Oni su pokusali da zajebu fifu,a njih niko nije nikad zajebo tako da ...kennyM je napisao/la:Sramotna odluka UEFE. Igrač je imao crveni od prošle sezone i kaznu od tri utakmice, nije igrao tri utakmice i nastupio u četrvtoj samo tri minute. Problem je što ga Legia nije registrirala za drugo prekolo. I da napomenem da se Celticu drugi put izlazi ovako u susret jer su izbačeni bili od Siona pa se UEFA opet umješala. Kasnije je Sion spor dobio na sudu a LP nije vidio. Zgadi mi UEFA inače simpatičan klub
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Kakav pljesak?nedim93 je napisao/la:Celtic se vraća u LP, legia izbačena
Legia ih ubila u 3 utakmice i sad ih zbog tog igraca izbace. Tako su Debrecenu prije par sezona dali novcanu kaznu samo, a Legiu izbace. G.ovna iz Uefe ne mogu smislit njihove navijace.
Celtic odvratan klub koji se svaki bozji put provuce nekako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Problem je što ga nisu registrirali za drugo pretkolo jer nije imao pravo nastupa, već su ga tek registrirali u trećem pretkolu jer su mislili da će ga moć imati za uzvratni meč, a suspenzija mu nije tekla za utakmice drugog pretkola jer nije bio tada registriran. Odluka je smiješna jer su Debrecen za isti slučaj kaznili novčano, a kao što smo naviknuli kod UEFE pravila nisu ista za svenedim93 je napisao/la:nije registrovan bio valjda neki igrač.Otelo je napisao/la:A zasto je Legia izbacana ?
audere est facere!
Joe!
Joe!
UEFA je izbacila poljsku Legiju iz plej-ofa za Ligu šampiona, zato što je u revanš meču trećeg kola kvalifikacija protiv Seltika nastupio suspendovani igrač Bartoš Berezinski. Legija je u dvomeču sa Seltikom bila je bolja ukupnim rezultatom 6:1 (4:1, 2:0), ali će zbog administrativne greške Škoti dalje.
Naime, Berezinski je dobio crveni karton u poslednjem meču Legije prošle sezone protiv Apoela iz Limasola i suspendovan je na tri utakmice. On je propustio mečeve protiv Sent Patrika u prethodnoj rundi i prvi duel sa Seltikom, da bi odigrao poslednjih nekoliko minjuta revanša u Glazgovu.
Međutim, UEFA je utvrdila da Berezinski uopšte nije bio registrovan za prethodnu rundu, tako da nije mogao da izdrži kaznu i eliminisala Legiju.
Tako je glupost nekoga u administraciji zaustavila tim koji je dva puta očitao fudbalske lekciju Seltiku, a klubu upropastila šansu da eventualnim plasmanom u LŠ zaradi oko 10 miliona evra.
Legija je potvrdila da je kažnjena i najavila da će uputiti žalbu evropskoj kući fudbala. Ipak, izgleda da očekivanja od žalbe nisu velika.
"Ništa od Lige šampiona za nas ove godine. Ja sam kriv", rekao je predsednik Legije, Boguslav Lesonodorski.
Naime, Berezinski je dobio crveni karton u poslednjem meču Legije prošle sezone protiv Apoela iz Limasola i suspendovan je na tri utakmice. On je propustio mečeve protiv Sent Patrika u prethodnoj rundi i prvi duel sa Seltikom, da bi odigrao poslednjih nekoliko minjuta revanša u Glazgovu.
Međutim, UEFA je utvrdila da Berezinski uopšte nije bio registrovan za prethodnu rundu, tako da nije mogao da izdrži kaznu i eliminisala Legiju.
Tako je glupost nekoga u administraciji zaustavila tim koji je dva puta očitao fudbalske lekciju Seltiku, a klubu upropastila šansu da eventualnim plasmanom u LŠ zaradi oko 10 miliona evra.
Legija je potvrdila da je kažnjena i najavila da će uputiti žalbu evropskoj kući fudbala. Ipak, izgleda da očekivanja od žalbe nisu velika.
"Ništa od Lige šampiona za nas ove godine. Ja sam kriv", rekao je predsednik Legije, Boguslav Lesonodorski.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Evo Slovenaca u LP 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A odakle je Maribor? e sportsportBez predstavnika sa prostora bivše Jugoslavije

Opet celtic u LP 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Arsenal dobro prosao
Napoli bas nema srece

