Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brate da nisam zurio bilo bi kako treba ali nesto sam se zajebo jucer pa ono sto sam vec brojao otislo u neku stvar onda ispocetka brojao otislo vremena ali eto ispravljeno je i hvala bratu Clutch-u sto me ispravio iako navija za Real ali to nije razlog da se mrzimoKlare je napisao/la:Ovo nesto naopako krenulo.![]()
Najvece iznenadjenje sto Tarantule nigdje u prolazu nema.![]()
Ali to je draz ove ankete, trenutno najzanimljivija anketa na svijetu.![]()
Ocekujem da i Donnie ubrzo izbaci trenutni poredak, a i da pegi jos jednom prebroji,
ukalja nam obraz.![]()
Glasanje je odredjeno do 23.januara, a sad ako tema pocne da pada u zaborav svakako da mozemo skratiti.
Django zakucao. Ja fino rekoh da mu je to najbolji film, al ne, svima je to PulpKlare je napisao/la: Najvece iznenadjenje sto Tarantule nigdje u prolazu nema.![]()
Povratak kralja najbolji film decenije.DANTES je napisao/la:ali Gospodar prstenova slabo prolazi.... kadar nevjera
meni su Dvije kule savršenstvoBeyKopites je napisao/la:Povratak kralja najbolji film decenije.DANTES je napisao/la:ali Gospodar prstenova slabo prolazi.... kadar nevjera
Ja ih samo mogu ocjenjivat kao trilogiju, a svakako ti su filmovi remek-djelo, masterpis. Kad ovako pitam raju za te filmove oni kojima se ne svijdjaju kazu to je fantazija, naka cudovista, gdje to ima... A onima kojima se svidjaju ti zanrovi svi kazu da su to remek-djela.DANTES je napisao/la:meni su Dvije kule savršenstvoBeyKopites je napisao/la:Povratak kralja najbolji film decenije.DANTES je napisao/la:ali Gospodar prstenova slabo prolazi.... kadar nevjera
Sjećam se da sam te jedino ja tad podržao.Kawhi je napisao/la:Django zakucao. Ja fino rekoh da mu je to najbolji film, al ne, svima je to PulpDrago mi je i zbog Scarfacea koji dere konkurenciju. Uzalud sve to kad ne vidim kako će neko protiv jednog od Kumova pobijedit
nije ti Hari Poter trilogijaPegi10 je napisao/la:Mene iznenadjuje kako nema nijedan glas za Harry Pottera mislim nije sad neko remek djelo barem po meni da budemo jasni ali ima likova koji gotive filmove iz te trilogije.Kad se prica o Gospodarima prstenova ja ih ne volim ali sad da pricam to su neka cudovista fantazije ne zelim to je jedan zanr i ta trilogija se potpuno uklapa u taj zanr.To bi bilo isto da se kaze Americka pita nista ne valja zato sto ne dodje Seagal i ne ubije 300.ljudi.
Ja koliko znam trilogija je skup tri i vise filmova (jeste mi definicija glupa ali nisam znao kako drugacije reci)let3 je napisao/la:nije ti Hari Poter trilogijaPegi10 je napisao/la:Mene iznenadjuje kako nema nijedan glas za Harry Pottera mislim nije sad neko remek djelo barem po meni da budemo jasni ali ima likova koji gotive filmove iz te trilogije.Kad se prica o Gospodarima prstenova ja ih ne volim ali sad da pricam to su neka cudovista fantazije ne zelim to je jedan zanr i ta trilogija se potpuno uklapa u taj zanr.To bi bilo isto da se kaze Americka pita nista ne valja zato sto ne dodje Seagal i ne ubije 300.ljudi.![]()
ima tu 7-8 filmova....ona ženska je naštancala bruku tih knjiga i to se sve snimilo
mada nije Poter toliko loš, onako porodicni filmovi za sve uzraste
slabo znaš.... trilogija je cjelina od tri dijela, ne više ne manje... sve više od jednog filma ili knjige je serijal...Pegi10 je napisao/la:Ja koliko znam trilogija je skup tri i vise filmova (jeste mi definicija glupa ali nisam znao kako drugacije reci)let3 je napisao/la:nije ti Hari Poter trilogijaPegi10 je napisao/la:Mene iznenadjuje kako nema nijedan glas za Harry Pottera mislim nije sad neko remek djelo barem po meni da budemo jasni ali ima likova koji gotive filmove iz te trilogije.Kad se prica o Gospodarima prstenova ja ih ne volim ali sad da pricam to su neka cudovista fantazije ne zelim to je jedan zanr i ta trilogija se potpuno uklapa u taj zanr.To bi bilo isto da se kaze Americka pita nista ne valja zato sto ne dodje Seagal i ne ubije 300.ljudi.![]()
ima tu 7-8 filmova....ona ženska je naštancala bruku tih knjiga i to se sve snimilo
mada nije Poter toliko loš, onako porodicni filmovi za sve uzraste
jokDANTES je napisao/la: slabo znaš.... trilogija je cjelina od tri dijela, ne više ne manje... sve više od jednog filma ili knjige je serijal...
djelo od 4 nastavka je tetralogija, od 5 pentalogija..
inače hari poter su jako.dobro filmovi, sve mračniji kako on raste i odmiče radnja... nisam ih stavio jer je konkurencija prejaka..
a Gospodar je prstenova je jedini film koji je bolji od knjige... umjetnost najviše klase... pričanje priče, prikaz likova, njihova karakterizacija, unutrašnji svijet, sitni detalji kao npr pred bitku kod Halmovog ponora gdje uz muziku i govor kralja usporeno.prikazuje stanje duha i straha, pa daju djeca koja se spremaju za bitku...
film je nadmašio djeciju knjigu...
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo, TOMCRAFT i 15 gostiju.