FK Sloboda: Omladinski pogon
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: FK Sloboda: Omladinski pogon
Jbg kada je bilo talenta u omladincima i kada smo osvajali sve i svasta nehljebari u upravi i klubu to nisu znali ili htjeli iskoristiti.Sada kada konacno imamo sposobne ljude i strucni stab nema talenta.Bojim se da necemo dugo,dugo izbaciti nekog igraca iz omladinskog.Steta!
- Suljo20002
- Kontakt:
Ima talenta u Kadetima ali nemaju pravog napadaca.Malog Smajica prebacise u juniore i on se tamo utopio u sivilo jer nasi juniori ne mogu da pobjede nijednu ozbiljniju ekipu.Kadeti igraju jako dobro i imaju talenta na svim pozicijama osim na mjestu napadaca gdje trebaju 100 sansi da daju gol jer vecina igraca su vezisti koji stvaraju sanse,tako da se na zalost to i osjeti prema zadnjim rezultatima kadeta.U ovom trenutku jedino iz prekida mogu dati gol iz 1 sanse....guillermo je napisao/la:Jbg kada je bilo talenta u omladincima i kada smo osvajali sve i svasta nehljebari u upravi i klubu to nisu znali ili htjeli iskoristiti.Sada kada konacno imamo sposobne ljude i strucni stab nema talenta.Bojim se da necemo dugo,dugo izbaciti nekog igraca iz omladinskog.Steta!
- Suljo20002
- Kontakt:
Kvalitetna Liga TK :
Predpioniri : FK Sloboda Tuzla - FK Gradina Srebrenik 9:0
Pioniri : FK Sloboda Tuzla - FK Gradina Srebrenik 1:0
Predpioniri : FK Sloboda Tuzla - FK Gradina Srebrenik 9:0
Pioniri : FK Sloboda Tuzla - FK Gradina Srebrenik 1:0
- Suljo20002
- Kontakt:
- Suljo20002
- Kontakt:
Omladinska Premijer Liga BiH :
Juniori : FK Sloboda Tuzla - FK Drina Zvornik 2-0
Kadeti : FK Sloboda Tuzla - FK Drina Zvornik 3-1
Ja nisam bio u mogucnosti da odmah izvjestim o rezultatima jer nisam bio u Tz zadnju sedmicu.Zaista je zalosno da da nema izvjestaja na stranici kluba vec se ja moram raspitivat preko poznanika.
Ja nisam bio u mogucnosti da odmah izvjestim o rezultatima jer nisam bio u Tz zadnju sedmicu.Zaista je zalosno da da nema izvjestaja na stranici kluba vec se ja moram raspitivat preko poznanika.
- Suljo20002
- Kontakt:
Kvalitetna Liga TK :
Predpioniri : FK Slaven Zivinice - FK Sloboda Tuzla 6:0
Pioniri : FK Slaven Zivinice - FK Sloboda Tuzla 3:0
Predpioniri : FK Slaven Zivinice - FK Sloboda Tuzla 6:0
Pioniri : FK Slaven Zivinice - FK Sloboda Tuzla 3:0
Kako stojimo na tabeli u ovim omladinskim selekcijamaSuljo20002 je napisao/la:Omladinska Premijer Liga BiH :
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Suljo20002
- Kontakt:
I juniori i Kadeti su na 4. pozicijama.solinas je napisao/la:Kako stojimo na tabeli u ovim omladinskim selekcijamaSuljo20002 je napisao/la:Omladinska Premijer Liga BiH :
Pioniri i Predpioniri su na 1. pozicijama.
Smajic strijelac protiv Estonije u kvalama,ujedno i najbolji dosad.Strasan potencijal jedino ako ga husara ne zahebe.
- Beduin
- Kontakt:
Koliko Smajic ima godina? A masu igraca i prije Smajica smo imali, rasturali i protiv daleko jacih protivnika, pa kasnije grohnuli. I Prses je ubijao medju svojim vrsnjacima, svi mu predvidjali veliku karijeru ali momak totalno stagnira.
Ne kazem da Smajic nece biti igracina, pogotovo sto je i Sloboda sad daleko ozbiljniji i jaci klub pa bismo ga mogli afirmisati, ali me ponajvise i strah tih menadzera koji djetetu zamazu oci pa sve manje misle o napretku, a sve vise o prvoj plati i bijegu iz PL po svaku cijenu.
Ne kazem da Smajic nece biti igracina, pogotovo sto je i Sloboda sad daleko ozbiljniji i jaci klub pa bismo ga mogli afirmisati, ali me ponajvise i strah tih menadzera koji djetetu zamazu oci pa sve manje misle o napretku, a sve vise o prvoj plati i bijegu iz PL po svaku cijenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Suljo20002
- Kontakt:
Smajic ima 17 godina.Beduin je napisao/la:Koliko Smajic ima godina? A masu igraca i prije Smajica smo imali, rasturali i protiv daleko jacih protivnika, pa kasnije grohnuli. I Prses je ubijao medju svojim vrsnjacima, svi mu predvidjali veliku karijeru ali momak totalno stagnira.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Prses je protiv Travnika odigrao iznenadjujuce dobro...i generalno pod Musemicem je napredovao..sad, cinjenica je da nema mjesta u timu i da nema dovoljno prostora da igra kako bi napredovao jos vise...i tesko ce i dobiti kakav kvalitet imamo u veznom redu..
ali poenta je da igrac moze da napreduje pod pravim trenerom i steta je sto je jako tesko naci uopce u drzavi tim koji ima dobrog trenera gdje se mladi igrac moze poslati na posudbu, ali da napreduje
a sto se tice naseg pogona, ko ce napredovat kad te vode lepina, crnka, kunosic itd itd..nemas 3-4 kako treba trenera
ali poenta je da igrac moze da napreduje pod pravim trenerom i steta je sto je jako tesko naci uopce u drzavi tim koji ima dobrog trenera gdje se mladi igrac moze poslati na posudbu, ali da napreduje
a sto se tice naseg pogona, ko ce napredovat kad te vode lepina, crnka, kunosic itd itd..nemas 3-4 kako treba trenera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Suljo20002
- Kontakt:
Todorovic debitovao na Tusnju :
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... enomenalan
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... enomenalan
- Suljo20002
- Kontakt:
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda: Omladinski pogon
Njemu obavezno treba dati priliku dat mu ugovor na zimu profesionalni i povesti ga na pripreme sa seniorimaSuljo20002 je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/index.php/izdvo ... u-estonije
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smajic zabio protiv Moldavije u pobjedi 0:5.
- Suljo20002
- Kontakt:
Smajic od zime poslat na poneki trening sa prvotimcima.Nek se navikava pomalo i nadam se da ce biti od njega nesto...
-
- Kontakt:
Ja mislim da je Smajic vec bio na nekoliko treninga sa prvim timom u ovom mjesecu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.