Napoli bas nema srece

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
MARIBOR-CELTIC
SALZBURG-MALMO
AALBORG-APOEL
STEAUA BUCAREST-LUDOGORETS
SLOVAN BRATISLAVA-BATE BORISOV
BESIKTAS-ARSENAL
STANDARD LIEGI-ZENIT
COPENHAGEN-BAYER LEVERKUSEN
LILLE-PORTO
ATHLETIC BILBAO-NAPOLI
SALZBURG-MALMO
AALBORG-APOEL
STEAUA BUCAREST-LUDOGORETS
BESIKTAS-ARSENAL
STANDARD LIEGI-ZENIT
COPENHAGEN-BAYER LEVERKUSEN
LILLE-PORTO
ATHLETIC BILBAO-NAPOLI
Au Napoli Athletic, Talijani s dva ili Španci s tri predstavnika u grupnoj fazi, sigurno da nisu zadovoljni
MARIBOR-CELTIC - gazi bagru
SALZBURG-MALMO - bez po' muke
AALBORG-APOEL - Ciprani ce pokazat GNK-u kako se to radi.
STEAUA BUCAREST-LUDOGORETS - Steaua je organiziranija momcad, a i bolje.
BESIKTAS-ARSENAL - sorry Slavene, ali Arsenal je nazalost prevelika prepreka.
STANDARD LIEGI-ZENIT - skrumpat ce se nekako.
COPENHAGEN-BAYER LEVERKUSEN - ovo mi je zelja, nadam se da ce se ostvarit.
LILLE-PORTO - bit ce gusto, ali Porto slaze odlicnu ekipu.
ATHLETIC BILBAO-NAPOLI - Primera ce jos jednom pokazat da je glavna
SALZBURG-MALMO - bez po' muke
AALBORG-APOEL - Ciprani ce pokazat GNK-u kako se to radi.
STEAUA BUCAREST-LUDOGORETS - Steaua je organiziranija momcad, a i bolje.
BESIKTAS-ARSENAL - sorry Slavene, ali Arsenal je nazalost prevelika prepreka.
STANDARD LIEGI-ZENIT - skrumpat ce se nekako.
COPENHAGEN-BAYER LEVERKUSEN - ovo mi je zelja, nadam se da ce se ostvarit.
LILLE-PORTO - bit ce gusto, ali Porto slaze odlicnu ekipu.
ATHLETIC BILBAO-NAPOLI - Primera ce jos jednom pokazat da je glavna

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
Celtic mi je uvijek bio simpatican, ali navija se za Maribor apsolutno.... Nema smisla da nakon onakvog samaranja igraju LP.
Bilbao- Napoli derbi, a ima jos dobrih utakmica
Mislim da cemo napokon i Salzburg gledati u LP.
Bilbao- Napoli derbi, a ima jos dobrih utakmica

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
MARIBOR-CELTIC-Maribor sa pola snage
SALZBURG-MALMO-Volio bih da Malme prodje ali Salzburg 3x jaci
AALBORG-APOEL-Ciprani ce da razbiju Dance
STEAUA BUCAREST-LUDOGORETS-Ovaj Ludogorets je prije par sezona izgubio od Dinama
SLOVAN BRATISLAVA-BATE BORISOV-Bate se raspada, Slovan zmireci
BESIKTAS-ARSENAL-Wenger ce to lagano 2/2 i 1/1
STANDARD LIEGI-ZENIT-HULK
COPENHAGEN-BAYER LEVERKUSEN-Spaha
LILLE-PORTO-Bit ce gusto, bit ce Origi
ATHLETIC BILBAO-NAPOLI-Rafa Benitez, kralj kupova

SALZBURG-MALMO-Volio bih da Malme prodje ali Salzburg 3x jaci
AALBORG-APOEL-Ciprani ce da razbiju Dance

STEAUA BUCAREST-LUDOGORETS-Ovaj Ludogorets je prije par sezona izgubio od Dinama

SLOVAN BRATISLAVA-BATE BORISOV-Bate se raspada, Slovan zmireci
BESIKTAS-ARSENAL-Wenger ce to lagano 2/2 i 1/1
STANDARD LIEGI-ZENIT-HULK
COPENHAGEN-BAYER LEVERKUSEN-Spaha

LILLE-PORTO-Bit ce gusto, bit ce Origi

ATHLETIC BILBAO-NAPOLI-Rafa Benitez, kralj kupova

Zao mi je sto ce Bilbao ispasti (iako je i to jaka ekipa) cisto jer se protive danasnjem vaktu preplacivanja igraca, i susta su suprotnost danasnjeg placenizma, jednostavno za njih igraci, prije svega igraju iz ljubavi, pa tek onda za novce.... Jbg Napoli je tal. ekipa i za njih navijam (a imaju i bolje igrace), al jarko sam zelio da i Bilbao udje u LP.... Kultna ekipa....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Bilbao baš nema srece
od toliko mogucih slabijih protivnika protiv kojih bi bili favoriti - oni izvuku najjaceg moguceg Napoli
mogla bi Španija nakon dugo vremena biti sa samo tri predstavnika u LP.

Ako je to sa Debrecenom istina, onda ovaj Celtic ima podršku UEFA i Mariboru če biti stvarno teško....Lillard je napisao/la:Tako su Debrecenu prije par sezona dali novcanu kaznu samo, a Legiu izbace. G.ovna iz Uefe ne mogu smislit njihove navijace.nedim93 je napisao/la:Celtic se vraća u LP, legia izbačena
Celtic odvratan klub koji se svaki bozji put provuce nekako.

Celticu je bolje da ne udje u grupnu fazu, samo ce se osramotiti.
Arsenal Football Club
uefa mafia 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
najjači mogući je Arsenal, tu tek ne bi imali promil šansilet3 je napisao/la:Bilbao baš nema sreceod toliko mogucih slabijih protivnika protiv kojih bi bili favoriti - oni izvuku najjaceg moguceg Napoli
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.