Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Petkovic je potpisao cetverogodisnji ugovor sa Svicarskom, i poslije SP preuzima umjesto Hitzfelda.
Samo strucnjak dolazi u obzi u slucaju da nas Pape napusti nakon SP-a, a sve zavisi i od uspjeha na istom. Mogu ce je da i ne prođemo grupe uz neke prihvatiljive poraze (1:0, 2:0, 2:1), da ne bude neki bas debakl da nas napune.
Za ocekivati je poraz od Argentine, samo da nas ne razbiju zesce, uglavnom vidjet cemo, sam prolaz grupa je za nas ogroman uspjeh ako Bog da.
Za ocekivati je poraz od Argentine, samo da nas ne razbiju zesce, uglavnom vidjet cemo, sam prolaz grupa je za nas ogroman uspjeh ako Bog da.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I ti se predstavljas navijacem reprezentacije,uspjeh ti je ako nas ne napune?Ma bravo,podsjecas me na selektora.Elegant je napisao/la:Samo strucnjak dolazi u obzi u slucaju da nas Pape napusti nakon SP-a, a sve zavisi i od uspjeha na istom. Mogu ce je da i ne prođemo grupe uz neke prihvatiljive poraze (1:0, 2:0, 2:1), da ne bude neki bas debakl da nas napune.
Vaha vjerovatno konta da je prerano za BiH, valja jos koji milion cvaknut.
Barba, ne znam...Mozda je Bajevic najbolji,poznaje situaciju iznutra, a takticki i u svakom drugom smislu, je svakako Mourinho za sadasnjeg sel.
Barba, ne znam...Mozda je Bajevic najbolji,poznaje situaciju iznutra, a takticki i u svakom drugom smislu, je svakako Mourinho za sadasnjeg sel.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cini mi se da je prije nekima i nudjeno da vode repku...svi pobjegli
Poslije Susica vjerovatno Baka dolazi nazad

Poslije Susica vjerovatno Baka dolazi nazad

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Sbbkbb znaci, pusti da vidimo. Pape i Ćiro su imali podršku do prvih svojih gluposti.Virtu4l je napisao/la:Nama ne treba niko. Svaki koji dođe provešće se kao Ćiro i Pape. Uspjeh ili neuspjeh nemaju veze sa tim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jagodic je isto dobar,nepotkupljiv i ima autoritet a i selektiranje igraca mu je pefektno kao i odabir prvih 11.
Da mogu glasati 1.000.000,00 puta glasao bi za opciju br. 7 !
Ko god došao nayebo je jer vama niko ne ugodi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Jadan Barbarez sta ga ceka a legenda!adisice je napisao/la:Ko god došao nayebo je jer vama niko ne ugodi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kad ga vrhunski poznavatelji fudbala(forumaši) napadnuElegant je napisao/la:Jadan Barbarez sta ga ceka a legenda!adisice je napisao/la:Ko god došao nayebo je jer vama niko ne ugodi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Kada bi bili jedina repka na kugli zemaljskoj koja ima 10 vrhunskih, svjetski priznatih stručnjaka u ulozi selektora, opet bi rafalno pucale kritike po njima. To je tako i tako će uvijek biti....adisice je napisao/la:Kad ga vrhunski poznavatelji fudbala(forumaši) napadnuElegant je napisao/la:Jadan Barbarez sta ga ceka a legenda!adisice je napisao/la:Ko god došao nayebo je jer vama niko ne ugodi
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Magath 

Bez Bernda Stangea cemo proci kao Bjelorusija.On i niko drugi,jer bi pristajao kruticarima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp Ja mislim da je on rješenje 

Pored Bernda i ti mozes biti pomocnik.Ja bih te odmah otjerao muhanat k'o i Vaha i eto belaja.Moras zayebavat one na birou.Trinity74 je napisao/la:@harishp Ja mislim da je on rješenje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Kodro i Bolic. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.