Potrošen je Višća, ja bi Tataru dao traku

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Potrošen je Višća, ja bi Tataru dao traku
Potrosen je od prvog dana u reprezentaciji.
Poslije Spahića je trebao Begović, a ne Džeko. Treba neko ko se zna izgalamiti na igrače. Veliki (najbolji) igrač, ne znači i da je kalibar za kapitena.
Dok je Oliver Kahn hvatao za gušu suigrace Bajern je bio druga planeta za sve ostale klubove u svijetu!JavierBosnia je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:31S obzirom da ovdje mnogi kapitena zamisljaju kako se dere na saigrače, psuje, udara vaspitne onda nema svrhe raspravljati plaho o tome.
Edin kao kapiten Rome i reprezentacije, sigurno nije bezveze i tek tako neko to odredio. Najbolji, najveci, najjaci svih vremena, izaziva veliko postovanje samom pojavom, svojim iskustvom i utjecajem, da ne kazem autoritetom.
Mnogi to ovdje ne znaju jer su samoprozvani forumski i internet strucnjaci koji fudbal prate pocetkom ere Ronalda i Mesija i idoli su im Neymar, Mbape ili neko slican njima
Postujem. Titan je bio i ostao jedan od mojih najdrazih igrača, mozda upravo i zbog toga. Ali su to i druga vremena, ali i jedan je Oli da se ne lazemoHusika je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:37Dok je Oliver Kahn hvatao za gušu suigrace Bajern je bio druga planeta za sve ostale klubove u svijetu!JavierBosnia je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:31S obzirom da ovdje mnogi kapitena zamisljaju kako se dere na saigrače, psuje, udara vaspitne onda nema svrhe raspravljati plaho o tome.
Edin kao kapiten Rome i reprezentacije, sigurno nije bezveze i tek tako neko to odredio. Najbolji, najveci, najjaci svih vremena, izaziva veliko postovanje samom pojavom, svojim iskustvom i utjecajem, da ne kazem autoritetom.
Mnogi to ovdje ne znaju jer su samoprozvani forumski i internet strucnjaci koji fudbal prate pocetkom ere Ronalda i Mesija i idoli su im Neymar, Mbape ili neko slican njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.