Premijer liga 2014/15
Re: Premijer liga 2014/15
Ljepota,najmladi a najljepse igraju,najmladi a prvi na tabeli,a sve domaca djeca :-*
Ereš , Jarak , Pavlak , Hrstić svi naši mladi Reprezentativci , šteta samo što nam malog Mandića komšije maznuše , mali je predobar , a igra lijevo krilo ...terra je napisao/la:Ljepota,najmladi a najljepse igraju,najmladi a prvi na tabeli,a sve domaca djeca :-*
Nema sta, svaka cast Izvidjacu, nije to mala stvar, bez obzira na sve okolnosti,kvalitet lige i ostalo... Kapa do poda
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Rad i samo rad.
Jos jednom bravo Izvidjac!!!
Jos jednom bravo Izvidjac!!!

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Derventa će završiti prva i onda će u Finalu fasovat od Borca.

Jel prvoplasirani igra sa Borcem na tri pobjede?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Grqdacac zrinjski 25:24
Zrinjski nezasluzeno izgubio .
Zrinjski nezasluzeno izgubio .
@Brezovac,kao prvo u izvjestaju pise da je rezultat 24:23 ?
A kao drugo,ne kontam "nezasluzeno" ,kad u izvjestaju pise da je Gradacac u 15 minuti vodio 8:4,da je poluvrijeme zavrseno 14:11 za Gradacac. Da je u 45 minuti Gradacac vodio 18:14,pa jos pise da je u 59 minuti Gradacac vodio 24:22,pa onda 24:23 i da je zadnji napad imao Gradacac...ili ovaj u izvjestaju laze,ili si ti jarane profulao utakmicu,Pa mozda gledao Vogosca Prijedor ...
A kao drugo,ne kontam "nezasluzeno" ,kad u izvjestaju pise da je Gradacac u 15 minuti vodio 8:4,da je poluvrijeme zavrseno 14:11 za Gradacac. Da je u 45 minuti Gradacac vodio 18:14,pa jos pise da je u 59 minuti Gradacac vodio 24:22,pa onda 24:23 i da je zadnji napad imao Gradacac...ili ovaj u izvjestaju laze,ili si ti jarane profulao utakmicu,Pa mozda gledao Vogosca Prijedor ...

Gledao sam druze utakmicu i ako navijam za Gradacac moram reci da su nas sudije dobro pogurale, ne pise u jzvjestaju da smo pola minute do kraja izgubili loptu i dali im sansu da izjednace al sudija nam vraca loptu jer je navodno prije trazen time out i puno tih gresaka na stetu gostiju isklkucenja i slicno.jesmo mi vodili 18:14 pa zrinjski dodje na 18:19..al malo njihove greake i malo sudije za tu pobjedu zlata vrijednu zato i kazem da je ne zasluzeno.pozzradeon je napisao/la:@Brezovac,kao prvo u izvjestaju pise da je rezultat 24:23 ?
- gradacac10
- Kontakt:
Cuj sudije nas pogurale?! A Halilkovic 15 minuta do kraja crveni dobio nakon 3.iskljucenja od kojih nijedno nije bilo korektno! Jesmo mi malo losije igrali, ali Zrinjski je stvarno los i ne znam kako su ikoga uspjeli pobijediti, al mi smo bolji od njih i sudije su nas samo mogle ukopat, sve u svemu dobro je ispalo.
-
- Kontakt:
@brezovac...
E vala si ti neki opasan bolesnik...
Samo ti migu reci da ti i prilici ovaj nick BREZOVAC !!!
NIJE BOLEST SVE STO BOLI !!!
I posjeti ba malo psihijatra. Nece ti skoditi ,vjeruj mi
E vala si ti neki opasan bolesnik...
Samo ti migu reci da ti i prilici ovaj nick BREZOVAC !!!
NIJE BOLEST SVE STO BOLI !!!
I posjeti ba malo psihijatra. Nece ti skoditi ,vjeruj mi

