L-Train je napisao/la:Kemu je zaista tesko slusati,kaze "Andrew Blatche hrama na nogu"
zato ja pratim na hrt,šapit je vrlo dobar komentator
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
L-Train je napisao/la:Kemu je zaista tesko slusati,kaze "Andrew Blatche hrama na nogu"
BaDa12 je napisao/la:Prva je utakmica, ne djeluje sve savršeno, vjerujem da se trebaju igrači malo uhodati. Očekujem mnogo bolje od ove Hrvatske.
@filipe, HTV je zatamnjen kod mene.
Ako ko ima stream za njih, neka postavi.
U Sarajevu sam. Čini mi se da je HS kablovska. Šteta, a baš mi se sviđa kako Šapit radi...filip13 je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Prva je utakmica, ne djeluje sve savršeno, vjerujem da se trebaju igrači malo uhodati. Očekujem mnogo bolje od ove Hrvatske.
kod mene nije,odakle si?
BaDa12 je napisao/la:U Sarajevu sam. Čini mi se da je HS kablovska. Šteta, a baš mi se sviđa kako Šapit radi...filip13 je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Prva je utakmica, ne djeluje sve savršeno, vjerujem da se trebaju igrači malo uhodati. Očekujem mnogo bolje od ove Hrvatske.
kod mene nije,odakle si?
Streamovi koje sam imala, opet su blokirani. Valjda u toku prvenstva nađem odgovarajući, dok se Edin Avdić ne pojavi.
Tritolone je napisao/la:Filipincijbt koliko navijaca imaju. Ljudi sa kraja svijeta dosli navijat za svoje.
I ja u to nikako ne mogu da povjerujem, svaka ima cast!Tritolone je napisao/la:Filipincijbt koliko navijaca imaju. Ljudi sa kraja svijeta dosli navijat za svoje.
Ne prvaci svijeta, nego starog kontinenta.DANTES je napisao/la:crni @rio ferdy kako prvaci francuzi? nisi rekao čega ispada da su oni prvaci svijeta..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.