PES 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: PES 2015
daj ba nek neko posalje link za 15-ku da stavim da se skida dok je poluvrijeme tekme, kao sto rekoh vec onaj sto je ranije postavljen ne radi, tacnije nece da krene da se skida.
1946
-
- Kontakt:
Zna li ko kako rijesiti ovo sranje :

- akisarajevo92
- Kontakt:
[youtube][/youtube]bavarian_bk je napisao/la:Zna li ko kako rijesiti ovo sranje :
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Nijedan od ovih načina ne radi , već ranije pokušavao ovo sve , ne znam više šta da pokušam ... 

- JoseMourinho
- Kontakt:
koji sistem koristis?bavarian_bk je napisao/la:Nijedan od ovih načina ne radi , već ranije pokušavao ovo sve , ne znam više šta da pokušam ...
i koju si verziju skino pesa jesil reloaded?
qpes najavio patch sutra!
-
- Kontakt:
Windows 7ca , a ne znam koja je verzija PES-a , jaran mi prebacio preko USB-a , vjerovatno je reloaded ...JoseMourinho je napisao/la:koji sistem koristis?bavarian_bk je napisao/la:Nijedan od ovih načina ne radi , već ranije pokušavao ovo sve , ne znam više šta da pokušam ...
i koju si verziju skino pesa jesil reloaded?
- bavarac_33
- Kontakt:
skinuo preko MEGA uploada bez ikakvih problema instalirao i sad ide igrica ko luda !
( hvala ovom liku sto je postavio MEGA link )
pocelo se vec sa BAL sez 2016/2017
jos da patch hoce ubrzo da ne gledam merseyside i north london i tako te ekipice

jos da patch hoce ubrzo da ne gledam merseyside i north london i tako te ekipice

'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
de posalji link ba ti, ove sve linkove tso sam dobio do sad ili ne radi ili bi trebo ostaviti jedno 3 dana i 3 noci da se skida da bi zaigraobavarac_33 je napisao/la:skinuo preko MEGA uploada bez ikakvih problema instalirao i sad ide igrica ko luda !( hvala ovom liku sto je postavio MEGA link )

1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: PES 2015
BitiSrcemVezan je napisao/la:de posalji link ba ti, ove sve linkove tso sam dobio do sad ili ne radi ili bi trebo ostaviti jedno 3 dana i 3 noci da se skida da bi zaigraobavarac_33 je napisao/la:skinuo preko MEGA uploada bez ikakvih problema instalirao i sad ide igrica ko luda !( hvala ovom liku sto je postavio MEGA link )
JoseMourinho je napisao/la: evo i MEGA, on leti
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: PES 2015
hvalaJoseMourinho je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:de posalji link ba ti, ove sve linkove tso sam dobio do sad ili ne radi ili bi trebo ostaviti jedno 3 dana i 3 noci da se skida da bi zaigraobavarac_33 je napisao/la:skinuo preko MEGA uploada bez ikakvih problema instalirao i sad ide igrica ko luda !( hvala ovom liku sto je postavio MEGA link )
jos da patch hoce ubrzo da ne gledam merseyside i north london i tako te ekipiceJoseMourinho je napisao/la: evo i MEGA, on leti