Hah dobro ajd onda se ja ne razumijem u taj sport. Svi su vidjeli sta se na kraju desilo nemojte ba dzaba pricat..treba bit realan i objektivan.pozz
Kraj u Derventi: Derventa-Izviđač 24:24.
Veceras sam pukom slucajnosti(poslovne obaveze) gledao utakmicu Zrinjskog i Gracanice...i mogu samo jedno reci,ono je bila klasicna kradja,nevjerovatne na koje nacine Zrinjski zeli ostati u premijer ligi. Ja sam bio zgrozen,i cestitam ekipi Gracanice na strpljenju da ne prebiju ona dva idota,mislim da se jedan preziva Krizenec...stvarno im nije im mjesto u rukometu!!! Jos nose EHF znak...katastrofa!!!
-
- Kontakt:
druze kada si vec kod sudija to su najveci kriminalci i sup...e koje postoje na svijetu. Veceras su zenama na Jlidzi sudili zeljko i salkanovic i cijela dvorana je ostala u cudu kada je ovaj vrsni prosvjetni radnik salkanovic rekao jednom uglednom gospodinu da mu popusi k...c a i onaj drugi nije nista bolji a na povike sa tribina na delegata da to uredno prijavi savezu rekao da ne mora on sve cuti . da je savez ista bolji sad bi slijedila kazna i gospodi sucima i ovom grobaru delegatu koji uredno daje sudijama 79 ili ne znam vise ni ja sta... bogradeon je napisao/la:Veceras sam pukom slucajnosti(poslovne obaveze) gledao utakmicu Zrinjskog i Gracanice...i mogu samo jedno reci,ono je bila klasicna kradja,nevjerovatne na koje nacine Zrinjski zeli ostati u premijer ligi. Ja sam bio zgrozen,i cestitam ekipi Gracanice na strpljenju da ne prebiju ona dva idota,mislim da se jedan preziva Krizenec...stvarno im nije im mjesto u rukometu!!! Jos nose EHF znak...katastrofa!!!
-
Vogošća poput Bosne S. nekad gazi sve redom,svaka čast
...A ovi "lopovi i mešetari"iz Brčkog i ne zaslužuju ništa bolje!!!

Vogosca ima za ovu ligu poslije Borca vjerovatno i najbolje igrace... klasne igrace poput Medjica, Divkovica ili golmana Tatara (i Vrazalic je bio prvu polusezonu) i jos par odlicnih igraca... Samo je meni fascinantno kako oni imaju para, od cega se finansiraju jer budzet opstine sigurno nije dovoljan s obzirom da vecina novca vjerovatno ide na kosarku, a tu su i odbojkasice koje igraju u PLBiH... a opcina sama po sebi nije velika... dakle vjerovatno neki privatni finansijer stoji iza njih...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Nema u Vogošći para kao što se misli, ali zato su ljudi u upravi koji se bore za klub i ono sto obecaju to i ispune, a ne kao u nekim klubovima sto obecavaju kule i vile a na kraju jedva daju 40% od dogovorenog. Sve je transparentno i posteno od najveceg do najmanjeg igrača. Sve dok je tako klub ce i funcionisati, ne samo Vogošća već svi.MrMuscle je napisao/la:Vogosca ima za ovu ligu poslije Borca vjerovatno i najbolje igrace... klasne igrace poput Medjica, Divkovica ili golmana Tatara (i Vrazalic je bio prvu polusezonu) i jos par odlicnih igraca... Samo je meni fascinantno kako oni imaju para, od cega se finansiraju jer budzet opstine sigurno nije dovoljan s obzirom da vecina novca vjerovatno ide na kosarku, a tu su i odbojkasice koje igraju u PLBiH... a opcina sama po sebi nije velika... dakle vjerovatno neki privatni finansijer stoji iza njih...
IMA LI NEGDJE NA NETU UTAKMICA LOKOMOTIVA-VOGOŠĆA da se pogleda...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pobjeda Visočke Bosne protiv Dervente 4 razlike. Po meni Sirćo golman igrač utakmice. Derventa totalno lose odigrala utakmicu ili je nesto dr u pitanju. Sudjenje hmmm....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
RK Čelik 32 - 21 RK Gradačac
Poluvrijeme: 12 - 9
Poluvrijeme: 12 - 9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.