Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Ok hvala vam.
Taman iz grada u 2 na gledanje tekme. To vec pripremanje za Brazila. 
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
,a jesu li i utakmice u Brazilu sve 6 sati prije u odnosu na nase vrijeme dakle citavo prvenstvo da gledamo u trecoj smjeni oko 2 3 ??
tekme po nasem vremenu u braziluzgembo89 je napisao/la:,a jesu li i utakmice u Brazilu sve 6 sati prije u odnosu na nase vrijeme dakle citavo prvenstvo da gledamo u trecoj smjeni oko 2 3 ??
Argentina 00:00
Nigerija 00:00
Iran 19:00
koliko toliko podnošljivo je
znam prije kad smo igrali sa mexicom jbt ujutro ne znam kud hodam 
- badblueboylivno
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:tekme po nasem vremenu u braziluzgembo89 je napisao/la:,a jesu li i utakmice u Brazilu sve 6 sati prije u odnosu na nase vrijeme dakle citavo prvenstvo da gledamo u trecoj smjeni oko 2 3 ??
Argentina 00:00
Nigerija 00:00
Iran 18:00
Hayley <3
http://liveonsat.com/LJS_FT_int_M_ALL.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E sada raja zna li iko ko će prenositi te pripremne utakmice,ustvari hoće li biti ikakvog prenosa ili ću morati u pola tri ujutro da se hebem sa linkovima...Nadam se da neće FACE TV ,jedino njega nemam....Možda (vjerovatno) nisam u toku,evo šaltam teletext..i ne mogu ništa naći vezano za prenos..
I mn to opako zanimaaqarius je napisao/la:E sada raja zna li iko ko će prenositi te pripremne utakmice,ustvari hoće li biti ikakvog prenosa ili ću morati u pola tri ujutro da se hebem sa linkovima...Nadam se da neće FACE TV ,jedino njega nemam....Možda (vjerovatno) nisam u toku,evo šaltam teletext..i ne mogu ništa naći vezano za prenos..
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
BHT1 ce prenositi utakmice !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mora nas više krenut' u tom terminu da ga yebeš 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- sigurnoable
- Kontakt:
Oprostite, ovaj post je van teme ali ako nije problem da mi neko kaze je li moguce gledati Moja TV van BiH u susjednim drzavama ako imas pass i korisnicko ime posto necu tu biti za Svjetsko prvenstvo?

Ja mislim da moraš biti na Mojoj TVsigurnoable je napisao/la:Oprostite, ovaj post je van teme ali ako nije problem da mi neko kaze je li moguce gledati Moja TV van BiH u susjednim drzavama ako imas pass i korisnicko ime posto necu tu biti za Svjetsko prvenstvo?![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo su vrlo vazne utakmice koje cak mogu odrediti i nas put u Brazilu.U seriji smo losih igara i rezultata i dobri rezultati iz ovih utakmica su nam prijeko potrebni da vratimo debelo poljuljano samopouzdanje.
Nadam se da su i u reprezentaciji svjesni toga i da ce za promjenu ozbiljno pristupiti i ozbiljno igrati ove utakmice.
Da sam ja selektor rekao bih im ko ne misli ozbiljno igrati ove utakmice neka kaze i neka ostane na klupi.
Dva poraza bi nam do kraja skrsila samopouzdanje i bili bi vrlo daleko od prolaska u drugi krug.
Ozbiljnost na najvisi nivo.
Nadam se da su i u reprezentaciji svjesni toga i da ce za promjenu ozbiljno pristupiti i ozbiljno igrati ove utakmice.
Da sam ja selektor rekao bih im ko ne misli ozbiljno igrati ove utakmice neka kaze i neka ostane na klupi.
Dva poraza bi nam do kraja skrsila samopouzdanje i bili bi vrlo daleko od prolaska u drugi krug.
Ozbiljnost na najvisi nivo.
Fakat mi nismo dali gola 7 mjeseci i ako ne daj bože izgubimo ova prijateljske i ona prvu protiv Argenitne to je 5 poraza za redom to nije normalno.Valjda ćemo natrpat ovaj Mexico
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dali smo mladoj 5 komadaBesic je napisao/la:Fakat mi nismo dali gola 7 mjeseci i ako ne daj bože izgubimo ova prijateljske i ona prvu protiv Argenitne to je 5 poraza za redom to nije normalno.Valjda ćemo natrpat ovaj Mexico
I nema potrebe za beskonacan broj izmjena kao do sada po principu,bitno je da svi igraju.Nema se sta Avdija,Tino,Sunjic,Hadzic i bratija provjeravati us vakoj utakmici.
Max 3-4 izmjene i to onih ozbiljnih igraca koje imamo na klupi.Pripremiti utakmicu tako da se kaze da je rezultat izuzetno vazan a ne kao do sada da rezultat nije vazan,zato smo i gubili prije nego i sto pocne utakmica.
Moze i probavanje nekih varijanti ali sa malim brojem izmjena i samo sa igracima na koje se najozbiljnije racuna,uz obavezno vodjenje racuna da nam trebaju dobri rezultati vise od svega,vise i od probavanja u ovom trenutku.
Max 3-4 izmjene i to onih ozbiljnih igraca koje imamo na klupi.Pripremiti utakmicu tako da se kaze da je rezultat izuzetno vazan a ne kao do sada da rezultat nije vazan,zato smo i gubili prije nego i sto pocne utakmica.
Moze i probavanje nekih varijanti ali sa malim brojem izmjena i samo sa igracima na koje se najozbiljnije racuna,uz obavezno vodjenje racuna da nam trebaju dobri rezultati vise od svega,vise i od probavanja u ovom trenutku.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pripremne utakmice naše reprezentacije za Svjetsko prvenstvo protiv Obale Slonovače i Meksika gledaćemo na FACE TV ekskluzivno saznaje Reprezentacija-ba portal od organizatora utakmice.
Zmajevi će 31. maja, u noći sa petka na subotu o 02,30 sati u američkom St. Louisu odmjeriti snage sa Obalom Slonovače, nakon čega slijedi utakmica protiv Meksika koja se igra 4. juna u noći sa utorka na srijedu u 03,30 sati u Chicagu.
Organizatori najavljuju kako će utakmice prenošene na FACE TV biti humanitarnog karaktera za žrtve poplava u BiH, kao i da će biti realizirane u standardima na koje nas je navikla FACE TV, među kojima je i HD format slike.
Zmajevi će 31. maja, u noći sa petka na subotu o 02,30 sati u američkom St. Louisu odmjeriti snage sa Obalom Slonovače, nakon čega slijedi utakmica protiv Meksika koja se igra 4. juna u noći sa utorka na srijedu u 03,30 sati u Chicagu.
Organizatori najavljuju kako će utakmice prenošene na FACE TV biti humanitarnog karaktera za žrtve poplava u BiH, kao i da će biti realizirane u standardima na koje nas je navikla FACE TV, među kojima je i HD format slike.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Face ce pripremne prenositi danas rekli,a BHT1 samo iz Brazila kvalifikacioneElegant je napisao/la:BHT1 ce prenositi utakmice !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kad je BHT zadnji put prenosio prijateljsku utakmicu, ne računajući ovo protiv U21?
Hayley <3
Mislim da je to bilo zadnji put protiv Meksika u USA?badblueboylivno je napisao/la:Kad je BHT zadnji put prenosio prijateljsku utakmicu, ne računajući ovo protiv U21?
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.