16.06. Nigerija - Iran
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 16.06. Nigerija - Iran
Kakvu priliku imamo za prloz 

Slazem se u potpunosti , samo sa onakvom voljom i naravno strpljenjem nama tesko padne ako brzo ili iz prvih prilika ne realizujemo nesto , unervozimo se sto je normalno ali eto mogli bi platit danak zbog toga jer nemamo iskustva na velikim takimicenjima pritisak ce biti jos veci iako sumnjam da moze biti veci od onog u kaunasu...Unofficialpage je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema obe ekipe ali realno nemaju šta tražit protiv, ukoliko odigramo kao jučer i kao one dvije prijateljske, mislim da pobjede protiv obe ekipe ne bi trebala doći u pitanje.
Iran katastrofa. Samo ispucavanja i to je to. Nigerija ima samo trku, moglo bi se reći da su bolja ekipa ali i oni su vrlo slabi.
Ovo moramo dobit.
- Nerminovic
- Kontakt:
idem spavat, pa nebi ovo pratio da me neko platio
jedan i drugi katastrofa, losa tekma

jedan i drugi katastrofa, losa tekma

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Iran je baš kar.ina od ekipe, dno dna.....bilo bi odlicno za nas - ako bi odigrali nerijeđeno ili koji cudom pobjedili 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 jun 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dajte link za neki nigerijski ili iranski forum da vidim jesu promjenili misljenje o nama nakon sinoć...
-
- Kontakt:
Ako ove rezervne gume u subotu ne dobijemo, onda ne znam. Hladno s dva razlike! 

- Nerminovic
- Kontakt:
http://forums.bigsoccer.com/threads/mat ... f.2002516/" onclick="window.open(this.href);return false;bazeni je napisao/la:Dajte link za neki nigerijski ili iranski forum da vidim jesu promjenili misljenje o nama nakon sinoć...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
Ako neka tekma mora da završi bRez golova nek' to bude ova. Naš vezni red je itekako spreman da ovaj nigerijski apsorbuje da se pogube k'o abdest. Protiv Islamske republike poravnat' neke stare račune.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Goalgetter
- Kontakt:
Kaze Njemacki komentator da nasa ofanziva garant nece ovako slabasno krenuti na Iransku odbranu kao Nigerijanci, tj. jasno i on vidi da ovdje mi moramo da prodjemo.
- kenanbrajic
- Kontakt:
+1Unofficialpage je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema obe ekipe ali realno nemaju šta tražit protiv, ukoliko odigramo kao jučer i kao one dvije prijateljske, mislim da pobjede protiv obe ekipe ne bi trebala doći u pitanje.
Iran katastrofa. Samo ispucavanja i to je to. Nigerija ima samo trku, moglo bi se reći da su bolja ekipa ali i oni su vrlo slabi.
Ovo moramo dobit.
Mi ako ne dobijemo obe ekipe...zaista nemamo šta tražit poslije grupne faze...

Najgluplja utakmica dosad odigrana na ovom svjetskom.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Odlican rezultat zasad

Bravo, neka odigraju ovako i drugo poluvrijeme, bez golova i ja prezadovoljan.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Anti-propaganda nogometa. Ali za nas vrlo dobro.
Iako ce Nigeriji vise odgovarat igrat protiv nas. Nemaju oni igraca da otvori ovakav bunker, ali imaju za kontre. Moramo se pazit. Iran cemo razmontirat kao Latviju i njima slicne.
Iako ce Nigeriji vise odgovarat igrat protiv nas. Nemaju oni igraca da otvori ovakav bunker, ali imaju za kontre. Moramo se pazit. Iran cemo razmontirat kao Latviju i njima slicne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Daj stream da cujem svabu xdGoalgetter je napisao/la:Kaze Njemacki komentator da nasa ofanziva garant nece ovako slabasno krenuti na Iransku odbranu kao Nigerijanci, tj. jasno i on vidi da ovdje mi moramo da prodjemo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Oba losa, najkrace.
Iran ocekivano a Nigerija iznenadjujuce, fkt su odigrali gadnu utakmicu, najgoru na SP do sada, nadajmo se kako ce ovakvih duela biti sto manje na prvenstvu. Ako Nigerija ponovi ovo veceras protiv nas onda nemaju sta traziti. Moguce je da su nisu bas najozbiljnije shvatili ovu utakmicu pa im se to sada vraca ali ovo prvo poluvrijeme, iz njihovog ugla, je dramaticno lose.
Iran ocekivano a Nigerija iznenadjujuce, fkt su odigrali gadnu utakmicu, najgoru na SP do sada, nadajmo se kako ce ovakvih duela biti sto manje na prvenstvu. Ako Nigerija ponovi ovo veceras protiv nas onda nemaju sta traziti. Moguce je da su nisu bas najozbiljnije shvatili ovu utakmicu pa im se to sada vraca ali ovo prvo poluvrijeme, iz njihovog ugla, je dramaticno lose.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Narod na stadionu zvizdi na pol.kako i nebi kad su prisustvovali najjgoroj utakmici od kako se krpenjaca pocela kotrljati travom, stbarno fuj uzas zivi.Iran amaterska ekipa u odnosu na ono sta smo do sad gledala na SP, s druge strane Nigerija takticki 0, nista.Stvarno ih nisam imao prilike gledati ali sad znam o cemu su ljudi pricali kad kazu da jedino sta imaju je trka, ali u nista u prazno.Nakon 1 pol. nista-nista doslovno. 
p.s.Samo da mi je znati na osnovu cega perzijanci temelje te silne nade i prijetnje kako ce sve razbucati

p.s.Samo da mi je znati na osnovu cega perzijanci temelje te silne nade i prijetnje kako ce sve razbucati

Zadnja izmjena: unavita, dana/u 16 jun 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nigerijanci=brzi i jaki ali bez mozga kao sto smo svi rekli prije 6 mjeseci
Iranci=moraju biti vise nego zadovoljni sto su uopste u Brazilu
Iranci=moraju biti vise nego zadovoljni sto su uopste u Brazilu
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.