FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Doktor vuksanovic care igrao kod nas,kako njega ne znas.Poslije zeke turkovica dok je igrao najjaci tehnicar lige a ima i godina ko zeka ja mislim.
AMAR OSIM!!!
Ja ja dobro si nisam ga skonto majke mi, samo ima on kuka bruku..csh je napisao/la:Doktor vuksanovic care igrao kod nas,kako njega ne znas.Poslije zeke turkovica dok je igrao najjaci tehnicar lige a ima i godina ko zeka ja mislim.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- alan_kardec
- Kontakt:
Svaka čast Erbezu
Čovjek radi sjajan posao
Čestitke na bodu osvojenom na Koševu

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
U čemu je tvoj problemFakson je napisao/la:Sta je bolan,vidi koja je tema!!!alan_cardec je napisao/la:Svaka čast ErbezuČovjek radi sjajan posao
![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jast vala fulo si temo to pisi u topicu o slaviji
a ako nemas nista rec o sarajevu onda i netrebas pisat u ovom topicu
a ako nemas nista rec o sarajevu onda i netrebas pisat u ovom topicu
molim vas, bez provokacija.
Završena polusezona a Mućo i kompanija će sad da prodaju igrače koji nešto vrijede

Muco prevario Celu i sakrio se u misju rupu,Sarajevo se raspada.
sledeću sezonu na redu je da bošnjački klub da osvoji, a sarajevo je najjače, nema konkurencije, a ovu sezonu pokušati izaći u evropu, al bit će teško
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- RK Gradacac
- Kontakt:
Po cemu je sarajevo najjace?YNWA je napisao/la:sledeću sezonu na redu je da bošnjački klub da osvoji, a sarajevo je najjače, nema konkurencije, a ovu sezonu pokušati izaći u evropu, al bit će teško
010 ISN'T JUST A CODE
a po ćemu nije najjaće SARAJEVORK Gradacac je napisao/la:Po cemu je sarajevo najjace?YNWA je napisao/la:sledeću sezonu na redu je da bošnjački klub da osvoji, a sarajevo je najjače, nema konkurencije, a ovu sezonu pokušati izaći u evropu, al bit će teško
STA SE TI ODMAH MORAS UPETLJAT?KODRO je napisao/la:a po ćemu nije najjaće SARAJEVORK Gradacac je napisao/la:Po cemu je sarajevo najjace?YNWA je napisao/la:sledeću sezonu na redu je da bošnjački klub da osvoji, a sarajevo je najjače, nema konkurencije, a ovu sezonu pokušati izaći u evropu, al bit će teško

NK Zvijezda je najbolja evo slkedece godine ce se moci pohvaliti da je 2 godine u Premijer ligi.
Al ima smijesnih likova.

Pasa pogledaj historiju svakog posebno tima iz ove nase države i sam ćeš sebi hladno reći SARAJEVO je ipak vrh.
-HZ-
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- RK Gradacac
- Kontakt:
Sta se palite odma, samo sam pitao po cemu je sarajevo najbolje jer stvarno ne znam
I kakve veze zvijezda ima s ovim??

010 ISN'T JUST A CODE
U staroj Jugi osvojiti prvenstvo je kao sad makar UEFA nasim klubovimaRK Gradacac je napisao/la:Sta se palite odma, samo sam pitao po cemu je sarajevo najbolje jer stvarno ne znam![]()

Zeljo jedan put prvak
Sarajevo dvaput
I to je cijela ,,titualaza,, :ugeek:BIH klubova u nekih cirka 45=46 godina igranja.
Ove titule u krnjavoj napocetku BIH ligi ili opet krnjavoj i punoj lopovluka premier ligi poslije i ne pridajemo puno znacaja.
- RK Gradacac
- Kontakt:
E al ga pretjera jbgsukisp je napisao/la:U staroj Jugi osvojiti prvenstvo je kao sad makar UEFA nasim klubovimaRK Gradacac je napisao/la:Sta se palite odma, samo sam pitao po cemu je sarajevo najbolje jer stvarno ne znam![]()
I kakve veze zvijezda ima s ovim??![]()
Zeljo jedan put prvak
Sarajevo dvaput
I to je cijela ,,titualaza,, :ugeek:BIH klubova u nekih cirka 45=46 godina igranja.
Ove titule u krnjavoj napocetku BIH ligi ili opet krnjavoj i punoj lopovluka premier ligi poslije i ne pridajemo puno znacaja.

Ako je tako onda ste sigurno osvajali Ligu prvaka par puta???
Jbg Zeljo je bio "samo" u polufinalu kupa UEFA

Moja rasprava ovdje zavrsava da nebi dobio ban bezze.
Pozdrav
010 ISN'T JUST A CODE
Našim klubovima...pročitaj šta piše !RK Gradacac je napisao/la: E al ga pretjera jbg![]()
Ako je tako onda ste sigurno osvajali Ligu prvaka par puta???
Jbg Zeljo je bio "samo" u polufinalu kupa UEFA![]()
Moja rasprava ovdje zavrsava da nebi dobio ban bezze.
Pozdrav
Nikitovic i Doci vjerovatno napustaju klub kako sami kazu bukvalno su gladni ovo se vraca za Dialibu i VF
E jbg,jos nam je i to trebalo.Cuo sam da bi Skoro mogao doci,a Handzic otici.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
ako hoces iskreno to je za nas HORDE jedna utakmica kao i sve ostale.Rz88 je napisao/la:jedva cekam da nasa liga pocne, 1 tekma i odmag "utakmica visokog rizika" ja sam se dogovorio sa jednim frendom pitarom da idem ahahha, kaze on idemo na tribinu sarajeva ja nema sanse, neka poginem gore ali klub necu nikad izdati ^^
Ne pridodajemo joj nikakvu posebnu paznju sa navijacke a i igracke strane.
Derbi nma je utakmica visa od ovih ostalih ovo ostalo ista prica.
Sto se tice nase strane nece biti problema ali mozete ponijeti sto bolje kamere ili digitalce da snimate stranu preko puta i da se ugledate.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pitar6785, Rule_hz, SamoDaKazeem i 72 gosta.