la:Nisam optimista, ali eto pokušaću. Hvala u svakom slučaju.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.