I ne znam cemu ovo glumljenje postenja od strane Leotara, kako su ukrali u Teslicu pobjedu ja se od sramote ne bi pojavio na tv-u.
+ GOŠK, liga 16. Svi sretni i zadovoljniSarcofagoVenom je napisao/la:Krupa prvak,fuzija sa Borcem,premijer liga sa 15 klubova![]()
Rudar i Leo u drugu ligu RS,Teslić i Janja u Opštinsku ligu
GOŠK fuzija sa NK Neum,Neum u Prvu FederalnuSGD53 je napisao/la:+ GOŠK, liga 16. Svi sretni i zadovoljniSarcofagoVenom je napisao/la:Krupa prvak,fuzija sa Borcem,premijer liga sa 15 klubova![]()
Rudar i Leo u drugu ligu RS,Teslić i Janja u Opštinsku ligu
Kakvih pola klubova? UEFA nije poslala nikakav dopis savezuskelar je napisao/la:Ovo se sad širi na cijelu BiH za namjestenje utakmica .Pola klubova iz PL i ovi naši i iz Federacije . Uefa pritiska došlo nešto zajebano na adresu Fudbalskog Saveza . Dosta trenera navodno oko 15 umijesano i preko 60 igraca . Sad će se vidjeti koliko u svemu tome će se istjerati u javnost .
Jesi ti možda bio tamoMortemHz je napisao/la:Kakvih pola klubova? UEFA nije poslala nikakav dopis savezuskelar je napisao/la:Ovo se sad širi na cijelu BiH za namjestenje utakmica .Pola klubova iz PL i ovi naši i iz Federacije . Uefa pritiska došlo nešto zajebano na adresu Fudbalskog Saveza . Dosta trenera navodno oko 15 umijesano i preko 60 igraca . Sad će se vidjeti koliko u svemu tome će se istjerati u javnost .
Koliko ja znam dopis je došao u Savez. Ne u onolikom obimu koliko se pisalo po portalima, ali je došao sa sumnjama UEFA u namještanje. Naravno, naši sjajni mediji i još sjajniji novinari su potrčali da naprave mega priču o tome, stavljajući u jedan tekst sve klubove koji su se spomenuli u zadnjih 15 godina.MortemHz je napisao/la:Ne znam kakve to veze ima sa zivotom ali ne,nisam.Savez je napisao da nije dolazio nikakav dopis od UEFE i to je jedino relevantno a ne neki portal koji izmislja stvari radi klikova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.