Zoran Kvržić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Zoran Kvržić

Post Postao/la harishp » 10 okt 2013, 00:11

fudbalerXL je napisao/la:Ljudi dali znate da se je Kvržiću povečala vrijednost za 1/2 samo sa 1 pozivom u zmajeve. I sad je sa Benkom zajedno najskuplji igrač RIjeke.
Prije mu je bila vrijednost 1.000.000 EUR, a sad mu je o Oktobru ( 8.10 ) skoćila na 1.500.000 EUR.
Jedan Papetov poziv vrjedi pola milke.

http://www.transfermarkt.de/de/zoran-kv ... 59839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jah ,zato pola reprezentativaca se ''prodaju''u jos losije klubove od prijasnjih.
Da stvar bude zayebana dosta tih igraca je imala vrlo lijepu minutazu u nikad boljem trenutnom plasmanu u kvalifikacijama(i tako osam kola zaredom).
I jos jedna stvar da bude jos zayebanija,ko normalan prati i kuzi transfermart kao mjerodavni cjenik igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 11:21

Skocila mu je vrijednost sto su usli u EL a sigurno i zbog poziva. Racuna se tu vise stvari. :mrgreen:

Samo da pojasnim. Nema ta vrjednost na transfermarktu nista sa parama koje bi dobio za transfer. Niko od te cifre nema nikakvog profita (da nebi bilo Safet kasira pola). To je fiktivna cifra vrijednosti tog igraca. Gleda se fakat malo i na to kad se igrac prodaje, ali nezavisi transfer najmanje od toga. Ako je neka ekipa zagrijana za igraca ona ca platiti i duplo vecu cjenu.... Pogledajte samo transfer Bala (vrijednost na transfermarktu mu nije nikad bila 100.000.000 Eura)

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 10 okt 2013, 13:10

Stevo na hlađenje, kad se pomakne sa klupe Elchea onda razmotriti. U međuvremenu probati alternative.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 13:24

Babayaro je napisao/la:Stevo na hlađenje, kad se pomakne sa klupe Elchea onda razmotriti. U međuvremenu probati alternative.
Stevo mora biti tu, znamo svi zbog cega i neka ga. Dobro je to. Alternativa postoji --> Hajrovic!
Ali neka se isproba i ovaj momak, pa ako nista neka zaigra 5 min pa poslje sta bude bude od njega!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 okt 2013, 14:27

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Stevo na hlađenje, kad se pomakne sa klupe Elchea onda razmotriti. U međuvremenu probati alternative.
Stevo mora biti tu, znamo svi zbog cega i neka ga. Dobro je to. Alternativa postoji --> Hajrovic!
Ali neka se isproba i ovaj momak, pa ako nista neka zaigra 5 min pa poslje sta bude bude od njega!
MA neka STeve jeste steta sto propada imao je duplo vise potencijala od VIsce,a Visca je standardan svaku po 90min na desnom krilu jest da je turska liga ali igra..NAzalost Stevo se nije upio adaptirati na španski nogomet..

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 okt 2013, 15:00

Transfermarkt zna debelo fulit sto se tice cijene, svjez primjer Illaramendi koji je vrijedio 3,5€ a prodali su ga za 30mil € (!)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 18:12

Zenga je napisao/la:Transfermarkt zna debelo fulit sto se tice cijene, svjez primjer Illaramendi koji je vrijedio 3,5€ a prodali su ga za 30mil € (!)
:lol:

Malo si me nasmijao ne zamjeri. Illaramendi je produzio svoj ugovor u Sociedadu, i imao je otkupnu klauzlu od 30.000.000 € , znaci samo za te pare je mogao ici u Real. Isti slucaj i sa Carrollom, koji je tada vrijedio neki 5.000.000 € , a prodan za 40.000.000 €.

Cijene na TM nisu automatski i prodajna cijena, nego je to samo vrijednost procjenjena na osnovu strucnjaka.

Transfermarkt cijene pravi na osnovu donesenih nastupa, golova, asistencija, ocjena, sve uzimaju u obzir, i onda i transfer. Koliko te plate, toliko vrijedis, ili priblizno toliko.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 okt 2013, 22:48

Goalgetter je napisao/la:
Zenga je napisao/la:Transfermarkt zna debelo fulit sto se tice cijene, svjez primjer Illaramendi koji je vrijedio 3,5€ a prodali su ga za 30mil € (!)
:lol:

Malo si me nasmijao ne zamjeri. Illaramendi je produzio svoj ugovor u Sociedadu, i imao je otkupnu klauzlu od 30.000.000 € , znaci samo za te pare je mogao ici u Real. Isti slucaj i sa Carrollom, koji je tada vrijedio neki 5.000.000 € , a prodan za 40.000.000 €.

