Neki dan "načeo" prvu epizodu, izdržao 5 min i ukinuo, jbg ne paše mi "animacija" NIKAKO! Možda nekad poslije nastavim ali ako budem baš raspoložen!Buu je napisao/la:Pa od pocetka.
Kad se vec vracate 10-15 godina unazad pogledajte FLCL

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neki dan "načeo" prvu epizodu, izdržao 5 min i ukinuo, jbg ne paše mi "animacija" NIKAKO! Možda nekad poslije nastavim ali ako budem baš raspoložen!Buu je napisao/la:Pa od pocetka.
Kad se vec vracate 10-15 godina unazad pogledajte FLCL
RTL2 je znao sjeckati epizode naruta i op-a, ja se tacno iznenadio kad sam ponovo poceo gledat online ..red devil88 je napisao/la:Ja mislim da nije bilo Animea na Rtl2 koji nisam gledao. Sad kad skontam imali smo mi super djetinjstvo , u kuci sam samo bio kad su bili ovi crtici ostatak vremena van kuce. Ova danasnja djeca vise samo po netu
Sjeckali su one brutalne dijelove,zbog djece koja su to gledalaxinxee je napisao/la:RTL2 je znao sjeckati epizode naruta i op-a, ja se tacno iznenadio kad sam ponovo poceo gledat online ..red devil88 je napisao/la:Ja mislim da nije bilo Animea na Rtl2 koji nisam gledao. Sad kad skontam imali smo mi super djetinjstvo , u kuci sam samo bio kad su bili ovi crtici ostatak vremena van kuce. Ova danasnja djeca vise samo po netu
red devil88 je napisao/la:Ja mislim da nije bilo Animea na Rtl2 koji nisam gledao. Sad kad skontam imali smo mi super djetinjstvo , u kuci sam samo bio kad su bili ovi crtici ostatak vremena van kuce. Ova danasnja djeca vise samo po netu
e too careNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako je taj tsubasa bila glupa animared devil88 je napisao/la:A jesu ali i meni je tek,pisluje bilo jasno kad sam ponovo poceo gledati. Kad se sjetim kako mi je krivo bilo sto su Kickers ukinuli ali jbg Tsubasa je bio mnogo gledaniji
Hahaha bio sam skroz zaboravio na njega... Pa jbte šta sam ja crtanih pregledao na onom super rtlu i animea na rtlu 2rob do bagro je napisao/la:Sjeca li se neko Douga na super rtl-u ?
Ma jasta, Doug i njegov onaj ker, a haver mu onaj plav kompletMetanorisBack je napisao/la:Hahaha bio sam skroz zaboravio na njega... Pa jbte šta sam ja crtanih pregledao na onom super rtlu i animea na rtlu 2rob do bagro je napisao/la:Sjeca li se neko Douga na super rtl-u ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.