1946
Ima li kakvih patcheva ili edti neki?
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
qpes 2015 beta (Pes 2015 Patch)
Licensed teams and Logos:
Premier League (Full)
Championship (Full)
Ligue 1 (Full)
Ligue 2 (Full)
Eredivisie (Full)
Serie A (Full)
Serie B (Full)
Liga BBVA (Full)
Liga Adelante (Full)
Primeira Liga Portugal (Full)
Brasileirão (Full)
Other:
Premier League Kits
Names and logos of the cup
link:
http://uploaded.net/file/x9p18mha" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.qpes.org/pes-2015/qpes-2015-beta/" onclick="window.open(this.href);return false;
Licensed teams and Logos:
Premier League (Full)
Championship (Full)
Ligue 1 (Full)
Ligue 2 (Full)
Eredivisie (Full)
Serie A (Full)
Serie B (Full)
Liga BBVA (Full)
Liga Adelante (Full)
Primeira Liga Portugal (Full)
Brasileirão (Full)
Other:
Premier League Kits
Names and logos of the cup
link:
http://uploaded.net/file/x9p18mha" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.qpes.org/pes-2015/qpes-2015-beta/" onclick="window.open(this.href);return false;
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
PES 2013 najbolja nogometna simulacija ikada, od gameplaya do grafike (sa patchom naravno). Ovaj Pes 15 mi je nekako prespor a igrači su totalno neokretni, (Messi se okreće ko trokrilni ormar xd). Nisam zadovoljan, ostali su elementi katastrofalne 14-ke. 13-ka je full, ne briše se ni ove godine. Fifa 15 i Pes 13 se deru, zavisi kako ko od raje voli, neka ih na destkopu , od viška glava ne boli. pozzz
At the end of the storm there's a golden sky..
- JoseMourinho
- Kontakt:
ja izbrisa 13-ku cim sam stavio 15-tku na skidanje 
ne znam meni se zgadio vise, nije to to, ima dobrih stvari, al dosta vise koji me nerviraju, od penala, kamere, al onog najgoreg je odbijanja kod otimanja lopte, yebo majku ko cunjevi padaju al stalno
13-ku cu vjerovatno ponovo skidat, samo i tamo l1+trokut malo **** stvar al bar je ostalo normalnije

ne znam meni se zgadio vise, nije to to, ima dobrih stvari, al dosta vise koji me nerviraju, od penala, kamere, al onog najgoreg je odbijanja kod otimanja lopte, yebo majku ko cunjevi padaju al stalno

13-ku cu vjerovatno ponovo skidat, samo i tamo l1+trokut malo **** stvar al bar je ostalo normalnije

-
- Kontakt:
****, neko je navik'o da je Messi osica k'o na 13ki, pa od gola do gola za 2 sekunde uz go škaricama.EDO299 je napisao/la:PES 2013 najbolja nogometna simulacija ikada, od gameplaya do grafike (sa patchom naravno). Ovaj Pes 15 mi je nekako prespor a igrači su totalno neokretni, (Messi se okreće ko trokrilni ormar xd). Nisam zadovoljan, ostali su elementi katastrofalne 14-ke. 13-ka je full, ne briše se ni ove godine. Fifa 15 i Pes 13 se deru, zavisi kako ko od raje voli, neka ih na destkopu , od viška glava ne boli. pozzz
Pasovi su majka ovog sokera..
PES 2013 , igra koja se igrala na samo jedan nacin ... pritiskaj trokut po zemlji i to je to - kome prodje vise puta = on je pobjednik ... igra je bila razlog zasto nisam igrao PES to vrijeme , to sa fudbalom nije veze imalo
Kod 2015 jos nisam nasao neke zamjerke , veliki plusevi su golmani koji su napravljeni kako treba i sutevi iz svih pozicija ... mane (nevezano za gameplay) su grafika i pomalo komplikovano i dosadno namjestanje formacije i taktike
Kod 2015 jos nisam nasao neke zamjerke , veliki plusevi su golmani koji su napravljeni kako treba i sutevi iz svih pozicija ... mane (nevezano za gameplay) su grafika i pomalo komplikovano i dosadno namjestanje formacije i taktike
Izgleda da Pes Edit nece izaciti patch ove godine.
Do sada je izbacio Qpes patch,ali nije nista posebno.Tako da cu jos uvijek cekati neki bolji patch i do tada igrati prijateljske
Do sada je izbacio Qpes patch,ali nije nista posebno.Tako da cu jos uvijek cekati neki bolji patch i do tada igrati prijateljske

Visca el Barça ! Mes que un club !
qpes je izbacio samo beta verziju, nista specijalno, grbovi i imena i to je to.. Inace kad otprilike izlaze ovi jaci patchevi, koliko im treba nakon izlaska igre?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.