Cijene na TM nisu automatski i prodajna cijena, nego je to samo vrijednost procjenjena na osnovu strucnjaka.

Transfermarkt cijene pravi na osnovu donesenih nastupa, golova, asistencija, ocjena, sve uzimaju u obzir, i onda i transfer. Koliko te plate, toliko vrijedis, ili priblizno toliko.
Drago mi je da sam te nasmijao i nemam ti sta zamjeriti, nismo zar ovdje da placemo ! ;)
U pravu si, no u biti neko ili nesto je vrijedno onoliko koliko je trziste voljno platiti, cinjenica je da sve i svak ima svoju cijenu. Supply & Demand, sto bi se reklo ;)

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 10 okt 2013, 22:54

benko,kvrzic i vargic(golman) iz rijeke spominjani su kao kandidati za hrvatsku repku..zato opravdavam njegov poziv bas sada da ga ne izgubimo bezveze. vargic je pozvan za belgiju zamjena za subasica...benko rezerva, sreca kvrzic kod nas bar 5min da mu da pape.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 12 okt 2013, 10:36

Nije bog zna sta pokazao , ali igra je skroz pala nakon one 3 izmjene... Drago mi je da je i on debitovao mogao bi se on fino prodat negdje iz HNL-a...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 okt 2013, 11:17

grgr je napisao/la:Nije bog zna sta pokazao , ali igra je skroz pala nakon one 3 izmjene... Drago mi je da je i on debitovao mogao bi se on fino prodat negdje iz HNL-a...
Nije niko i od izmjena nešto pokazao. Jednostavno pao je ritam utakmice, tako da se nije ni moglo nešto posebno očekivati. Po meni momak nije loš, ima tu potencijala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 okt 2013, 11:46

Kaparisan je, sad nek se razvija 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 okt 2013, 12:52

Teško je vidjeti nečiju vrijednost na utakmici protiv Lihtenštajna. Ako Bog da, vidjet ćemo ga u kakvoj jačoj pripremnoj utakmici - nadam se jakim provjerama u studenom i ožujku. :D
Hayley <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2013, 14:41

badblueboylivno je napisao/la:Teško je vidjeti nečiju vrijednost na utakmici protiv Lihtenštajna. Ako Bog da, vidjet ćemo ga u kakvoj jačoj pripremnoj utakmici - nadam se jakim provjerama u studenom i ožujku. :D
Kako ne moze? Eno Avdija u rangu Maicona, hvalospjevi na sve strane. Kaparisao svoje mjesto u prvih 11 za sljedecih 10 utakmica :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 okt 2013, 15:03

badblueboylivno je napisao/la:Teško je vidjeti nečiju vrijednost na utakmici protiv Lihtenštajna. Ako Bog da, vidjet ćemo ga u kakvoj jačoj pripremnoj utakmici - nadam se jakim provjerama u studenom i ožujku. :D
Kako ne moze? Eno Avdija u rangu Maicona, hvalospjevi na sve strane. Kaparisao svoje mjesto u prvih 11 za sljedecih 10 utakmica :mrgreen:
Samo sam čekao. :lol: :lol:
Hayley <3

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 okt 2013, 15:42

vršajević je među top 20 desnih krila HNL ;)
naprijed rejal

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 okt 2013, 17:55

Gdje je Zoka bio sinoc? Nisam ga vidio na proslavi, jedino kod gola.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 18:10

Pirke je napisao/la:Gdje je Zoka bio sinoc? Nisam ga vidio na proslavi, jedino kod gola.
Bio je na balkonu, aplaudirao s ostalim saigračima ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2013, 18:27

Rijeka: Vargić - Knežević, Kvržić, Marić, Bertoša, Pokrivač, Močinić, Maleš, Alispahić, Benko, Mujanović

U prvoj postavi veceras na Gerlandu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 okt 2013, 11:50

igrao do 64 minute nekako imam osjecaj da je stvarno bio dobar i ja sam ga gledao nekoliko puta i onda nakon poziva poceo je da napusta oko 60te minute utakmicu jednu je usao sa klupe kao da ide dole opet forma..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Sheyi i 31 gost.