Da li Susic treba da ide?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Da li Susic treba da ide?
Vidim 28 genijalaca na forumu imamo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako hladno opada procenat za ostanak Safeta, do prije 5 dana bilo je oko 20% 

- Goalgetter
- Kontakt:
Nece jos. Nije dovrsio misiju.harishp je napisao/la:I ,jel otisao?

Odlazi
Zadnja izmjena: Burundi, dana/u 31 okt 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
DD
U normalnom svijetu primitivci se ne pitaju i tu si u potpunosti u pravu i zato se taj svijet i ne raspada. BIH kakvu poznamo iz naseg djetinjstva dok je jos bila normalna drzava nije imala primitivce na sliku i priliku tvoga idola na mjestima gdje se pita. Ako si prespavao zadnjih 20 godina da te podsjetim da nam je drzava u poodmakloj fazi raspadanja i to na svim poljima. Naravno da se to odnosi i na sport. I da, primitivci se u Bosni itekako pitaju i ovaj kretino na celu nogometne repke je pravi primjer za to. Ne znam sto jos treba uciniti da bi dobio otkaz. Mozda bi trebalo da mu sud dokaze kriminal inace nema otkaza. Tko ne vjeruje neka mu pogleda sefa, ugladjenog gospodina Begica.U nas se otkaz dobije samo ako doticne osobe zavrse u Zenici. U onoj staroj poznatoj instituciji naravno.Amarkony je napisao/la:Kada bi primitivci, koji u zivotu znaju samo vrijedjanjem se izrazavat, odlucivali o bitnim stvarima ovaj svijet bi se davno raspao.Ova anketa ne da nije legitimna i vjerodostojna nego je i u najmanju ruku ocajan i smijesan potez.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:

Ovdje bi se strucnjak najbolje snasao, pa neka reda ovce po kojoj god formaciji mu odgovara, slobodno 4-5 centralnih seljaktore
Da li je mlijeko bijelo? Da li je papa katolik? Da li je trava zelena? Da li se kurve yebu za pare?
DA
DA
DRUG NEBI TI PUNCA
Plate selektora za dvogodisnji mandat (samo plate, bez premija):
Safet Susic - 900 000 Eura
Dik Advokat - 600 000 Eura
Niko Kovac - 250 000 Eura
DaBogda vas ogulio do zadnje marke i za hljeba prosili mamu vam kriminalnu yebem.
Za njih je Munja Usanovic, Robin Hood
DaBogda vas ogulio do zadnje marke i za hljeba prosili mamu vam kriminalnu yebem.
Za njih je Munja Usanovic, Robin Hood
- Goalgetter
- Kontakt:
NevejerovatnoMozambik je napisao/la:Plate selektora za dvogodisnji mandat (samo plate, bez premija):

-
- Kontakt:
POSALJITE EMAIL NFSBiHu I TRAZITE OSTAVKU SUSICU
Napisite email sa OVIM NASLOVOM:
"Zahtjevam da NFSBiH izbaci Safeta Susica sa mjesta Selektora Reprezentacije BiH"
Posaljite na ovaj email: [email protected]
Hajde... svega par minuta posla. Ali od neceg se mora poceti.
Ako dodje par stotina emaila mozda se malo skrene paznja na ovo. Nema smisla da mi ovdje kukamo a oni ignorisu.
Pritisak momci pritisak.
"Zahtjevam da NFSBiH izbaci Safeta Susica sa mjesta Selektora Reprezentacije BiH"
Ako dodje par stotina emaila mozda se malo skrene paznja na ovo. Nema smisla da mi ovdje kukamo a oni ignorisu.
Pritisak momci pritisak.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:POSALJITE EMAIL NFSBiHu I TRAZITE OSTAVKU SUSICU
Pritisak momci pritisak.

- SarajlijaTM
Nadam se da je ovo suplja,ako nije ne bi im bio u kozi nikako...Goalgetter je napisao/la:NevejerovatnoMozambik je napisao/la:Plate selektora za dvogodisnji mandat (samo plate, bez premija):
Naravno da nije suplja. Plata mu je 50 000 KM mjesecno + 25 000 KM mjesecno od marketinskih ugovora, to je tih 1 800 000 KM.SarajlijaTM je napisao/la:Nadam se da je ovo suplja,ako nije ne bi im bio u kozi nikako...Goalgetter je napisao/la:NevejerovatnoMozambik je napisao/la:Plate selektora za dvogodisnji mandat (samo plate, bez premija):
Bonusi za svaku pobjedu 10 000 KM, za remi 5 000 KM. Ako se plasiramo na EP dobit ce premiju od 350 000 KM.
- SarajlijaTM
E svasta

Plata kao selektor mu je 50 000KM mjesecno (600 000KM godisnje). Ne znam kakvi su mu bonusi itd. Mislim da zaradjuje 10 000KM za svaku pobjedu i 5 000KM za remi.SarajlijaTM je napisao/la:Nadam se da je ovo suplja,ako nije ne bi im bio u kozi nikako...Goalgetter je napisao/la:NevejerovatnoMozambik je napisao/la:Plate selektora za dvogodisnji mandat (samo plate, bez premija):
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Evo i izjave Osima prije potpisivanja ugovora.
"Safet Sušić je malo kriv zato što malo zateže sa svojim ugovorom, sa svojim uslovima. Jedno to mora reći – otvoreno, da se zna, prokomentarisao je Švabo u svom stilu."
Kakvi idioti rade u savezu
"Safet Sušić je malo kriv zato što malo zateže sa svojim ugovorom, sa svojim uslovima. Jedno to mora reći – otvoreno, da se zna, prokomentarisao je Švabo u svom stilu."

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dobra ideaja. Treabo bi neko ovo i postaviti na neki drugi forum sa vise citatelja.MostaracVelezovac je napisao/la:POSALJITE EMAIL NFSBiHu I TRAZITE OSTAVKU SUSICU
Pritisak momci pritisak.
- SarajlijaTM
pa zar iko ima obraza,kod nas imati takva primanja,a pri tome ne raditi nista?
danas me jedan nas "dobri bosnjo" uvjerava kako nas je safet odveo na svjetsko,a nama su se onda kao otvorili apetiti.nemadoh snage covjeku objasnjavati dalje nista... niti ima svrhe,jer nece skontati,niti ima smisla da se ja jos vise nerviram
danas me jedan nas "dobri bosnjo" uvjerava kako nas je safet odveo na svjetsko,a nama su se onda kao otvorili apetiti.nemadoh snage covjeku objasnjavati dalje nista... niti ima svrhe,jer nece skontati,niti ima smisla da se ja jos vise nerviram
- hogarstrasni
Osimu je sve to servirano iz FSRS, on je bio za Bajevica ali ga nisu pitali, poslije je , u svom stilu, to izjavio, da ne doljeva ulje na vatru. Ipak on radi u NFSBiH. Poslije se povukao i nece se oglasavati i vracati medju mafiju.Mozambik je napisao/la:Evo i izjave Osima prije potpisivanja ugovora.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Čuj povukao
jeste, u bolnicu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.