FK Željezničar (opšte diskusije)

champions1921

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la champions1921 » 27 jan 2015, 18:50

Ma pustite ih neka diskutuju po Željinim temama kada već nemaju pametnijeg posla.. Ova tema je i ostavljena pitarima da ne zagadjuju onu glavnu.. Ovim samo dokazuju da im Željo ne izlazi iz misli..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 jan 2015, 19:00

champions1921 je napisao/la:Ma pustite ih neka diskutuju po Željinim temama kada već nemaju pametnijeg posla.. Ova tema je i ostavljena pitarima da ne zagadjuju onu glavnu.. Ovim samo dokazuju da im Željo ne izlazi iz misli..

Druže nije problem u diskusiji, već o načinu i o temama o kojima se diskutuje. To isto ja odem na temu FKS i diskutujem o dešavanjima u svemiru, ako je tema FKŽ onda treba diskutovati o FKŽ. Evo pogledaj sad nakon što su uveli ovu novu stvar na forumu i razdvojili teme, ja još nisam vidio nekog Željovca da provocira ili trola na temi FKS, dok njihovi vise ovdje. Iskreno nemam neki problem sa tim što ljudi vise na temama najtrofejnijeg i najboljeg BH kluba, imaju pravo na to, ali kad krenu iznositi laži to rijetko ko moze preskociti a da ne replicira..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jan 2015, 19:04

Izgleda da im je ova tema terapija i pozitivno utice na njihovo mentalno zdravlje, ako je tako slobodno pisite.

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la champions1921 » 27 jan 2015, 19:10

Željooooo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Ma pustite ih neka diskutuju po Željinim temama kada već nemaju pametnijeg posla.. Ova tema je i ostavljena pitarima da ne zagadjuju onu glavnu.. Ovim samo dokazuju da im Željo ne izlazi iz misli..

Druže nije problem u diskusiji, već o načinu i o temama o kojima se diskutuje. To isto ja odem na temu FKS i diskutujem o dešavanjima u svemiru, ako je tema FKŽ onda treba diskutovati o FKŽ. Evo pogledaj sad nakon što su uveli ovu novu stvar na forumu i razdvojili teme, ja još nisam vidio nekog Željovca da provocira ili trola na temi FKS, dok njihovi vise ovdje. Iskreno nemam neki problem sa tim što ljudi vise na temama najtrofejnijeg i najboljeg BH kluba, imaju pravo na to, ali kad krenu iznositi laži to rijetko ko moze preskociti a da ne replicira..
Ma neka vise na ovoj samo neka ne idu na glavnu.. virtual još treba preimenovati temu u "psihijatrija" i neka svi budu na okupu na jednom mjestu..

BUDI ŽELJO !!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 27 jan 2015, 19:12

@Benko ima li sta na belegiju buraz?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 27 jan 2015, 19:37

DANDY je napisao/la:@Benko ima li sta na belegiju buraz?
slabo, zima

diskutujem o vasem klubu, vi tamo ne mozete doci jer nemate o cemu pisati :mrgreen:

evo diskutumo

Podmlađivanje

trazite spica imate svoju djecu turkovica i bajica
tu je vec penzioner varea i bucan i jos par njih... tu je i ovaj đelmić (potpisao na godinu :roll: )
dakle sve vise skracujete prostor svojoj djeci .. na kraju u prvih 11 ce biti memija, sadikovic i bajic.... tri igraca i nije neka pljacka ...
Tu sad i ovaj jusufbašić, pa jarane tu ja ne vidim nikakvo podmlađivanje

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 19:41

Tu smo mi u pet deka s vama. Vi dovodite igrace koji ne igraju po godinu dana a imate para pa im slozite 5 milja eura. Najveca budala bi pristala na to, a pogotovo igrac koji nigdje nije igrao, niti ce ga neki ozbiljan klub uzeti.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 27 jan 2015, 19:44

OdaVeliki je napisao/la:Tu smo mi u pet deka s vama. Vi dovodite igrace koji ne igraju po godinu dana a imate para pa im slozite 5 milja eura. Najveca budala bi pristala na to, a pogotovo igrac koji nigdje nije igrao, niti ce ga neki ozbiljan klub uzeti.
nije igrao pola godine a prije toga uveo rijeku u LE a drugi je svojim centarsutom uveo dinamo u ligu prvaka :mrgreen:

dok vi dovodite grijca klupe iz slobode, kazu dobar pravo ;)

u pet deka tamo ili vamo, imamo radovca i dupovca koji imaju vise utakmica nego sva vasa djeca zajedno, uz to , tih 5 deka smo vidjeli na grbavici a uskoro repriza na kosevu, bez duljeviceve zajebancije :D

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 19:56

Sve je stvar realnosti i objektivnosti koju ti nazalost nema. Ti meni ne moras elaborirati sta je Benko uradio totalno me ne zanima. Ali vec kad me vuces za jezik, bio sam na treningu Sarajeva na kojem se vidi da Alispahic ima viska 10 kila, a da Benko uopce ne odskace od njega. Isto dvije debeljuice na termin. Medutim tu pricu mozes prosipati na forumu onima koji nemaju pojma o fudbalu. Uzivaj u pojacanjima, cemu briga sta mi imamo ?

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 27 jan 2015, 20:00

Cuj centar sutom uveo dinamo u ligu prvaka e gluplje poredenje necijih igracki kvaliteta nisam cuo i sad odskakutaj na groblje brundo

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 20:03

Zeba nas je centarsutom odveo dalje protiv Seriffa, znas kakve je to igracina :lol: Ovaj brat je krvav :D Alispahic ima kila ko bob :)

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 jan 2015, 20:06

Jos mi dosao ovdje prodavati mu.da pod bubrege kao oni doveli pojacanja. Bilo ko da je bio da treningu mogao je vidjeti kolike su to stomacine. :mrgreen:

FairBet

Post Postao/la FairBet » 27 jan 2015, 20:08

E moj OdaVeliki,ti bi dao sad oba oka da imas i 20% od igraca kakav je Benko

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 27 jan 2015, 20:11

U pravu je, Jajalo je realno dimenzija vise u odnosu na ovi dvojicu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2015, 20:34

Ne znam sta se prepirete sa ovom grobljanskom rajom.pogotovo sa ovim sto mu dzelo po familiji ordinira.teren je jedino mjerilo a oni su go **** na terenu zadnjih 10 godina....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 27 jan 2015, 20:38

benko... alispahic ... debeli HAAHAHAHA :urnebes: :urnebes: :urnebes:

kao sto je jajalo golf 2 pa ode u palermo :wave: :wave: :wave:

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 27 jan 2015, 20:44

Cuj jajolo u palermu kakve veze tvoj klub ima sa istim da nije i on prosao akademiju fk sarajeva kao dal varesanovic

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 27 jan 2015, 20:45

Benko je napisao/la:
DANDY je napisao/la:@Benko ima li sta na belegiju buraz?
slabo, zima

diskutujem o vasem klubu, vi tamo ne mozete doci jer nemate o cemu pisati :mrgreen:

evo diskutumo

Podmlađivanje

trazite spica imate svoju djecu turkovica i bajica
tu je vec penzioner varea i bucan i jos par njih... tu je i ovaj đelmić (potpisao na godinu :roll: )
dakle sve vise skracujete prostor svojoj djeci .. na kraju u prvih 11 ce biti memija, sadikovic i bajic.... tri igraca i nije neka pljacka ...
Tu sad i ovaj jusufbašić, pa jarane tu ja ne vidim nikakvo podmlađivanje
Vidim buraz da je slabo.Samo to slabo kod tebe traje mjesecima.....:lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 jan 2015, 20:46

nema para sve se rastalilo, amare ubleho
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 jan 2015, 20:49

OdaVeliki je napisao/la:Sve je stvar realnosti i objektivnosti koju ti nazalost nema. Ti meni ne moras elaborirati sta je Benko uradio totalno me ne zanima. Ali vec kad me vuces za jezik, bio sam na treningu Sarajeva na kojem se vidi da Alispahic ima viska 10 kila, a da Benko uopce ne odskace od njega. Isto dvije debeljuice na termin. Medutim tu pricu mozes prosipati na forumu onima koji nemaju pojma o fudbalu. Uzivaj u pojacanjima, cemu briga sta mi imamo ?
Realnost je da radovac (ne) prolazi kroz trojicu, a imali smo mi i ranije "debeljucu" i "guzu" koji vas je trpao redovno tako da...razmisli prije nego pljuješ! :shh:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.